標題: 練馬師蘇保羅 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 18/12/2008 05:47 PM     標題: 練馬師蘇保羅

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008121820763.htm[/iframe]
作者: EternitY    時間: 18/12/2008 05:52 PM

向他詢問有關其所訓練的馬匹在本馬季內使用一種補劑 ... wa :ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 18/12/2008 05:54 PM

全部頭馬被貶?:fff: 咁就好睇啦....

韋達哥唔知好嬲定好笑.....:yyy:
作者: asiadragon    時間: 18/12/2008 05:55 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 18/12/2008 05:54 PM 發表

我估係罰錢算數:ppp::ppp:
作者: 小野伸二    時間: 18/12/2008 05:55 PM     標題: 回復 #3 莫問我是誰 的帖子

我今年好多場都係俾佢ko..有無得退番錢:yyy:
作者: EternitY    時間: 18/12/2008 05:55 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 18/12/2008 05:54 PM 發表

唔會啦 ... 十幾場頭馬被貶,果班馬主點攪?:llll:
作者: 金威    時間: 18/12/2008 06:02 PM

應該唔會全部掛
作者: 莫問我是誰    時間: 18/12/2008 06:03 PM

不過可能最後唔係d補藥入面有禁藥性份~~

係驗到入面有三聚青鞍,問阿paul...你d野邊到買架...食壞馬架~:yyy:
作者: 櫻花    時間: 18/12/2008 07:12 PM

詢問 肯定無事啦
如果 有事一定係 研訊:ppp:

作者: asiadragon    時間: 19/12/2008 08:12 PM

受薪董事小組昨會見蘇保羅,向他詢問其廄內有兩駒使用一種棕色粉狀補劑一事。蘇保羅謂該種名為冬蟲夏草的補劑屬草本補劑。他說「金剛小子」於六月二十一日轉投其馬房後,馬主黃添勝於八月透過副練何敬森向其介紹該種補劑。黃先生要求如獲批准的話,便向「金剛小子」以及於六月三日轉投其馬房的「大贏家」餵服該種補劑。蘇保羅說已按照規定,把補劑送交獸醫部,要求批准使用。「金剛小子」及「大贏家」今季上名時,賽前及賽後的化驗結果都對違禁物質呈陰性反應。小組不進一步追究此事,但會檢討條列。

冬蟲夏草:kkk: :ppp: :ppp:

最後無事:tttt:
作者: yuricylau    時間: 19/12/2008 08:13 PM

中藥:ppp: :ppp:
作者: taxi2003    時間: 19/12/2008 08:15 PM

睇paul so咁講法本身可能連冬蟲夏草係咩佢都唔知:yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 19/12/2008 08:16 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 19/12/2008 08:13 PM 發表
中藥:ppp: :ppp:

果2隻馬真係好命水,有咁名貴既野食:loveliness: :loveliness:
作者: 新水星    時間: 19/12/2008 08:16 PM

冬蟲草咁揼本:jjjj:
作者: 莫問我是誰    時間: 19/12/2008 08:16 PM

金剛小子馬主係中醫?:yyy:
作者: asiadragon    時間: 19/12/2008 08:17 PM

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008121920777.htm[/iframe]

詳細的:eee:
作者: yuricylau    時間: 19/12/2008 08:19 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 19/12/2008 08:16 PM 發表

果2隻馬真係好命水,有咁名貴既野食:loveliness: :loveliness:

但效果似乎唔係咁明顯:fff: :fff:

大贏家都只係贏本身個班底:zzz:
作者: 李澤楷    時間: 19/12/2008 08:20 PM

睇下D馬主幾惡:jjjj:
作者: jintinc    時間: 19/12/2008 08:34 PM

小組嚴厲譴責何敬森遲到。:yyy: :yyy:
作者: Running    時間: 19/12/2008 09:42 PM

呢單o野同杜生「食錯藥」單o野咁相似o既?:yyy:

獸醫同董事似乎冇溝通好喎:yyy:
作者: EternitY    時間: 20/12/2008 11:42 AM

冬蟲夏草 ... 先兩日先吹水講完俾馬食 :eee:
作者: 幸運駿駒    時間: 20/12/2008 11:51 AM

這麼貴給馬吃那人吃什麼:ppp: :sss:
作者: 神鷹    時間: 20/12/2008 02:33 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 19/12/2008 08:19 PM 發表

但效果似乎唔係咁明顯:fff: :fff:

大贏家都只係贏本身個班底:zzz:

兩隻轉倉都贏左 起碼真是有效:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0