標題: <開台-賽馬WQT>2008年9月21日賽馬賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 19/9/2008 11:49 PM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年9月21日賽馬賽前預測

第一百六十三集

(主持:河馬仔,楊駿,Randy)

今次田草泥草混合賽事,繼續由河馬仔,楊駿,RANDY講下第三,六,九場心水選擇.第三場選馬有困難?第六場勁飛飛勇冠三軍?第九場啤酒挑戰盃誰屬?<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:

- 麗晶之星
- 連冠精英
- 滿高
- 凱風
- 新力高
- 勇者無敵
- 靚到爆

(第二節因技術故障,故此細聲)

http://www.openradiohk.com/download.php?id=2790

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹)
作者: 河馬仔    時間: 21/9/2008 06:21 PM

是日三位主持之心水選擇及賽果:
(楊駿保到一條大熱Q,其餘..........)

第三場:
楊駿:6瑞麒-7威力無窮-2世界波-11標青(唔中)
RANDY:7威力無窮-1聖河-9炊金饌玉-11標青(唔中)
賽果:9-8-3-10

第六場:
河馬仔:3勁飛飛-6強駒-10        威霸龍-13金錢豹(唔中)
楊駿:3勁飛飛-2明駿之寶-11滿高-8好歌(中正Q派$68.0,位置Q派$28.5)
賽果:2-3-12-11

第九場:
河馬仔:14歡笑星-3再領風騷-4再戰群雄-10勝眼光(唔中)
RANDY:14歡笑星-3再領風騷-5飛馬王子-7衝鋒槍(唔中)
賽果:3-9-6-5

作者: 河馬仔    時間: 21/9/2008 06:25 PM

如大家想問馬請在此留言,謝謝!:eee: :eee:
作者: blocking8964    時間: 21/9/2008 11:51 PM

問智勇同本地實力,

希望不會打風啦
作者: 河馬仔    時間: 22/9/2008 12:11 AM

QUOTE:
原帖由 blocking8964 於 21/9/2008 11:51 PM 發表
問智勇同本地實力,

希望不會打風啦

唔係就真係再來風啦:eee:
作者: biofather    時間: 22/9/2008 09:54 AM

問 運動健將 同 一定好

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0