標題: <開台-賽馬WQT>2008年10月8日賽馬賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 7/10/2008 02:02 AM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年10月8日賽馬賽前預測

第一百六十七集

(主持:河馬仔,楊駿,Randy)

(節目監製:河馬仔)

今集楊駿同RANDY打頭陣,同大家講下第二,五,七場心水選擇.
第二場會唔會月黑風高才子會佳人?第五場駿馬大師同您登峰造極?第七場美妙選擇真係咁AMAZING?

<賽馬自助Q&A>就由河馬仔同埋RANDY一齊傾一傾,會討論下以下馬匹:
- 百勝大師
- 甜蜜福星
- 爆燈
- 揀得準
- 木球之星
- 松林之星
- 當旺
- 京城之威
- 善戰
- 好有勝
- 美妙選擇
- 錢程萬里
- 勁擊

http://www.openradiohk.com/download.php?id=2848

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹)
作者: biofather    時間: 8/10/2008 10:58 PM

大關刀 同 嘉嘉醒
作者: 河馬仔    時間: 8/10/2008 11:21 PM

是日<賽馬WQT>兩位主持之心水選擇及賽果:
(楊駿及RANDY都力保第七場熱Q)

第二場:
楊駿:1閃電駒-7綠駿之威-11京城天寶-6歡樂滿堂(唔中)
RANDY:5全勝福星-4甜蜜福星-7綠駿之威-11京城天寶(唔中)
賽果:5-1-9-6

第五場:
楊駿:1駿馬大師-10金獎葡萄-3龍翔-8威財寶(中位置Q派$60.0)
RANDY:1駿馬大師-8威財寶-10金獎葡萄-11必定好(中位置Q派$60.0)
賽果:1-6-10-2

第七場:
楊駿:5美妙選擇-7好馬加鞭-4赤膽雄心-3添喜悅(中正Q派$52.0,位置Q派$25.5)
RANDY:5美妙選擇-4赤膽雄心-7好馬加鞭-10濰坊(中正Q派$52.0,位置Q派$25.5)
賽果:5-7-12-3

作者: 河馬仔    時間: 9/10/2008 08:40 PM

如想問星期日之出賽馬講在此留言,謝謝!

今晚有特別嘉賓---魯賓遜

作者: 007    時間: 10/10/2008 05:37 PM

牛精財星同火鳳凰
THX
作者: 河馬仔    時間: 10/10/2008 11:15 PM

QUOTE:
原帖由 007 於 10/10/2008 05:37 PM 發表
牛精財星同火鳳凰
THX

007兄,我地星期四晚已經錄左,sorry呀.................

下次請在排位日晚十點前寫低便會答架啦,謝謝........

如可以的話我在新一集個post用文字答啦,謝謝007兄

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0