標題: 安爺近年最高分入位馬匹係?? [打印本頁]

作者: 西人堅    時間: 30/11/2008 11:15 PM     標題: 安爺近年最高分入位馬匹係??

1 13夢幻飛駒(G209) 梁家俊118-108- 1.22.11
2 6威武雄獅(G243) 杜利萊1242短馬頭位 1.22.13
3 2黃鑽石(D246) 湯智傑130-5101/2 1.22.20
109分 都入位仲要 1400, 唔係輕磅 wor ...... :jjjj:

勁過好爸爸 tim
我想像唔到 佢其實有幾好馬 :iiiii: :yyy: :yyy:

如果冇錯 對上一次冇記錯係 金龍華...
http://www.hkjc.com/chinese/racing/results.asp?racedate=09/06/2002&raceno=07
作者: 翼    時間: 30/11/2008 11:17 PM

:jjjj: 呢隻不嬲有班底.就算係呢個馬房要係呢班入圍5出奇的事
作者: 西人堅    時間: 30/11/2008 11:20 PM

QUOTE:
原帖由 於 30/11/2008 11:17 PM 發表
:jjjj: 呢隻不嬲有班底.就算係呢個馬房要係呢班入圍5出奇的事

咁 你中唔中啊 :eee: :eee:

1400 幾年未得過
佢有班底 勁闖叫咩 :abcde:
有湯底? :lll:
作者: Kris    時間: 30/11/2008 11:23 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/11/2008 11:20 PM 發表

1400 幾年未得過

可能係燥底, 熱底, 寒底...:zzz:

如果係馬女會唔會露底?:yyy:
作者: 翼    時間: 30/11/2008 11:24 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/11/2008 11:20 PM 發表

1400 幾年未得過

但5代表隻馬一定5得ja..依家5係贏只係入個p:qqqq:
作者: 西人堅    時間: 30/11/2008 11:27 PM

QUOTE:
原帖由 於 30/11/2008 11:24 PM 發表

但5代表隻馬一定5得ja..依家5係贏只係入個p:qqqq:

咁你答左我先啦 佢有班底 ge 話 咁 勁闖叫咩? :jjjj: :iiii:
作者: 活力寶蹄    時間: 30/11/2008 11:29 PM

佢上場都話俾你知隻馬有幾勁啦...:lll: :lll:
21.98 ...只係慢過綠色駿威小小..最後四百米...:yyy: :yyy:
作者: 翼    時間: 30/11/2008 11:30 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/11/2008 11:27 PM 發表

咁你答左我先啦 佢有班底 ge 話 咁 勁闖叫? :jjjj:

:jjjj: o甘黃鑽石都同安畋近..入P..5出奇的事wo
有班底5代表你要佢入黎就入到黎架wo...
作者: asiadragon    時間: 30/11/2008 11:31 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 30/11/2008 11:29 PM 發表
佢上場都話俾你知隻馬有幾勁啦...:lll: :lll:
21.98 ...只係慢過綠色駿威小小..最後四百米...:yyy: :yyy:

如果隻馬轉倉..International 可能都會見到佢入選:fff:
作者: 活力寶蹄    時間: 30/11/2008 11:32 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 30/11/2008 11:31 PM 發表

如果隻馬轉倉..International 可能都會見到佢入選:fff:

隻馬肯轉馬房...一級馬黎...:jjjj: :jjjj:
作者: 直布羅山    時間: 30/11/2008 11:33 PM

呢隻馬根本係短途一哩頂班馬....
作者: 翼    時間: 30/11/2008 11:34 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 30/11/2008 11:31 PM 發表

:fff: :fff: 可能性都有番o甘上下
作者: taxi2003    時間: 30/11/2008 11:36 PM

呢隻堅到爆GA:ppp: :ppp:
作者: 西人堅    時間: 30/11/2008 11:37 PM

QUOTE:
原帖由 於 30/11/2008 11:30 PM 發表

:jjjj: o甘黃鑽石都同安畋近..入P..5出奇的事wo
有班底5代表你要佢入黎就入到黎架wo...

1 2安畋(H303) 韋達蔡約翰12912366- 0.56.073.3
2 10友利多(J045) 徐君禮賀賢11311359頸位 0.56.1410
3 11開心歡笑(J145) 鄭雨滇李易達1131136111/2  0.56.159.2
4 5黃鑽石(D246) 湯智傑黃汝安1191166123/4  0.56.2128
5 12常歡笑(G086) 楊啟棠李易達109115371  0.56.2527
咁 2,3,5 d 馬 拉上黎跑 1400 你唔好唔賭 wor :eee:
近 ah ma :zzz:
你咁講法 睇馬唔好睇長力啦 :lll:  
好爸爸拉上 2000 啦 :eee: :eee:

by the way, 你都係冇答到我問題 wor  :eee:
作者: 小魔怪    時間: 30/11/2008 11:38 PM

黃鑽石根本係115分+既馬
勁闖重傷過2次無得比啦
作者: 直布羅山    時間: 30/11/2008 11:40 PM

QUOTE:

如果隻馬轉倉..

呢個血統唔夠長力絕對係奇事:jjjj:
作者: asiadragon    時間: 30/11/2008 11:41 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 30/11/2008 11:40 PM 發表

呢個血統唔夠長力絕對係奇事:jjjj:

練馬果位只係專門跑死一個路程..無計:fff:
作者: 翼    時間: 30/11/2008 11:46 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/11/2008 11:37 PM 發表
1 2安畋(H303) 韋達蔡約翰12912366- 0.56.073.32 10友利多(J045) 徐君禮賀賢11311359頸位 0.56.14103 11開心歡笑(J145) 鄭雨滇李易達1131136111/2  0.56.159.24 5黃鑽石(D246) 湯智傑黃汝安1191166123/4  0.56. ...

:ggg: :ggg: o甘有適合的形勢,,點解5去買ja,如果好似o甘就批死佢一定入5到黎,
我做5到:sss: :sss: 恕我不才
作者: 木奇異    時間: 30/11/2008 11:49 PM

我覺得呢....夢幻飛駒都贏哂e堆馬, 其實e場水準係唔係值1班都d懷疑
不過講真句, 佢可以係安爺馬房上到109分, e隻馬真係好好犀利 :lll:
作者: taxi2003    時間: 30/11/2008 11:52 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 30/11/2008 11:49 PM 發表
我覺得呢....夢幻飛駒都贏哂e堆馬, 其實e場水準係唔係值1班都d懷疑
不過講真句, 佢可以係安爺馬房上到109分, e隻馬真係好好犀利 :lll:

10x磅,同埋果隻野當得君皇鷹無到都唔係流:ppp: :ppp:
作者: sw    時間: 30/11/2008 11:53 PM

黃鑽石根本係馬王:zzz:
作者: 西人堅    時間: 30/11/2008 11:55 PM

QUOTE:
原帖由 於 30/11/2008 11:46 PM 發表

:ggg: :ggg: o甘有適合的形勢,,點解5去買ja,如果好似o甘就批死佢一定入5到黎,
我做5到:sss: :sss: 恕我不才

唔好咁講 你醒左咁多:eee:
賽後話就咩人都知 咩係適合的形勢啦
跑之前 無論方x輝 同馬會 d 人都話今日利放 ga

咩叫適合的形勢 ?? le 場果 d 係??
賽前諗到??

又快又勁 塞車果 d 係? 賽前諗唔諗到先 :jjjj:
作者: 翼    時間: 30/11/2008 11:56 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 30/11/2008 11:49 PM 發表

:ooo: 我覺得隻馬失準難靠,,,前年千4都可以輕取再戰群雄,依家回升番5出奇,不過蘇保羅有個
真係5錯的十磅仔減真係:ggg: :ggg:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:00 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 30/11/2008 11:55 PM 發表

唔好咁講 你醒左咁多:eee:
賽後話就咩人都知 咩係適合的形勢啦
跑之前 無論方x輝 同馬會 d 人都話今日利放 ga

咩叫適合的形勢 ?? le 場果 d 係??
賽前諗到??

又快又勁 塞車果 d 係? 賽前諗唔諗 ...

我只係覺得輸係輸,自己睇5夠其他馬ja或忽略其他野,但一隻馬入到圍總有個原因ja,輸都會有個原因
:zzz: 一係就下場5買佢,一係追到佢贏:jjjj: :yyy: 一係就攬住死,一係就收番個安慰獎先收手:yyy:
作者: 新水星    時間: 1/12/2008 12:00 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 30/11/2008 11:52 PM 發表

10x磅,同埋果隻野當得君皇鷹無到都唔係流:ppp: :ppp:

君皇鷹好慘,一隻仲咁生既馬下下讓人成個班:zzz:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:01 AM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 1/12/2008 12:00 AM 發表

君皇鷹好慘,一隻仲咁生既馬下下讓人成個班:zzz:

:jjjj: 目標都係4歲大賽
作者: taxi2003    時間: 1/12/2008 12:04 AM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 12:01 AM 發表

自由好呀:loveliness: :loveliness:
作者: asiadragon    時間: 1/12/2008 12:05 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 1/12/2008 12:04 AM 發表

自由好呀:loveliness: :loveliness:

按得快呀:tttt::tttt:
作者: 西人堅    時間: 1/12/2008 12:06 AM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 12:00 AM 發表

我只係覺得輸係輸,自己睇5夠其他馬ja或忽略其他野,但一隻馬入到圍總有個原因ja,輸都會有個原因
:zzz: 一係就下場5買佢,一係追到佢贏:jjjj: :yyy: 一係就攬住死,一係就收番個安慰獎先收手:yyy:

咁圓 ge 野你都識咩不才姐 所以話你依家好勁 :eee:

我輸咩唔覺 wor
自己去投注區睇下 :yyy:

作者: timothyhin    時間: 1/12/2008 12:06 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 1/12/2008 12:05 AM 發表

按得快呀:tttt::tttt:

皇/羅馬呀:yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 1/12/2008 12:08 AM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 1/12/2008 12:06 AM 發表

羅神改完名皇馬就開始衰:yyy: :yyy:
作者: 新水星    時間: 1/12/2008 12:08 AM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 12:01 AM 發表

望見個賽程表...都唔知可以點...一係又俾人屈磅...一係對重賞級...一係直出經典一哩:sss:
作者: asiadragon    時間: 1/12/2008 12:09 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 1/12/2008 12:08 AM 發表

羅馬..可能同姓三分親關係..都仲唔錯:yyy::yyy:
作者: timothyhin    時間: 1/12/2008 12:09 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 1/12/2008 12:08 AM 發表

羅馬番生:jjjj:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:09 AM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/12/2008 12:06 AM 發表

咁圓 ge 野你都識咩不才姐 所以話你依家好勁 :eee:

我輸咩唔覺 wor
自己去投注區睇下 :yyy:

:rrrr: :rrrr: o甘有時o的蝕位,其他野都要請教下你:jjjj: 你5介意架ma
作者: 自由雨滇行    時間: 1/12/2008 12:09 AM

QUOTE:

靠害:bbb:
作者: taxi2003    時間: 1/12/2008 12:10 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 1/12/2008 12:09 AM 發表

羅馬..可能同姓三分親關係..都仲唔錯:yyy::yyy:

直情番生:yyy: :yyy:
作者: kewell    時間: 1/12/2008 12:11 AM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 1/12/2008 12:06 AM 發表

喜威寶:yyy:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:11 AM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 1/12/2008 12:08 AM 發表

望見個賽程表...都唔知可以點...一係又俾人屈磅...一係對重賞級...一係直出經典一哩:sss:

:jjjj: 跑多場千6 就去:lll:
作者: asiadragon    時間: 1/12/2008 12:13 AM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 12:11 AM 發表

我估一係12月14日場1400..一係1月1日的華商會挑戰盃..之後就係 Classic Mile:tttt:
作者: 新水星    時間: 1/12/2008 12:14 AM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 12:11 AM 發表

133俾自由好屈多鑊甘:sss:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:14 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 1/12/2008 12:13 AM 發表

我估一係12月14日場1400..一係1月1日的華商會挑戰盃..之後就係 Classic Mile:tttt:

華商會挑戰盃:ddd: :ddd: 禮哥....
作者: taxi2003    時間: 1/12/2008 12:18 AM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 1/12/2008 12:14 AM 發表

仲有首飾奇寶:ddd: :ddd:
作者: asiadragon    時間: 1/12/2008 12:20 AM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 12:14 AM 發表

華商會挑戰盃:ddd: :ddd: 禮哥....

關禮哥事??:ddd:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:21 AM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 1/12/2008 12:14 AM 發表

:sss: 屈下屈下就變成次次都係..平磅都冇用
作者: 新水星    時間: 1/12/2008 12:21 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 1/12/2008 12:18 AM 發表

仲有首飾奇寶:ddd: :ddd:

如果好似以前咁有d平磅/條件讓磅預賽就好:sss:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 12:22 AM

QUOTE:
原帖由 新水星 於 1/12/2008 12:21 AM 發表

如果好似以前咁有d平磅/條件讓磅預賽就好:sss:

:sss: :sss: 你不如話上年5好贏///
作者: kewell    時間: 1/12/2008 12:22 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 1/12/2008 12:20 AM 發表

關禮哥事??:ddd:

俊歡騰?:aaaa:
作者: asiadragon    時間: 1/12/2008 12:24 AM

QUOTE:

所以可能落番1400:bbbb:
作者: 贏馬人    時間: 1/12/2008 12:29 AM

安哥都跌落谷底咯......好快就離開馬圈,何必踩到咁盡呢?:rrrr: :rrrr:
作者: 自由雨滇行    時間: 1/12/2008 12:31 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 1/12/2008 12:29 AM 發表
安哥都跌落谷底咯......好快就離開馬圈,何必踩到咁盡呢?:rrrr: :rrrr:  

榮進寶寶之後三場不勝既話就無人話佢差嫁啦:eee:
作者: timothyhin    時間: 1/12/2008 12:31 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 1/12/2008 12:29 AM 發表

一沉百踩:ppp:

這就是現實:sss:
作者: raulwong1    時間: 1/12/2008 12:34 AM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 1/12/2008 12:31 AM 發表

隻再來旺財轉走左都唔止跑左3場,但到而家都未贏到~!
SO唔一定關安哥事架
作者: 贏馬人    時間: 1/12/2008 12:37 AM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 1/12/2008 12:31 AM 發表

唔投注佢D馬就係囉......
唔駛當曱甴咁踩啩?:ppp: :ppp:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 1/12/2008 01:16 AM

QUOTE:

做馬販還不錯:loveliness:
作者: 木奇異    時間: 1/12/2008 01:22 AM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 1/12/2008 12:31 AM 發表

一沉百踩:ppp:

這就是現實:sss:

馬偉昌都係la
佢有一季6x場頭馬既時候又唔見有人叫佢返南非 :jjjj:
作者: 木奇異    時間: 1/12/2008 01:24 AM

QUOTE:
原帖由 真誇張!嵩哥 於 1/12/2008 01:16 AM 發表

做馬販還不錯:loveliness:

講真句wor, 佢揀馬眼光真係好唔錯, 可惜練馬唔掂 :zzz:
作者: kitchai1228    時間: 1/12/2008 02:14 AM

其實我覺得呢場佢有D賺形勢下入黎
當然我唔懷疑佢質數
但如果唔係零用錢最後窒死佢一定冇第三

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0