標題: 包裝大師 [打印本頁]

作者: Running    時間: 27/10/2008 11:30 AM     標題: 包裝大師

日期晨操類別馬場/跑道操練詳情配備
23/10/2008游水     
22/10/2008游水     
21/10/2008游水     
20/10/2008游水     
19/10/2008游水     
17/10/2008試閘沙田  全天候 第1組 黎海榮 1200M 包裝大師 25.0 23.8 23.0 (1.11.8)
試完閘後只係游水,似乎有o的唔對路。:ooo:

因為以住佢試閘後都可以兩三日內出返o黎踱步,但今次試閘後相隔成個禮拜,

都仲未能落地,情況好唔妥。:ppp:

作者: 木奇異    時間: 27/10/2008 11:34 AM

前d時間何良d馬成日爆缸出事 我已經包裝大師一個唔小心都可能出事 .....
估唔到up中左 :ggg:
作者: willandgrace    時間: 27/10/2008 12:32 PM

睇番評分頭50名中長距離既馬匹,大部份非老即傷,健康好既就只得同主馬「爆炸」。咁睇黎11月16日場Group 2香港盃預賽,如無意外的話,都應該係「爆冷」(屆時只負128磅)既囊中物啦。:zzz: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 27/10/2008 12:50 PM

可能學賀賢式操馬呢~:yyy:
作者: Running    時間: 27/10/2008 12:59 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 27/10/2008 12:50 PM 發表
可能學賀賢式操馬呢~:yyy:

賀賢式手法都唔會咁樣操啦:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 27/10/2008 01:21 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 27/10/2008 12:59 PM 發表

賀賢式手法都唔會咁樣操啦:yyy:

賀賢d馬好多時出完賽之後復課,只係走去游水,一游可以游足2個星期都唔落跑道出操~請參考上年再勝多,歡笑星~~:yyy:

不過包裝大師今次就似足上年跑完香港盃預賽之後o既操練,:yyy: 所以今年國際賽又可以唔駛睇包裝大師啦~:loveliness:
作者: 帶來吉利    時間: 27/10/2008 05:27 PM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 27/10/2008 12:32 PM 發表
睇番評分頭50名中長距離既馬匹,大部份非老即傷,健康好既就只得同主馬「爆炸」。咁睇黎11月16日場Group 2香港盃預賽,如無意外的話,都應該係「爆冷」(屆時只負128磅)既囊中物啦。:zzz: :fff:  

爆炸真係長跑長有
又健康
次次都最佳外觀:fff:

跑返2000 大有機會跑第5名
作者: 奧運精神    時間: 27/10/2008 09:13 PM

何良:jjjj: :jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0