標題: <開台-賽馬WQT>2008年9月17日賽馬賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 16/9/2008 11:32 PM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年9月17日賽馬賽前預測

第一百六十二集

(主持:河馬仔,楊駿,Randy)

谷草賽馬開鑼夜,繼續有河馬仔,楊駿,RANDY三位主持講下第六,七,八場心水選擇.究竟三寶場次有冇得爆冷?會唔會一個騎師贏哂三場?方廐能否延續快活谷神話?
<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:
- 金鷹
- 騰雲
- 好真意
- 真奇寶
- 和諧大使
- 松林之星
- 超力旺
- 超力好
- 京城天寶
- 京城之威
- 鑽石精英
- 實業飛駒
- 好有勝
- 皇者之光
- 創惑
- 再來風
- 大圓機

http://www.openradiohk.com/download.php?id=2772

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹)
作者: 河馬仔    時間: 17/9/2008 12:51 AM

有馬問請隨心留言,謝謝:eee:
作者: Running    時間: 17/9/2008 04:51 PM

星期六問靚到爆:jjjj:
作者: biofather    時間: 17/9/2008 04:57 PM

問定 麗晶之星 同  勇者無敵 (隻 勇者無敵 個外型幾討好,尤其想問呢匹馬個進度)
作者: 河馬仔    時間: 17/9/2008 09:42 PM

好,冇問題:eee:
作者: 河馬仔    時間: 17/9/2008 10:24 PM

河馬仔<賽馬WQT>第七場推介終於中到二千幾三重彩同埋四百幾蚊Q啦,唔駛白果啦:eee::eee:
作者: 河馬仔    時間: 17/9/2008 11:27 PM

是日三位主持之心水選擇及賽果:
(河馬仔勇中第七場兩千幾三重彩,尾場楊駿亦中正Q)

第六場:
河馬仔:11領航之星-9快步速-1期望-8哈哈妙(唔中)
RANDY:6富有心得-1期望-4幸運精英-9快步速(唔中)
賽果:8-2-4-12

第七場:
河馬仔:7馬友寶-11好馬加鞭-2有景-8皇者之光(中三重彩派$2305.0,單T派$278.0,正Q派$421.0)
楊駿:7馬友寶-4好有勝-8皇者之光-2有景(中位置Q派$69.0)
賽果:11-8-7-9

第八場:
楊駿:1創惑-8波板糖-7魅力漢子-2鼓浪旋風(中正Q派$126.5,位置Q派$44.5)
RANDY:8波板糖-2鼓浪旋風-5至勇名駒-7魅力漢子(唔中)
賽果:1-7-11-12

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0