標題: <開台-賽馬WQT>2008年12月20日賽馬日賽前預測 [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 19/12/2008 01:02 AM     標題: <開台-賽馬WQT>2008年12月20日賽馬日賽前預測

第一百八十五集

(主持:河馬仔,RANDY)

今集冬至前夕賽馬日,河馬仔同RANDY都好想冬至加餸食餐好.希望今次第二,五,八場心水選擇能為主持贏夠錢買鮑蔘翅肚!<賽馬自助Q&A>兩位主持會同大家講下以下馬匹:

- 鳥語花香
- 寶貝
- 嘉寶神駒
- 風火神駒
- 戴宗
- 卡加大師
- 銀鷹
- 衝勁直前
- 好著數
- 靚到爆
- 特寶樂
- 羅馬
- 贏得住
- 澤驛駿驥
- 旺國手
- 朝東之寶
- 零距離
- 皇馬
- 好日子
- 連利福星

http://www.openradiohk.com/download.php?id=3112

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,一集最多講十匹,請在排位日夜晚十時前寫下.)

作者: 河馬仔    時間: 20/12/2008 11:20 PM

是日<賽馬WQT>兩位主持之心水選擇及賽果:
(河馬仔中第五場三重彩,有錢買火雞啦!)

第二場:
河馬仔:7第一好運-6煇煌駒-8精圖-4名利好(唔中)
RANDY:11快利寶-2不得了-6煇煌駒-7第一好運(唔中)
賽果:2-1-12-3

第五場:
河馬仔:14勁力寶蹄-8陽明好好-9風火神駒-5炊金饌玉(中三重彩派$2474.0,單T派$364.0,正Q派$112.0)
RANDY:9風火神駒-2長驅-4威力無窮-5炊金饌玉(唔中)
賽果:9-8-14-1

第八場:
河馬仔:8一號種籽-12魄力寶-7龍的風采-5羅馬(唔中)
RANDY:5羅馬-6贏得住-7龍的風采-11勁好(唔中)
賽果:4-1-5-8

作者: biofather    時間: 24/12/2008 09:32 AM

足球大師 同 森淼盛
作者: 河馬仔    時間: 25/12/2008 03:02 PM

我地今晚9點半到會錄音啦,如大家有需要問馬請在此留言啦,大家聖誕快樂!

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0