標題: 馬匹退役 4-11-2008 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 4/11/2008 04:12 PM     標題: 馬匹退役 4-11-2008

馬匹退役

以下馬匹已告退役:-

馬名        Horse Name        烙號        馬房        退役日期
------------------------------------        -------        ----------        -----------
森林王        MESOHAPPY        (J317)        胡森        4/11/2008
作者: S.WEEK    時間: 4/11/2008 04:13 PM

森林王 :ddd: :ddd:
作者: asiadragon    時間: 4/11/2008 04:14 PM

右前腿肌腱受傷:tttt: :tttt:
作者: Running    時間: 4/11/2008 04:39 PM

QUOTE:
原帖由 S.WEEK 於 4/11/2008 04:13 PM 發表
森林王 :ddd: :ddd:

呢隻o個次初跑谷草的確好傷:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 4/11/2008 04:41 PM

仲快過順利嬴...肥胡你都得架啦~~:rrr:
作者: Running    時間: 4/11/2008 04:43 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 4/11/2008 04:41 PM 發表
仲快過順利嬴...肥胡你都得架啦~~:rrr:

呢隻連谷閘都未試過就跑,結果大敗之餘就此跑傷。:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 4/11/2008 04:47 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 4/11/2008 04:43 PM 發表

呢隻連谷閘都未試過就跑,結果大敗之餘就此跑傷。:ppp:

肥胡呢d慢熱練馬師真係唔玩得急進~~

呢2隻質新馬都係玩急進就攪成咁~.~""

先排同森林王連拍兩課21秒幾o既霸王天下又跑包尾~.~""

人地拍21秒幾係好事....肥胡就,,,,,,唉~:sss:
作者: Running    時間: 4/11/2008 04:49 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 4/11/2008 04:47 PM 發表

肥胡呢d慢熱練馬師真係唔玩得急進~~

呢2隻質新馬都係玩急進就攪成咁~.~""

先排同森林王連拍兩課21秒幾o既霸王天下又跑包尾~.~""

人地拍21秒幾係好事....肥胡就,,,,,,唉~:sss:

o個隻霸王天下不嬲都係神化

星期六就輪到試閘出晒位o既果斷精明出場,唔知又會點啦。:fff:
作者: 木奇異    時間: 4/11/2008 04:55 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 4/11/2008 04:49 PM 發表

o個隻霸王天下不嬲都係神化

星期六就輪到試閘出晒位o既果斷精明出場,唔知又會點啦。:fff:

先唔講果個閘點
我就打死都唔信肥胡d馬可以一出就贏 :eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0