標題: <開台-賽馬WQT>2008年12月14日賽馬日賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 13/12/2008 12:58 AM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年12月14日賽馬日賽前預測

第一百八十三集

(主持:河馬仔,RANDY)

今集國際賽日,由河馬仔同RANDY一齊講下第三,九,十場心水選擇.<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:

- 銀影激光
- 魔泉
- 海神歷險
- 威剪刀
- 求勝心切
- 再領風騷
- 牛精福星
- 好芝味

(第二節因機件有少少故障,河馬仔把聲係會間唔中會REMIX下架,唔好意思!)

http://www.openradiohk.com/download.php?id=3084

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹,請在排位日夜晚十時前寫下.)
作者: biofather    時間: 15/12/2008 10:42 AM

重量級 同 綠駿之威
作者: Galileo    時間: 15/12/2008 07:46 PM

而家仲寫唔寫得

海力童:yyy:

thx
作者: 河馬仔    時間: 16/12/2008 12:43 AM

是日<賽馬WQT>兩位主持之心水選擇及賽果:
(唉.......)

第三場:
河馬仔:6砲嘜-1紅衣司令-14開心風采-13樂意洋洋(唔中)
RANDY:7高峰-2皇帝出巡-6砲嘜-13樂意洋洋(唔中)
賽果:1-5-3-8

第九場:
河馬仔:6好芝味-12超新星-9貝利高-10最佳拍檔(唔中)
RANDY:6好芝味-9貝利高-10最佳拍檔-14競駿精英(中位置Q派$48.0)
賽果:4-9-14-12

第十場:
河馬仔:6自由好-4首飾奇寶-8璐悅-3絕塵(唔中)
RANDY:6自由好-3絕塵-10駿綵-14雄風(唔中)
賽果:1-4-7-14

作者: 飛神    時間: 16/12/2008 12:43 AM

第十場搵鬼中咩:yyy:
作者: 河馬仔    時間: 16/12/2008 12:54 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 16/12/2008 12:43 AM 發表
第十場搵鬼中咩:yyy:

睇住隻自由好跑到咁,真係呆左:eee:
作者: timothyhin    時間: 16/12/2008 12:57 AM

開心風采仲未教好出閘:ppp: :ppp: 佢響外地都慢開:ccc:
搵個慢閘王騎真係讓番幾個馬位先跑:yyy: :yyy:
作者: 河馬仔    時間: 16/12/2008 01:04 AM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 16/12/2008 12:57 AM 發表
開心風采仲未教好出閘:ppp: :ppp: 佢響外地都慢開:ccc:
搵個慢閘王騎真係讓番幾個馬位先跑:yyy: :yyy:

但隻馬跑得一點都唔差,如唔係漏閘+外疊,輸得唔遠架:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0