標題: 星期日跑完,星期二又跑 [打印本頁]

作者: 贏馬人    時間: 30/10/2008 11:38 PM     標題: 星期日跑完,星期二又跑

做乜星期二跑,星期三唔跑?:jjj: :jjj:
得1日刨馬,1日要做兩日嘅嘢,辛苦到癲呀......:bbbbb: :bbbbb:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 30/10/2008 11:45 PM

年年跑墨杯都係跑星期二:bbbb:
作者: 贏馬人    時間: 30/10/2008 11:49 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 30/10/2008 11:45 PM 發表
年年跑墨杯都係跑星期二:bbbb:

今次又唔提早禮拜6跑:yyyy: :yyyy:
墨爾本杯都冇乜人賭,可有可無:kkkk: :kkkk:
作者: 飛神    時間: 30/10/2008 11:51 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 30/10/2008 11:49 PM 發表

今次又唔提早禮拜6跑:yyyy: :yyyy:
墨爾本杯都冇乜人賭,可有可無:kkkk: :kkkk:  

應該提早星期六跑...:ppp:
作者: 贏馬人    時間: 30/10/2008 11:58 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 30/10/2008 11:51 PM 發表

編場果條友要炒啦......:yyyy: :yyyy:
作者: 櫻花    時間: 31/10/2008 12:00 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 30/10/2008 11:51 PM 發表

同意:ppp:
是但係全年擇一個星期六 和今星期掉一掉已經搞掂,又唔會影響全年星期六賽事數目,馬會真係非常典型香港人做事作風,食古不化唔識轉膊只識向前走:ooo:
作者: 自由雨滇行    時間: 31/10/2008 12:03 AM

星期六跑無得跑11場嘛(係佢地眼中):lll:
作者: 飛神    時間: 31/10/2008 12:05 AM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 31/10/2008 12:03 AM 發表
星期六跑無得跑11場嘛(係佢地眼中):lll:

4點45開始跑, 5點3跑第2場, 5點9跑第3場, 之後7點再跑過, 11場:loveliness: :loveliness:
作者: 贏馬人    時間: 31/10/2008 12:11 AM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 31/10/2008 12:00 AM 發表
同意:ppp:
是但係全年擇一個星期六 和今星期掉一掉已經搞掂,又唔會影響全年星期六賽事數目,馬會真係非常典型香港人做事作風,食古不化唔識轉膊只識向前走:ooo:

佢個爐未化吖......再下次就跑星期6:rrr: :rrr:
作者: 櫻花    時間: 31/10/2008 12:13 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 31/10/2008 12:11 AM 發表

佢個爐未化吖......再下次就跑星期6:rrr: :rrr:  

咁仲 抵死 轉一轉咪得囉 個腦真係生係屎忽:bbb:
天呀 點解世上會有這麼無能的人:sss:

作者: gogowin    時間: 31/10/2008 12:14 AM

以前有黃昏馬跑...我覺得幾好...
但係其他人未必咁諗...所以呢幾季都無再有黃昏馬跑了:hhh:
作者: 活力寶蹄    時間: 31/10/2008 12:20 AM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 31/10/2008 12:14 AM 發表
但係其他人未必咁諗...所以呢幾季都無再有黃昏馬跑了:hhh:

咁陣好正...:loveliness:
次次打波之前都叫我啊哥幫我買左先...:jjjj: :jjjj:
作者: 贏馬人    時間: 31/10/2008 12:20 AM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 31/10/2008 12:13 AM 發表
咁仲 抵死 轉一轉咪得囉 個腦真係生係屎忽:bbb:
天呀 點解世上會有這麼無能的人:sss:

看擦狗狗:rrr: :rrr:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 31/10/2008 12:22 AM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 31/10/2008 12:14 AM 發表

我最鍾意黃昏馬:abcde:
作者: 贏馬人    時間: 31/10/2008 12:25 AM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 31/10/2008 12:22 AM 發表
我最鍾意黃昏馬:abcde:

跑完去叫角角:zzz: :zzz:
同春田嫂話塞車:fff: :fff:
作者: 河馬仔    時間: 31/10/2008 12:27 AM

跑黃昏馬咪好啦,跑十一場都算,4:45開頭場:loveliness:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0