標題: 馬會幹事今晨視察馬場設施 [打印本頁]

作者: randysiu    時間: 7/6/2008 04:06 PM     標題: 馬會幹事今晨視察馬場設施

鑑於昨晚通宵下著滂沱大雨,延至今晨仍然雨勢未減,馬會幹事今晨曾對沙田及跑馬地馬場各項設施及跑道狀況進行視察。結果顯示,截至今日下午一時為止,沙田馬場的跑道狀況適宜用以舉行賽事,而其他設施亦能如常運作。因此假如不再天降大雨,明日的賽事將可如期舉行。

馬會幹事亦檢查過將會用於明日沙田賽事的雙邊投注設施,結果確定各項所需設施均可如常運作。因此,假如不再天降大雨,明日在沙田舉行賽事期間,跑馬地馬場亦將如常舉行雙邊投注。
作者: 莫問我是誰    時間: 7/6/2008 05:32 PM

全世界最好疏水系統馬場,怕咩呀~.~

佢個疏水系統話唔定仲好過屋企樓下個污水系統~.~
作者: iceson    時間: 7/6/2008 10:32 PM

有時覺得d游水馬淋地馬好慘, 等左咁耐先有一個良好場地俾佢地, 隔夜就話取消賽事 :ooo:
作者: thankheavens    時間: 7/6/2008 10:54 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/6/2008 05:32 PM 發表
全世界最好疏水系統馬場,怕咩呀~.~

佢個疏水系統話唔定仲好過屋企樓下個污水系統~.~

另外亦 怕 影響了電腦系統等..
不排除有此個風險..

有次馬場停電..尾場隔了很久才開跑
賀倫走去 閘底 睡覺..........

想回來..都十幾年前的事了.......
作者: 莫問我是誰    時間: 8/6/2008 12:30 PM

QUOTE:
原帖由 thankheavens 於 7/6/2008 10:54 PM 發表

另外亦 怕 影響了電腦系統等..
不排除有此個風險..

有次馬場停電..尾場隔了很?br /> 賀倫走去 閘底 睡覺..........

想回來..都十幾年前的事了.......

因為o個d大光燈要開著好似話要成30分鐘先開到~.~""
作者: 莫問我是誰    時間: 8/6/2008 12:32 PM

QUOTE:
原帖由 iceson 於 7/6/2008 10:32 PM 發表
有時覺得d游水馬淋地馬好慘, 等左咁耐先有一個良好場地俾佢地, 隔夜就話取消賽事 :ooo:

所以唔好買獨沽一味o既馬來~~:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0