標題: 12月3日報名 .. [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 27/11/2008 01:36 PM     標題: 12月3日報名 ..

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 小野伸二    時間: 27/11/2008 01:43 PM

咁多馬轉過黎跑谷草既:ggg:
作者: 木奇異    時間: 27/11/2008 02:45 PM

雪山神駒有1200唔跑跑1650 :jjjj:
作者: iamjack    時間: 27/11/2008 03:02 PM

等左 愛菊 上2200好耐了 ... :lll:
作者: gogowin    時間: 27/11/2008 03:31 PM

鎗臣走黎谷草跑1650...隻馬越跑越近...
終於加程...開始要留意走勢...
大摩出埋皇牌...今次應該有飛...
睇埋臨場...建議買番少少....:fff:
作者: 櫻花    時間: 27/11/2008 03:58 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 27/11/2008 03:31 PM 發表
鎗臣走黎谷草跑1650...隻馬越跑越近...
終於加程...開始要留意走勢...
大摩出埋皇牌...今次應該有飛...
睇埋臨場...建議買番少少....:fff:

我反而覺得,就係因為愈來愈近,所以唔敢再跑沙田,所以走去跑快活谷仲要1650,容易輸得好睇d減分:ppp: .

作者: Running    時間: 27/11/2008 04:04 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 27/11/2008 03:58 PM 發表

我反而覺得,就係因為愈來愈近,所以唔敢再跑沙田,所以走去跑快活谷仲要1650,容易輸得好睇d減分:ppp: .

仲有一樣o野:呢隻馬情緒仲好緊張,叫佢過谷草等於表現會更差。

何況佢都未試過谷閘。

我都覺得似乎減分格。
作者: gogowin    時間: 27/11/2008 04:34 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 27/11/2008 04:04 PM 發表

仲有一樣o野:呢隻馬情緒仲好緊張,叫佢過谷草等於表現會更差。

何況佢都未試過谷閘。

我都覺得似乎減分格。

威騰都係無試過谷閘又排外檔...無咩人睇好之下贏埋...
當然隻馬一直都係有好表現...係無人估到大摩走黎谷草出擊姐...

就睇下今次鎗臣究竟真係有表現定一滴都無先...
點都好我估計隻馬兩三場內會有d野睇...
隻馬質素真係唔差的...希望佢會有好表現啦...
作者: 少仔    時間: 27/11/2008 05:21 PM

寶再威終於出..:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0