標題: 12月6日報名 .. [打印本頁]

作者: 長毛    時間: 1/12/2008 01:53 PM     標題: 12月6日報名 ..

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/entry.asp[/iframe]
作者: 小野伸二    時間: 1/12/2008 01:53 PM

幸運駿駒又準備贏幾多個馬位返黎呀:loveliness:
作者: Running    時間: 1/12/2008 01:55 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 1/12/2008 01:53 PM 發表

但最好睇係新力高縮返落1200:fff:
作者: 小野伸二    時間: 1/12/2008 01:55 PM

點解三班兩場千二又係第二組勁過第一組架:yyy:
作者: Running    時間: 1/12/2008 01:56 PM

皇馬出場了:fff:

同場仲有周正毅:fff:

作者: 莫問我是誰    時間: 1/12/2008 01:57 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 1/12/2008 01:53 PM 發表

今場好好睇喎...1200米紀錄保持者奇異福星~:fff:

另一隻泥地王新力高....仲有後起之秀驊綵~:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 1/12/2008 01:59 PM

無野呀...幸運馬主個囝囝冰火初出跑泥~.~""
作者: 小野伸二    時間: 1/12/2008 02:00 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/12/2008 01:57 PM 發表

今場好好睇喎...1200米紀錄保持者奇異福星~:fff:

另一隻泥地王新力高....仲有後起之秀驊綵~:fff:

買都難買啦:jjjj:
作者: 魚仔餅    時間: 1/12/2008 02:08 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/12/2008 01:59 PM 發表
無野呀...幸運馬主個囝囝冰火初出跑泥~.~""

隻馬未掂:ppp:
作者: gogowin    時間: 1/12/2008 02:17 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 01:56 PM 發表

兩隻應該未得啦...
呢場點都要隻長有...:ccccc:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:18 PM

幸運駿駒o甘博:jjj: :jjj: 呢系真係5得罪得 131磅
對 新力高 驊采 魄力王 (常歡笑:yyy: )

長有o甘130磅 對好好食?令得開心 正毅初出 期待:jjjj:

3班兩組 千2 -3-''另一組o甘強..:jjjj: :jjjj:

3班1650 -3-...3班泥強組...:funk: :funk: 康威王 海中寶 按一下 飛快贏 尚兄

4班千2 泰寶馬:lll: :lll:

4班千4 奧馬精神,不過神仙o甘少操又少見o的, 頭果幾隻惡哂:jjjj:

4王千8 又係-3-''好多好多有能力贏的馬上陣:aaaaaa: :aaaaaa:

5班 齊心得寶:fff: :fff:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:19 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 01:56 PM 發表

周正毅 對 羅先生:yyy:
作者: 小野伸二    時間: 1/12/2008 02:21 PM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 02:19 PM 發表

有名有姓,品質保證:jjjj:
作者: Running    時間: 1/12/2008 02:21 PM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 02:19 PM 發表

遲下有冇隻馬叫「光裕」?:fff:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:22 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 1/12/2008 02:21 PM 發表

有名有姓,品質保證:jjjj:

:jjjj: 周生出品必屬佳品
作者: gogowin    時間: 1/12/2008 02:23 PM

QUOTE:

得唔得呀...贏幾個馬位...
俾佢贏到之後肯定坐馬監啦...有排唔駛贏...
我寧願要新力高都唔要呢隻...
新力高唯一係無端端縮程返千二...
大摩好識計數...月尾仲有場二班1650...
入p加少少分繼續有得報個場...如果贏少少返黎頂到都係加7至8分...
又係有得跑...隻馬依然keep到入P應該唔難...
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:23 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 02:21 PM 發表

遲下有冇隻馬叫「光裕」?:fff:

:fff: 其實何生都有得 超瓊 超霞 超雲:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 1/12/2008 02:24 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 1/12/2008 02:23 PM 發表

入p加少少分繼續有得報 ...

幸運駿駒下個目標係金沙軒~:loveliness: 上年金同德100分都無得去....佢起碼加到100分以上再去跑預賽先有著數~:loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 1/12/2008 02:25 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 1/12/2008 02:23 PM 發表

睇黎你係大摩fans:fff:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:26 PM

QUOTE:

新力高,長跑長有..
作者: Running    時間: 1/12/2008 02:27 PM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 02:23 PM 發表

:fff: 其實何生都有得 超瓊 超霞 超雲:jjjj:

或者叫瓊瓔、婉珍、安琪:jjjj:
作者: Running    時間: 1/12/2008 02:28 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/12/2008 02:24 PM 發表

幸運駿駒下個目標係金沙軒~:loveliness: 上年金同德100分都無得去....佢起碼旦w賽先有著數~:loveliness:

我係大舊石跑完呢場就休息,一月尾就送佢去杜拜跑Trial試實力。:fff:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:29 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 02:28 PM 發表

我係大舊石跑完呢場就休息,一月尾就送佢去杜拜跑Trial試實力。:fff:

但有時o的野:fff: :fff:
作者: Running    時間: 1/12/2008 02:33 PM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 02:29 PM 發表

但有時o的野:fff: :fff:

如果從現實角度去諗個馬主,佢極大機會想隻馬跑三冠短途頭關。:fff:
作者: 翼    時間: 1/12/2008 02:33 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 02:33 PM 發表

如果從現實角度去諗個馬主,佢極大機會想隻馬跑三冠短途頭關。:fff:

:jjjj: 三冠短途成日5夠數,佢想跑都應該得
作者: gogowin    時間: 1/12/2008 02:35 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 1/12/2008 02:25 PM 發表

睇黎你係大摩fans:fff:

我不嬲都係...:loveliness:
我最記得幾年前買左隻勝利雄威W爆冷個次..50幾倍...超開心...:yyy:

其實因為大摩近呢幾年大量引入英愛馬...我幾欣賞佢...
因為佢清楚知道英愛馬耐跑同埋質素好D...唔似得D澳紐馬咁大部份跑早熟...
作者: 莫問我是誰    時間: 1/12/2008 02:37 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 02:33 PM 發表

更加無可能啦~.~""跑預賽跑包尾....有腦o既馬主都知自己隻馬草地有幾多斤兩~

去跑三冠咪即係幫人做步速,做電兔~:yyy:
作者: gogowin    時間: 1/12/2008 02:39 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 02:28 PM 發表

大舊石未夠實力拎d馬去遠征...何況個馬主未必肯啦...
老實講隻馬o係泥地真係跑高兩班...可惜已經無咩賽程啱佢跑...
作者: Running    時間: 1/12/2008 02:42 PM

QUOTE:
原帖由 於 1/12/2008 02:33 PM 發表

:jjjj: 三冠短途成日5夠數,佢想跑都應該得

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/12/2008 02:37 PM 發表

更加無可能啦~.~""跑預賽跑包尾  有腦o既馬主都知自己隻馬草地有幾多斤兩~

去跑三冠咪即係幫人做步速,做電兔~:yyy:

問題係個馬主可能咁諗:

上次跑草地輸係因為初次上Group,一時適應唔到高班賽步速先輸o者。:jjjj:

正如翼仔所講:三冠短途成日唔夠數,如果一心只搏有獎金收咁當然想跑啦。:fff:

作者: 好爸爸    時間: 1/12/2008 02:57 PM

QUOTE:
原帖由 gogowin 於 1/12/2008 02:39 PM 發表

大舊石未夠實力拎d馬去遠征...何況個馬主未必肯啦...
老實講隻馬o係泥地真係跑高兩班...可惜已經無咩賽程啱佢跑...

大舊石未試過, 我唔夠膽話佢未夠班

唔好唔記得呢隻係雄馬, 馬主可能會為配種而遠征:fff:
作者: Running    時間: 1/12/2008 02:59 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 1/12/2008 02:57 PM 發表

唔好忘記呢隻馬周歲時邊個買入:fff:

佢地近年開始玩配種,自然就會有呢個想法。:fff:
作者: gogowin    時間: 1/12/2008 03:06 PM

QUOTE:
原帖由 好爸爸 於 1/12/2008 02:57 PM 發表

係就快d準備遠征...老實講...真係無咩賽程啱隻馬...
作者: 活力寶蹄    時間: 1/12/2008 03:35 PM

皇馬...現實果個就已經...呢隻得唔得..:yyy:
作者: 木奇異    時間: 1/12/2008 03:37 PM

祖國繁榮去左邊呀 :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 1/12/2008 03:45 PM

QUOTE:
原帖由 活力寶蹄 於 1/12/2008 03:35 PM 發表
皇馬...現實果個就已經...呢隻得唔得..:yyy:

出黎-分:fff: .
85分囉唔囉到冠軍ga?:fff:
作者: 小野伸二    時間: 1/12/2008 03:59 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 1/12/2008 03:37 PM 發表
祖國繁榮去左邊呀 :yyy:

返左祖國:loveliness:
作者: Running    時間: 1/12/2008 04:06 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 1/12/2008 03:59 PM 發表

返左祖國:loveliness:

去感受祖國娛樂事業幾繁榮:loveliness:
作者: 西人堅    時間: 1/12/2008 07:29 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 1/12/2008 04:06 PM 發表

去感受祖國娛樂事業幾繁榮:loveliness:

去左搵 骨場三寶 :yyy:
作者: taxi2003    時間: 1/12/2008 11:57 PM

告仔好_野,隻馬未轉3歲就推出黎跑3班:tttt: :tttt:
作者: 活力寶蹄    時間: 2/12/2008 12:03 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 1/12/2008 11:57 PM 發表
告仔好_野,隻馬未轉3歲就推出黎跑3班:tttt: :tttt:

另一隻喜蓮精彩...:jjjj: :jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0