標題: <開台-賽馬WQT>2008年10月1日賽馬賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 30/9/2008 01:31 AM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年10月1日賽馬賽前預測

第一百六十五集

(主持:楊駿,Randy)

國慶大賽馬日,楊駿同RANDY又會有乜好馬介紹同您齊賀國慶?第四場好辣椒夠哂熱情賀神七!第八場國慶盃齊齊賀國慶,第九場唔只中國心CROSSOVER國中之星又會唔會勁有火花?<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:

- 羅漢
- 勁兔
- 盈駿寶
- 冠先鋒
- 浦紅之友
- 森林王
- 魅力寶
- 德橋
- 春之日
- 南華精英
- 威力無窮
- 勝利飛駒
- 真叻仔
- 飛馬王子
- 國中之星
- 中國心
- 好芝味
- 秘密行動

http://www.openradiohk.com/download.php?id=2825

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹)
作者: 河馬仔    時間: 1/10/2008 06:00 PM

是日<賽馬WQT>兩位主持之心水選擇及賽果:
(都係得一條位置Q...............)

第四場:
楊駿:1好辣椒-6魅力寶-8不言而喻-11德橋(唔中)
RANDY:13喜鵲-1好辣椒-3揀得正-9天生我財(唔中)
賽果:9-2-6-1

第八場:
楊駿:13君皇鷹-1勝利飛駒-11勁闖-4友誼至上(唔中)
RANDY:7飛馬王子-1勝利飛駒-12威武雄獅-14心中有理(唔中)
賽果:4-6-8-3

第九場:
楊駿:5超班-4國中之星-13信賴-7好芝味(中位置Q派$45.5)
RANDY:10人緣好馬-3心火-6中國心-13信賴(唔中)
賽果:9-4-5-3

作者: biofather    時間: 1/10/2008 06:46 PM

卡加小子 同 良友之寶
作者: 河馬仔    時間: 2/10/2008 07:17 PM

今晚應該會有特別嘉賓,敬請留意:eee::eee:
作者: 河馬仔    時間: 2/10/2008 07:25 PM

因今晚有特別嘉賓,如想問馬請在十點前留言,謝謝大家:eee: :eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0