標題: <開台-賽馬WQT>2008年10月15日賽馬賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 14/10/2008 09:46 PM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年10月15日賽馬賽前預測

第一百六十九集

(主持:河馬仔,楊駿)

(節目監製:河馬仔)

是日線路問題,RANDY會休息一天.今集由楊駿擔大旗,一個人提供哂三T三場選擇心水.河馬仔負病上陣,用好磁性的聲音同楊駿一齊講下<賽馬自助Q&A>

- 特擊
- 贏馬組合
- 喜在心頭
- 幸運甜心
- 超級神駒
- 迎利好
- 福慧
- 駕世鞍
- 威武雄星
- 延續進展
- 領航之星
- 連利福星
- 海之宏
- 鎖定目標

http://www.openradiohk.com/download.php?id=2870

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹,請在排位日夜晚十時前寫下.)
作者: horse2004    時間: 15/10/2008 01:02 AM

問黃金好勁&巧奪天工~~~
作者: 河馬仔    時間: 15/10/2008 06:37 PM

因星期一晚河馬仔病到五顏六色,唔記得upload第二part,唔好意思,現在寫番楊駿第四,五,六場心水選擇

第四場:
1快上快-11福慧-5超級神駒-10迎利好

第五場:
6更奇妙-7雄威-4再來旺財-5駕世鞍

第六場:
5鑽石精英-4哈哈妙-10虎威將軍-3萬里駒

作者: 河馬仔    時間: 15/10/2008 11:07 PM

是日<賽馬WQT>楊駿心水選擇及賽果:

第四場:
楊駿:1快上快-11福慧-5超級神駒-10迎利好(中位置Q派$126.5)
賽果:7-10-11-12

第五場:
楊駿:6更奇妙-7雄威-4再來旺財-5駕世鞍(唔中)
賽果:10-9-5-6

第六場:
楊駿:5鑽石精英-4哈哈妙-10虎威將軍-3萬里駒(唔中)
賽果:5-6-7-9

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹,請在排位日夜晚十時前寫下.)
作者: biofather    時間: 16/10/2008 09:46 AM

賽馬精神 同 駿盈
作者: 河馬仔    時間: 16/10/2008 09:17 PM

今晚我地十點就會錄架啦:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0