標題: 再領風騷、安畋分別勝出國泰航空香港一哩錦標預賽及短途錦標預賽 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 23/11/2008 07:44 PM     標題: 再領風騷、安畋分別勝出國泰航空香港一哩錦標預賽及短途錦標預賽

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008112320399.htm[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 23/11/2008 07:45 PM

觸線時初時還以為自己輸了,後來發覺自己判斷錯誤,真是太高興了。:yyy: :yyy: :yyy:
作者: kewell    時間: 23/11/2008 07:48 PM

再領風騷去到正本賽應該冇了 , 今場跑得好盡:ooo:
作者: raulwong1    時間: 23/11/2008 07:50 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 23/11/2008 07:48 PM 發表

最緊要係佢到時唔會放得咁爽
作者: asiadragon    時間: 23/11/2008 07:51 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 23/11/2008 07:50 PM 發表

如果係外檔..形勢仲會不利..

所以正賽都係:ooo::ooo:
作者: 週日寧靜    時間: 23/11/2008 08:02 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 23/11/08 07:45 PM 發表
觸線時初時還以為自己輸了,後來發覺自己判斷錯誤,真是太高興了。:yyy: :yyy: :yyy:

壓線王都斷左症:fff:
作者: 小野伸二    時間: 23/11/2008 08:05 PM

「牠締出的時間非常快,牠的表現無懈可擊,憑此本領足可在國際大賽一爭長短。為了教導這匹馬收斂口勁,我們做了大量工夫,我要特別多謝Craig Peddie(策騎員),因為他天天早上都策騎『再領風騷』進行教習。」告東尼續道。

真係要告仔先教得番好個口:loveliness:
作者: raulwong1    時間: 23/11/2008 08:10 PM

都好既,有隻再領,香港就唔係只得好利威同好爸爸,加上USA隻奇特威黎,應該好好睇
作者: 田少    時間: 23/11/2008 09:06 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 23/11/2008 07:50 PM 發表

希望到時神仙整隻勝眼光去燒下佢 ...
好利威同埋好爸爸就有場好戲睇喇 ....  :loveliness:
作者: 阿源    時間: 23/11/2008 10:53 PM

預賽第二有冇直接取得入場券:aaaa:
作者: 帶來吉利    時間: 23/11/2008 11:31 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 23/11/2008 07:48 PM 發表

放咁快都一樣咁勁

下場打回原形:ooo:
作者: kitchai1228    時間: 23/11/2008 11:35 PM

杜生都唔知洗唔洗番到隻馬咁後:bbb:
作者: ユюユ    時間: 23/11/2008 11:36 PM

一哩錦標麚鶡n爸爸一定回復本色:bbb: :bbb: :bbb:
作者: taxi2003    時間: 23/11/2008 11:41 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 23/11/2008 11:36 PM 發表
一哩錦標麚鶡n爸爸一定回復本色:bbb: :bbb: :bbb:

忘記左原來係你作怪:jjjj: :jjjj: :iiiii: :iiiii:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 24/11/2008 12:40 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 23/11/2008 11:41 PM 發表

忘記左原來係你作怪:jjjj: :jjjj: :iiiii: :iiiii:

唔怪得啦
見佢最後600重十x個馬位 已經心知不妙:fff:
作者: 金威    時間: 24/11/2008 01:04 AM

可能下場有隻日本馬同再領風騷鬥放
作者: Ange    時間: 24/11/2008 02:56 AM

短途我諗差極都係香港拎既..

安畋 - 有3甲都當贏...唔夠class
樂意洋洋 - 好似好勁....點解今日唔出
開心歡笑 - 點解要閹呢....
蓮華生輝 - 最大希望....
青蝠王 - 死左....
陽光 - 第2到佢....
紅衣師令 - 最衰唔跑..

一哩香港好難贏到奇特威同金剛威掛..

好利威 - 港隊最好呢隻..
再領風騷 - 贏得仲唔係一哩王...
友誼至上 - 唔知咩事
綠色駿威 - 頂多咪place
好爸爸 - 冇上年咁銳喇...

杯..爆冷好似一般喎...希望到時好d啦...

絕塵 - 可能有得出喎..
厚利多 - 除非佢又落飛...
喜聚寶 - 威脅爆冷係呢隻..
爆冷 - 上場差d喎...隻馬真係一收就停咁勁?

2400個場....香港出咩都死啦.....有冇3隻出呀

包裝大師 - 冇class
勇將軍 - 又係冇class
我諗唔到仲有咩馬....
唔通 羅馬  皇馬 ????
作者: 內閃    時間: 24/11/2008 09:57 AM

隻再領風騷係咪癲左呀!!??
尾個1200跑 1分8秒2 !!:dddd:
作者: 莫問我是誰    時間: 24/11/2008 02:43 PM

好有興趣知道,安畋到跑短途錦標時,會用志叔還是韋達呢??:fff:

不過我估多數係韋達~:loveliness:
作者: 臨場    時間: 24/11/2008 03:23 PM

有冇人開下d國際賽入選名單(香港及海外)的聲望遊戲呢?
作者: 自由雨滇行    時間: 24/11/2008 03:52 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 23/11/2008 07:45 PM 發表

我初時都睇到安畋係影輸既:ooo:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0