標題: 評分變動摘要 (電光能源加14分、 鳥語花香加13分、幸運駿駒加9分) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 9/2/2009 02:53 PM     標題: 評分變動摘要 (電光能源加14分、 鳥語花香加13分、幸運駿駒加9分)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_horserating.asp?type=CSUM[/iframe]
作者: Running    時間: 9/2/2009 02:58 PM

到底鳥語花香o既評分,有冇機會追到幸運駿駒呢?:fff:

今季最大進步獎好睇囉:fff:
作者: sw    時間: 9/2/2009 03:02 PM

鳥語花香應該跑廿二號o個場千八:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2009 03:02 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 9/2/2009 02:58 PM 發表

呢隻會唔會咁攪笑走去跑打比呢??:yyy:

上年同主買隻花好月圓返來一心跑打比又跑唔到....唔通用呢隻償心願?:yyy:
作者: Running    時間: 9/2/2009 03:03 PM

QUOTE:
原帖由 sw 於 9/2/2009 03:02 PM 發表
鳥語花香應該跑廿二號o個場千八:fff:

搏打比尾班車?:fff:
作者: Running    時間: 9/2/2009 03:04 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 9/2/2009 03:02 PM 發表

呢隻會唔會咁攪笑走去跑打比呢??:yyy:

上年同主買隻花好月圓返來一心跑打比又跑唔到....唔通用呢隻償心願?:yyy:

不過大摩好想爭練馬師冠軍,照計只會安排佢專攻強項算數。:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2009 03:10 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 9/2/2009 03:04 PM 發表

不過大摩好想爭練馬師冠軍,照計只會安排佢專攻強項算數。:yyy:

馬主心態好難估~~:yyy: 否則新力高都唔會走去跑預賽,仲要跑傷埋~~

新力系,步步系,等等馬主個個都求名多過求利~睇下呢個馬主係唔係又傻架啦~:yyy:
作者: raulwong1    時間: 9/2/2009 03:27 PM

1000,1200,1400咁上法,唔難估佢係為左跑打比而咁樣幫隻馬加程
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2009 04:03 PM

QUOTE:
原帖由 raulwong1 於 9/2/2009 03:27 PM 發表
1000,1200,1400咁上法,唔難估佢係為左跑打比而咁樣幫隻馬加程

不過同世紀之騎全兄弟,而且外型相似,無理由可以差咁遠可以跑到1800~2000~:ppp:

最樂觀睇,佢上到1600已經係極限掛~~

我個人悲觀d睇,1400已經係極限~:loveliness:
作者: 金威    時間: 9/2/2009 04:07 PM

鳥語花香跑打比唔會掛
就算跑都好難贏
除非佢係再世奔騰啦
作者: 西人堅    時間: 9/2/2009 04:10 PM

跑5個月 加61分 chi la sin :yyy: :jjjj:
作者: eric13975    時間: 9/2/2009 04:11 PM

鳥語花香咁勁,就算跑打比都冇問題
作者: Running    時間: 9/2/2009 04:16 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 9/2/2009 04:10 PM 發表
跑5個月 加61分 chi la sin :yyy: :jjjj:

烏語花香有可能3、4個月內追到:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 9/2/2009 04:16 PM

幸運駿駒其實已經可以退役啦~~:yyy: 運去美國跑啦~~香港已經唔o岩你啦~:loveliness:
作者: Running    時間: 9/2/2009 04:38 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 9/2/2009 04:16 PM 發表
幸運駿駒其實已經可以退役啦~~:yyy: 運去美國跑啦~~香港已經唔o岩你啦~:loveliness:

假如幸運駿駒去到杜拜

假如油王睇中的話

不如順手高價賣o左去算啦:yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 9/2/2009 05:51 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 9/2/2009 04:38 PM 發表

假如幸運駿駒去到杜拜

假如油王睇中的話

不如順手高價賣o左去算啦:yyy:

重係 雄馬 有價值:lll:
作者: 精梳王    時間: 9/2/2009 07:19 PM

鳥語花香加18分啦, 13分太少
作者: 好爸爸    時間: 9/2/2009 08:13 PM

鳥語花香唔係純跑速度既馬, 睇姿態1600,1800都唔會有問題
我覺得隻馬能力應該遠在大摩估計之上,如果大摩有心谷佢跑經典一哩自由好都未必係對手

不過而家順其自然成長都係好事,始終隻馬未熟,呢幾場擺明靠質監生吞
下季一定係摩家軍一哩大賽重要棋子
作者: 好爸爸    時間: 9/2/2009 08:19 PM

花好月圓,幸運駿駒都可以正式收工:yyy:

幸運駿駒去唔去得成杜拜都應該退役配種:yyy:
作者: 活力寶蹄    時間: 10/2/2009 01:33 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 9/2/2009 02:58 PM 發表

神仙個隻已經就黎追到啦...:jjjj: :jjjj: :jjjj:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0