標題: 白德民 第5場常山鎮寶 [打印本頁]

作者: bondli    時間: 2/11/2008 10:01 PM     標題: 白德民 第5場常山鎮寶

白德民 第5場常山鎮寶:uuu:

no need to 停賽!!:ddd:

unbeliveable:sss: :sss: :sss:

any comment?:ooo:
作者: sw    時間: 2/11/2008 10:07 PM

QUOTE:
原帖由 bondli 於 2/11/2008 10:01 PM 發表
白德民 第5場常山鎮寶:uuu:

no need to 停賽!!:ddd:

unbeliveable:sss: :sss: :sss:

any comment?:ooo:

頭先有人打上18台鬧:zzz:
作者: bondli    時間: 2/11/2008 10:16 PM

i buy jor  a  lot  of place ar!!!:xxx: :xxx: :rrr: :bbb:
作者: S.WEEK    時間: 2/11/2008 10:16 PM

有手足並用,唔駛罰
作者: bondli    時間: 2/11/2008 10:18 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 2/11/2008 10:16 PM 發表
有手足並用,唔駛罰

his hand!!:ppp: :ppp: :ppp:
you really  call that pushing??:ccc:
作者: S.WEEK    時間: 2/11/2008 10:21 PM

QUOTE:
原帖由 bondli 於 2/11/2008 10:18 PM 發表

his hand!!:ppp: :ppp: :ppp:
you really  call that pushing??:ccc:

你睇佢直路頭隻手到最後都係咁   

算你唔好彩 :jjjj:

當然在我地角度呢個第三你話冇,完全呃人

但競賽小組 :ooo: :ooo:
作者: 小野伸二    時間: 2/11/2008 10:29 PM

你望下隔離個韋達再望下佢就會覺得佢好落力架啦:yyy:
作者: kitchai1228    時間: 3/11/2008 01:45 AM

原來唔係我一個話白生騎法
作者: kitchai1228    時間: 3/11/2008 01:47 AM

其實王志偉呢場都係
入直路竟然唔係中間上
走去入邊
明讓個位比隻勁霸龍:ccc:
作者: bondli    時間: 3/11/2008 01:57 AM

QUOTE:
原帖由 kitchai1228 於 3/11/2008 01:45 AM 發表
原來唔係我一個話白生騎法

how could this not  been seen wor:eee:

so ugly ar:rrr: :rrr:
作者: 西人堅    時間: 3/11/2008 02:05 AM

被查詢有關他在直路上的騎法時,白德民(「文武精英」)解釋,坐騎最適合留力至最後階段才展開衝刺,最好留力至接近二百米,因他認為該駒衝刺力短促。他說,「文武精英」是日居於中間位置,過了四百米處不久有空位出現,他覺得必須開始上前。他說,他立即手足並用力策坐騎,而坐騎反應良好。他說,奔向終點時,他繼續手足並用猛烈催策坐騎,但沒有開鞭,因他認為「文武精英」已交出最佳走勢,加上坐騎已衝了一段較長途程,他覺得開鞭對坐騎不利。他說,上仗他策騎「文武精英」勝出時,曾數度開鞭,但該次他能夠留住「文武精英」至接近二百米才發力。他說,「文武精英」該次雖然能夠保持勁勢,但在鞭策下似乎沒有加速。小組告知白德民,他的解釋會被載入報告。

He think others are low B :ppp:
作者: gogowin    時間: 3/11/2008 03:33 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 3/11/2008 02:05 AM 發表
被查詢有關他在直路上的騎法時,白德民(「文武精英」)解釋,坐騎最適合留力至最後階段才展開衝刺,最好留力至接近二百米,因他認為該駒衝刺力短促。他說,「文武精英」是日居於中間位置,過了四百米處不丰L認 ...

呢場頭馬個馬房係邊位呀...點會走去劏自己個馬房d馬先得架...:uuu:
白生呢個解釋真係:zzz: ...真係當人係白痴唔識睇馬...
作者: 內閃    時間: 3/11/2008 08:53 AM

QUOTE:
原帖由 bondli 於 2/11/2008 10:16 PM 發表
i buy jor  a  lot  of place ar!!!:xxx: :xxx: :rrr: :bbb:

我條位置q....3+14.....:www:
作者: 李澤楷    時間: 3/11/2008 10:54 AM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 3/11/2008 03:33 AM 發表

呢場頭馬個馬房係邊位呀...點會走去劏自己個馬房d馬先得架...:uuu:
白生呢個解釋真係:zzz: ...真係當人係白痴唔識睇馬...

大摩隻手摭天:fff:
作者: 好爸爸    時間: 3/11/2008 01:49 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 3/11/2008 03:33 AM 發表

唔通真係同小組講驚阻住老細贏馬咩:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0