標題: 國泰航空香港一哩錦標預賽 - 報名馬匹名單 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 10/11/2008 04:34 PM     標題: 國泰航空香港一哩錦標預賽 - 報名馬匹名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008111020284.htm[/iframe]
作者: Running    時間: 10/11/2008 04:35 PM

原來勝眼光係跑呢場:yyy:
作者: pakkilo    時間: 10/11/2008 04:36 PM

時尚偷唔偷到雞呢?
作者: asiadragon    時間: 10/11/2008 04:37 PM

好爸爸--延遲報名加入:tttt: :tttt: 好像:ppp:

好利威無跑

唔計陽明寶寶..隻隻都有一定機會..

唔計好爸爸..友誼至上看高一線..
作者: Running    時間: 10/11/2008 04:39 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 10/11/2008 04:37 PM 發表
好爸爸--延遲報名加入:tttt: :tttt: 好像:ppp:

好利威無跑

唔計陽明寶寶..隻隻都有一定機會..

唔計好爸爸..友誼至上看高一線..

好利威走去跑短途預賽先:jjjj:
作者: taxi2003    時間: 10/11/2008 04:40 PM

時尚風采  :loveliness: :loveliness:
作者: 小魔怪    時間: 10/11/2008 04:41 PM

今年短途同一哩陣營好很差:ooo:
作者: asiadragon    時間: 10/11/2008 04:42 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 10/11/2008 04:35 PM 發表

都話啦..1600照博可也:fff:
作者: 自由雨滇行    時間: 10/11/2008 05:01 PM

好爸爸唔使睇啦
佢個分一定入到選使乜咁辛苦同你搏
呢場擺明熱身:zzz:
作者: 小野伸二    時間: 10/11/2008 06:04 PM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 10/11/2008 05:01 PM 發表
好爸爸唔使睇啦
佢個分一定入到選使乜咁辛苦同你搏
呢場擺明熱身:zzz:

熱完身又熱身?:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 小野伸二    時間: 10/11/2008 06:04 PM

點解友誼至上好似係18分既..:jjjj:
作者: 自由雨滇行    時間: 10/11/2008 06:09 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 10/11/2008 06:04 PM 發表

熱完身又熱身?:yyy: :yyy: :yyy:

但佢無啦啦跑呢場做乜
真係屈機咁簡單?:jjjj: :yyy:
作者: asiadragon    時間: 10/11/2008 06:09 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 10/11/2008 06:04 PM 發表
點解友誼至上好似係18分既..:jjjj:

18分有得跑:iiii::iiii:

馬會:ooo::ooo:
作者: 小野伸二    時間: 10/11/2008 06:12 PM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 10/11/2008 06:09 PM 發表

但佢無啦啦跑呢場做乜
真係屈機咁簡單?:jjjj: :yyy:

咁熱完身又點再熱身呀:ppp:
作者: raulwong1    時間: 10/11/2008 08:43 PM

友誼至上+勝眼光,呢2隻個機會唔低,由其係前者,最有機贏的
作者: 木奇異    時間: 10/11/2008 08:52 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 10/11/2008 04:35 PM 發表

有獎金我都話佢好野 :yyy:
作者: 奧運精神    時間: 10/11/2008 09:44 PM

陽明寶寶:kkk: :kkk:

徐雨石呢排真係笑到我碌地:yyy: :yyy:
作者: 飛神    時間: 10/11/2008 09:47 PM

經過上次對友誼至上唔駛有咩期望...
作者: yuricylau    時間: 10/11/2008 09:54 PM

QUOTE:
原帖由 奧運精神 於 10/11/2008 09:44 PM 發表
陽明寶寶:kkk: :kkk:

徐雨石呢排真係笑到我碌地:yyy: :yyy:

我諗起吉祥三寶:yyy: :yyy:
作者: gogowin    時間: 10/11/2008 09:58 PM

睇下好爸爸熱左身之後今場狀態提升到邊度...級數最高一定係佢...:jjj:
之但係老實講我有多少疑惑...覺得隻馬未必好似大家想像中跑得好...:hhh:
始終上季用得好盡...遠征安田一役大敗令人覺得有點擔心隻馬狀態可以返得幾多成...:hhh:
主要睇下跑得返幾多...有多少隱憂:hhh:
友誼至上真係top fit....唔該達少跑好d...唔好又坐box...坐三望二之選:fff: :fff:

再領風騷...有冼少o既走位...再加上而家唔只擅放...而家仲學懂左留住跑一段...:mmm:
今場睇落無咩放頭馬...佢可以擺前走控制步速, 睇下可唔可以o係末段彈離對手...:jjjj:
今場入位機會甚大...要贏就真係要睇下臨場情況同埋各匹對手o既發揮...:jjj:

勝眼光...達少應該唔騎...會唔會比志叔呢...:jjj:
時尚風采...上到黎同呢批馬跑...易位難贏...:hhh:
驊綵跑長d會好d...同埋今次跳級蝕分同呢批馬跑...蝕唔起...:uuu:
陽明寶寶都係同樣情況...蝕唔起咁多磅...陪跑分子...可以不理...:rrr:
俊歡騰同勝利飛駒今非昔比...難寄厚望...:ooo:

反而新力勁...英愛馬今季真係大熟大勇...接連三仗跑唔啱路程o既千四都可以跑到入位置...:mmm:
今次終於跑番首本千六路程...雖然又係升級作賽...但對手各有缺點之下有力憑勇態可以闖入三甲一席...:aaa:
作者: 小魔怪    時間: 10/11/2008 10:25 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 10/11/2008 09:47 PM 發表
經過上次對友誼至上唔駛有咩期望...

今次好大chance喎
步速唔快佢個d加速力有力掃晒
作者: mokin88    時間: 10/11/2008 10:59 PM

友誼至上..睇好依隻:loveliness:
作者: 好爸爸    時間: 11/11/2008 12:45 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 10/11/2008 06:12 PM 發表

熱完身點解唔可以再熱身呀:fff:

球隊踢熱身賽都唔止一場啦:yyy:
作者: 翼    時間: 11/11/2008 12:55 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 10/11/2008 06:12 PM 發表

:fff: 熱完身,之後拉馬收身:yyy: :yyy: :yyy:
作者: keeper    時間: 11/11/2008 01:09 AM

始終覺得好爸爸太過強操猛練....上季用得太多..目標太多...質素係高..但馬匹一旦傷左玩氣..要回復頂班最高實力....真係...:ppp:
作者: 翼    時間: 11/11/2008 01:11 AM

QUOTE:
原帖由 keeper 於 11/11/2008 01:09 AM 發表
始終覺得好爸爸太過強操猛練....上季用得太多..目標太多...質素係高..但馬匹一旦傷左玩氣..要回復頂班最高實力....真係...:ppp:

:fff: 告東尼o的馬係5怕
作者: 春田花花幼稚園    時間: 11/11/2008 01:30 AM

QUOTE:
原帖由 於 11/11/2008 01:11 AM 發表

:fff: 告東尼o的馬係5怕

今年怕左東尼:dddd:
作者: ユюユ    時間: 11/11/2008 01:46 AM

好爸爸呢場重振雄風:bbb: :bbb: :bbb:
作者: kitchai1228    時間: 11/11/2008 02:07 AM

點解冇真叻仔同喜聚寶既:aaaa:
sorry,已經睇到原來報左

作者: 莫問我是誰    時間: 11/11/2008 03:18 PM     標題: 回復 #20 gogowin 的帖子

根本唔駛為好爸爸擔心,睇返上場好爸爸段片就知~~

沿路無cover走四疊,真係當左自己係馬王蝕得起??

熱身完畢就見真章,上場咁樣輸,唔知可唔可以分多幾蚊呢?:loveliness:
作者: 冼馬田    時間: 11/11/2008 09:22 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 11/11/2008 03:18 PM 發表
根本唔駛為好爸爸擔心,睇返上場好爸爸段片就知~~

沿路無cover走四疊,真係當左自己係馬王蝕得起??

熱身完畢就見真章,上場咁樣輸,唔知可唔可以分多幾蚊呢?:loveliness:

係啦,冇錯。同埋上場係負一三三磅兼初出,一定唔會同你跑十足,而家有第六七左右已經算ok啦﹗

拿如果有人問咁爆冷咪一樣負一三三磅?仲要跑唔多耍家0既一哩都贏0番﹗咁好爸爸係唔係失望呀﹗我可以同大家講一定唔係,相反好爸爸0係十月未fit,反而對佢跑國際賽係好事,道理好簡單唔駛多講。至於爆冷一三三磅贏馬係隻馬今季進步左所以大超級地贏呀?定係話隻馬狀態早黎得滯,今場用多左隻馬,到十二月回塘,咁就要觀望了﹗

作者: gogowin    時間: 11/11/2008 11:05 PM

原來好爸爸o係延遲報名期間先加入跑呢場一哩預賽......:hhh:
似乎狀態真係有多少隱憂:zzzz:
作者: 李澤楷    時間: 11/11/2008 11:06 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 11/11/2008 11:05 PM 發表
原來好爸爸o係延遲報名期間先巧O場一哩預賽......:hhh:
似乎狀態真係有多少隱憂:zzzz:

會唔會係唔記得左:fff:
作者: gogowin    時間: 11/11/2008 11:08 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/11/2008 11:06 PM 發表

會唔會係唔記得左:fff:

唔記得左真係好笑:iiii:
作者: 李澤楷    時間: 11/11/2008 11:10 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 11/11/2008 11:08 PM 發表

唔記得左真係好笑:iiii:

唔出奇,我記得有年愛倫定佢副練唔記得將佢D馬報打比大賽,結果變成延遲報名加入.
作者: 奧運精神    時間: 12/11/2008 11:04 AM

勝眼光又話想跑香港盃?:fff: :fff:
作者: 西人堅    時間: 12/11/2008 12:37 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/11/2008 11:10 PM 發表

唔出奇,我記得有年愛倫定佢副練唔記得將佢D馬報打比大賽,結果變成延遲報名加入.

扮下野 搏分多幾蚊 :yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 12/11/2008 12:50 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 11/11/2008 09:22 PM 發表

係啦,冇錯。同埋上場係負一三三磅兼初出,一定唔會同你跑十足,而家有第六七左右已經算ok啦﹗

拿如果有人問咁爆冷咪一樣負一三三磅?仲要跑唔多耍家0既一哩都贏0番﹗咁好爸爸係唔係失望呀﹗我可以同大家 ...

我覺得係爆冷今年寧舍勁左,新一季晨操比上季個感覺係差左,但係反而跑得比上年更佳~~

而且隻馬o既進步,應該係超出幕後o既預算之內,因為馬主當日都無到場,練馬師應該都係睇淡隻馬機會先叫馬主唔駛入場,點知嬴埋~

唔知今年有無機會出返隻久違了o既三冠馬王呢?:loveliness:
作者: 金威    時間: 12/11/2008 04:41 PM

少馬跑
易d 賭

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0