標題: 歡送騎師高雅志儀式 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 20/12/2008 08:34 PM     標題: 歡送騎師高雅志儀式

[IFRAME]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2008122020783.htm[/IFRAME]
作者: 喜蓮福星    時間: 20/12/2008 08:48 PM

原來佢會出黎架總之我等多佢一陣啦同佢影番幅相都好丫走左寶添:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 喜蓮福星    時間: 20/12/2008 08:58 PM

圖六左邊第二個果個人冇戴眼鏡果個囉左高雅志騎大日子個個風鏡....囉完即跑走...好次驚有人腸佢咁.......:yyy: :yyy:
作者: 小野伸二    時間: 20/12/2008 10:07 PM     標題: 回復 #3 喜蓮福星 的帖子

個個係次次有乜事發生影住公眾席都會見到既傻仔黎架wo:yyy:
作者: 翼    時間: 20/12/2008 10:33 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 20/12/2008 10:07 PM 發表
個個係次次有乜事發生影住公眾席都會見到既傻仔黎架wo:yyy:

:yyy: 又係果班
作者: 喜蓮福星    時間: 20/12/2008 10:58 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 20/12/2008 10:07 PM 發表

:yyy: :yyy: :yyy:
作者: 小野伸二    時間: 20/12/2008 11:02 PM     標題: 回復 #5 翼 的帖子

佢地個樣真係可以拎黎做潮語卡...

毒男既真面目:yyy:
作者: 小野伸二    時間: 20/12/2008 11:02 PM     標題: 回復 #6 喜蓮福星 的帖子

你話拎風鏡個條友,應該係成日企係好爸爸馬主隔離個件粉餅啦:fff:
作者: siufly    時間: 21/12/2008 03:42 PM

唔見施生:eee:
作者: 您睇我唔到    時間: 21/12/2008 03:49 PM

我成日都想講佢地,但唔知佢地有冇上黎:yyy:
前一次入去其中一個猛叫儀仗馬果位姐姐:靚女靚女:iiii:
之後另一個人講:你快d去溝佢啦:ccccc:
果位兄台就講:阿~新果位姐姐幾靚,可惜我名花有草:wwww:
我聽到果刻頂唔住,速閃:ppp: 免得俾人歸類:ppp:
作者: siufly    時間: 21/12/2008 03:51 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 21/12/2008 03:49 PM 發表
我成日都想講佢地,但唔知佢地有冇上黎:yyy:
前一次入去其中一個猛叫儀仗馬果位姐姐:靚女靚女:iiii:
之後另一個人講:你快d去溝佢啦:ccccc:
果位兄台就講:阿~新果位姐姐幾靚,可惜我名花有草:wwww:
我聽到 ...

面皮成丈厚:iiii: :iiii: :eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0