標題: 韋達究竟要沈淪到幾時呢? [打印本頁]

作者: 莫問我是誰    時間: 28/9/2008 06:03 PM     標題: 韋達究竟要沈淪到幾時呢?

以為蔡神仙隻"龍船旺"可以打救一下佢啦,點知可以place都無~

都算係近年來開季開得最差一年~幾時先可以開動返嬴馬機器呢??

p.s.都叫你咪鬼去日本騎架啦.....:yyy:
作者: 河馬仔    時間: 28/9/2008 06:06 PM

唔緊要,最緊要係小弟自己賭馬個戶口D錢唔好沉淪就得:eee:

之前唔買韋達就贏錢啦:eee:

作者: Kris    時間: 28/9/2008 06:08 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 28/9/2008 06:03 PM 發表
以為蔡神仙隻"龍船旺"可以打救一下佢啦,點知可以place都無~

都算係近年來開季開得最差一年~幾時先可以開動返嬴馬機器呢??

p.s.都叫你咪鬼去日本騎架啦.....:yyy:

o係個邊睇得4仔太多, 大家做下好心去佢屋企搬返D走:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 28/9/2008 06:08 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 28/9/2008 06:06 PM 發表
唔緊要,最緊要係戶口D錢唔好沉淪就得:eee:

我怕佢睇唔開,做傻事呀....:yyy: 已經連續三個賽日比人問候父母,祖宗十八代~
作者: 河馬仔    時間: 28/9/2008 06:10 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 28/9/2008 06:08 PM 發表

我怕佢睇唔開,做傻事呀....:yyy: 已經連續三個賽日比人問候父母,祖宗十八代~

我應該講嘅係自己個賽馬戶口啦:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 28/9/2008 06:10 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 28/9/2008 06:08 PM 發表

o係個邊睇得4仔太多, 大家做下好心去佢屋企搬返D走:yyy:

睇就無所謂...要知道日本紅燈區都好出名~:fff:

今年日本之旅,韋達d成績其實都唔算標青,嬴來嬴去都係大熱門~

返到香港更沈淪/////
作者: 小武士    時間: 28/9/2008 06:11 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 28/9/2008 06:08 PM 發表

比人問候 對佢黎講唔係家常便飯咩? :yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 28/9/2008 06:12 PM

QUOTE:
原帖由 河馬仔 於 28/9/2008 06:10 PM 發表

我應該講嘅係自己個賽馬戶口啦:fff:

我中左招....真係估唔到龍船旺可以差得咁關要...將今日嬴o既錢輸哂之餘,仲要嘔突tim~:sss:
作者: Kris    時間: 28/9/2008 06:12 PM

QUOTE:
原帖由 小武士 於 28/9/2008 06:11 PM 發表

比人問候 對佢黎講唔係家常便飯咩? :yyy:

都幾慣ga, 你知有D叔叔伯伯好捧場ga嘛:jjjj:
作者: 河馬仔    時間: 28/9/2008 06:14 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 28/9/2008 06:12 PM 發表

我中左招....真係估唔到龍船旺可以差得咁關要...將今日嬴o既錢輸哂之餘,仲要嘔突tim~:sss:

我冇買韋達,但佢第七場整爆左我條4+5單T..........

輸剩飯盒錢:eee:
作者: S.WEEK    時間: 28/9/2008 06:16 PM

好失望,其實高點係最有機會。

可惜 ...... 出閘頭段搞成咁
作者: 莫問我是誰    時間: 28/9/2008 06:24 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 28/9/2008 06:16 PM 發表
好失望,其實高點係最有機會。

可惜 ...... 出閘頭段搞成咁

嬴左德文,最後都要輸比柏寶,腹背受敵.....:sss:
作者: gogowin    時間: 28/9/2008 06:37 PM

我唔睇好佢今季可以衛冕...:rrr:
作者: 白武仔    時間: 28/9/2008 06:49 PM

我都好SURPRISE..身為WHYTE FANS-3-
今季真係開得幾失望..不過仲早..唔好咁快下定論佢會輸冠軍先得架..
我信佢XDD
作者: 木奇異    時間: 28/9/2008 07:19 PM

繼續彈多d好馬俾佢 佢一定會翻到身 :jjjj:
佢 e2個賽馬日手馬都唔係太強 有d咩野宇宙良駒, 雪山神駒直情熱到唔合理 :zzz:
作者: 活力寶蹄    時間: 28/9/2008 07:20 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/9/2008 07:19 PM 發表
繼續彈多d好馬俾佢 佢一定會翻到身 :jjjj:
佢 e2個賽馬日手馬都唔係太強 有d咩野宇宙良駒, 雪山神駒直情熱到唔合理 :zzz:

出d超幾班幾馬俾佢...:jjjj:
今季都仲係冇得輸...:gggg:
作者: iceson    時間: 28/9/2008 07:23 PM

季初姐, 好多馬要熱身, 加上大摩同方仔季初搶攻, 變相佢係贏少左, 不過2大急先鋒都需要回氣, 同時配合埋蔡約翰d馬黎料, 相信到時又會連場數糊。
作者: 冼馬田    時間: 28/9/2008 07:31 PM

我覺得主要係阿蔡0的馬唔掂,葉廄又又畀馬柏寶騎,加上大摩又強,所以白德民同柏寶個勢勁過佢係有原因。但韋達始終是同一個韋達,佢唔係好頂級0既騎師,但佢都係一位好騎師,表現相對穩定0既騎師,只要坐騎好番0的,要贏番上去,唔難﹗
作者: 翼    時間: 28/9/2008 08:30 PM

:ooo: :ooo: 關咩事..白德 果o的你都遇季初黎料
:ggg: :ggg: 留心下依家韋達的爪可以要到邊
季初過左o米又係佢:jjjj:
作者: yuricylau    時間: 28/9/2008 08:32 PM

遲下失驚無神一日三win就乜都追番啦:ggg: :ggg:
駛擔心佢......:zzz: :zzz:
作者: hwwong0319    時間: 28/9/2008 11:24 PM

http://www.hkjc.com/chinese/corp ... s_2008092819858.htm
作者: 內閃    時間: 29/9/2008 10:22 AM

作為一位逢韋達騎"必飛"的我, 當然唔希望佢成績突飛猛進啦!! :fff:
作者: gogowin    時間: 29/9/2008 10:39 AM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 28/9/2008 07:20 PM 發表

出d超幾班幾馬俾佢...:jjjj:
今季都仲係冇得輸...:gggg:

國慶日達少手馬都幾好下...
就彈隻超班俾佢騎...睇下可唔可以連場數糊啦
作者: taxi2003    時間: 29/9/2008 10:46 AM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 29/9/2008 10:39 AM 發表

超班睇往績應要熱身:ppp: :ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 29/9/2008 10:48 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 28/9/2008 07:31 PM 發表
我覺得主要係阿蔡0的馬唔掂,葉廄又又畀馬柏寶騎,央C但韋達始終是同一個韋達,佢唔係好頂級0既騎師,但佢都係一位好騎師,表現相對穩定0既騎師,只要坐騎好番0的,要贏番上去,唔難﹗

柏寶今年 馬住葉生
贏好多場馬

相信今年同韋達 最後只係5-10win之鬥
作者: 內閃    時間: 29/9/2008 11:30 AM

從龍船旺中再次點出, 1.x 倍獨贏的馬是否值博呢..??
果然勁, 馬中神駒, 零距離, 龍船旺.....竟無一能勝!!
再者, 暫時今季的大熱門勝出率只係 21.7%
作者: 魚仔餅    時間: 29/9/2008 01:31 PM

QUOTE:
原帖由 內閃 於 29/9/2008 11:30 AM 發表
從龍船旺中再次點出, 1.x 倍獨贏的馬是否值博呢..??
果然勁, 馬中神駒, 零距離, 龍船旺.....竟無一能勝!!
再者, 暫時今季的大熱門勝出率只係 21.7%

龍船旺根本係俾韋達揹鍋:fff:

其他既都係不太可靠既馬,當睇少隻:jjjj:
作者: 木奇異    時間: 29/9/2008 03:00 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 29/9/2008 10:39 AM 發表

超班似係d要熱身一場先跑得好的馬.....
國慶日我又唔覺得佢手馬勁前幾日好多wor
作者: 小野伸二    時間: 29/9/2008 03:05 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/9/2008 03:00 PM 發表

超班似係d要熱身一場先跑得好的馬.....
國慶日我又唔覺得佢手馬勁前幾日好多wor

我相信會有馬贏:jjjj: :jjjj:

我會追足十場試下:jjjj: :jjjj:
作者: 木奇異    時間: 29/9/2008 03:07 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 29/9/2008 03:05 PM 發表

我相信會有馬贏:jjjj: :jjjj:

我會追足十場試下:jjjj: :jjjj:

佢出9場咋 :jjjj:
我最鐘意果隻反而係羅漢 :jjjj:
作者: 小野伸二    時間: 29/9/2008 03:07 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 29/9/2008 03:07 PM 發表

佢出9場咋 :jjjj:
我最鐘意果隻反而係羅漢 :jjjj:

總之追足全日:jjjj: :jjjj:

我都係鍾意羅漢:jjjj: :jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0