標題: 韋達代表香港競逐JRA世界超級騎師大賽 [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 25/11/2008 01:51 PM     標題: 韋達代表香港競逐JRA世界超級騎師大賽

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/news/news_2008112420411.htm[/iframe]
作者: 莫問我是誰    時間: 25/11/2008 02:13 PM

今年頭馬帶出左,又願意去喎~~:yyy: 上年好似佢老人家唔去,比左柏寶去~
作者: yuricylau    時間: 25/11/2008 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/11/2008 02:13 PM 發表
今年頭馬帶出左,又願意去喎~~:yyy: 上年好似佢老人家唔去,比左柏寶去~

上年有去:jjjj:
好似係再上年因「傷」唔玩:lll: :lll:
作者: 莫問我是誰    時間: 25/11/2008 02:19 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 25/11/2008 02:15 PM 發表

上年有去:jjjj:
好似係再上年因「傷」唔玩:lll: :lll:

係喎~:wwww:
作者: winKoN    時間: 26/11/2008 09:50 AM

點解雨滇O個D冇得去...搵個南非佬代表香港..:jjjj: :jjjj:
作者: 列高力    時間: 26/11/2008 10:34 AM

QUOTE:
原帖由 winKoN 於 26/11/2008 09:50 AM 發表
點解雨滇O個D冇得去...搵個南非佬代表香港..:jjjj: :jjjj:

印象中....達少係有HKID card :fff:
作者: May_Be_83    時間: 28/11/2008 10:39 PM

我反而想鄭雨滇去呀……睇下佢同日本騎師鬥個陣,實力有幾多呢?
作者: 小野伸二    時間: 28/11/2008 10:41 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 25/11/2008 02:13 PM 發表

個日咁多泥地賽,
不如去日本走返轉好過啦:loveliness:
作者: 費蘭度托利斯    時間: 28/11/2008 11:00 PM

whyte:zzz: :zzz: :zzz:
作者: 木奇異    時間: 28/11/2008 11:03 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 26/11/2008 10:34 AM 發表

印象中....達少係有HKID card :fff:

佢係HK都11年, 一定有la
佢d仔女都應該有埋 :fff:
我覺得佢d仔女d廣東話一定唔會太差 :jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0