標題: 19/10/2008賽事 - 10場10號馬波板糖(H006) 已退出競賽 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 17/10/2008 12:01 PM     標題: 19/10/2008賽事 - 10場10號馬波板糖(H006) 已退出競賽

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008101720036.htm[/iframe]

:ppp:
作者: 君子    時間: 17/10/2008 12:22 PM

高點 點心 一齊出擊 :fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 17/10/2008 02:28 PM

波板糖原本係我重心win呢....:sss:

呢隻馬成日有痰架....不過好彩,上年有場輸左馬賽後先驗到有痰....今次算係不幸中之大幸~
作者: 翼    時間: 17/10/2008 02:29 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 17/10/2008 02:28 PM 發表

呢隻馬成日有痰架....不過好彩,上年有場輸左馬賽後先驗到有痰....今次算係不幸中之大幸~

輸完先話有痰仲衰:ggg: :ggg:
作者: 莫問我是誰    時間: 17/10/2008 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 於 17/10/2008 02:29 PM 發表

輸完先話有痰仲衰:ggg: :ggg:

到而家為止,好似都未有馬嬴左之後,而賽後又驗到有痰~:lll:
作者: timothyhin    時間: 17/10/2008 07:40 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 17/10/2008 02:28 PM 發表

呢隻最經典係賽前check到有痰一樣跑:yyy:
結果大熱都仲頂到第3:jjjj:
作者: 奧運精神    時間: 17/10/2008 08:44 PM

隻馬體質好弱:iiiii: :iiiii:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0