標題: 今晚十八台賽後主題~~ [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 12/3/2009 01:39 AM     標題: 今晚十八台賽後主題~~

竟然係插「愛的世界」放頭跑﹗我真係完全估佢唔倒呀。有時我都會感嘆,究竟係唔係自己觀察跑馬同刨馬0既方法已經同主流脫左節,點解,點解會同大路(至少係十八台0既大路)爭咁遠?﹗
作者: 何良    時間: 12/3/2009 07:41 AM

十八台已經俾方駿輝騎劫左,,馬膽又唔掂,,遲早收得檔
作者: 西人堅    時間: 12/3/2009 09:06 AM

你應該興幸自己同十八台0既大路 差好遠
阿方駿輝以為自己選擇性 phone-in 就叫做代表馬迷
作者: 贏馬人    時間: 12/3/2009 12:35 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 12/3/2009 01:39 AM 發表
竟然係插「愛的世界」放頭跑﹗我真係完全估佢唔倒呀。有時我都會感嘆,究竟係唔係自己が谷P刨馬0既方法已經同主流脫左節,點解,點解會同大路(至少係十八台0既大路)爭咁遠?﹗

跟大路等於跟死路:zzz: :zzz:
馬迷贏多定輸多?要贏就要同佢哋方法或理論都要有D唔同:lll: :lll:
作者: Running    時間: 12/3/2009 12:37 PM     標題: 回復 #4 贏馬人 的帖子

賭俠1999有冇人睇過:fff:

劉華講過:

o個o的乜o野大路、小路,只係o的古惑仔昆人o既招數!:fff:
作者: 李澤楷    時間: 12/3/2009 12:38 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 12/3/2009 12:35 PM 發表

跟大路等於跟死路:zzz: :zzz:
馬迷贏多定輸多?要贏就要同佢哋方法或理論都要有D唔同:lll: :lll:  

例如買過關魯柏軒w+薛順強w:fff:
作者: Running    時間: 12/3/2009 12:39 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/3/2009 12:38 PM 發表

再唔係就韋健士$10WP基金:fff:
作者: 贏馬人    時間: 12/3/2009 12:41 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/3/2009 12:38 PM 發表

99倍過99倍:zzz: :zzz:
作者: 李澤楷    時間: 12/3/2009 12:41 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 12/3/2009 12:41 PM 發表

99倍過99倍:zzz: :zzz:  

x上黎好和味,但唔中都無計:zzz:
作者: 贏馬人    時間: 12/3/2009 12:42 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 12/3/2009 12:37 PM 發表

劉華講過:

o個o的乜o野大路、小路,只係o的古惑仔昆人o既招數!:fff:

睇過都唔記得啦......:zzz: :zzz:
作者: 贏馬人    時間: 12/3/2009 12:43 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/3/2009 12:41 PM 發表
x上黎好和味,但唔中都無計:zzz:

一生之中,中1次就夠:fff: :fff:
作者: 君子    時間: 12/3/2009 12:48 PM

我無睇 但係佢地好興幫自己隻馬兜...

好似奇泓小子西哥比佢地鬧完 韋達騎上去之後輸 佢地就會話隻馬上場錯過左黃金機會 依場梗係差D

六六精英 初跑1400第4 就住就住 下一次贏就X民哥點解上次吾肉緊D ...

乜都係佢地把口講 體力論真係玩晒 :yyy:

上次無TIP今次有TIP跑出黎 就話隻馬上場回一回好正常
上次有TIP今次無TIP跑出黎  哈哈 :yyy: :yyy:

作者: 李澤楷    時間: 12/3/2009 12:49 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 12/3/2009 12:43 PM 發表

aggre:fff:
作者: 李澤楷    時間: 12/3/2009 12:50 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 12/3/2009 12:48 PM 發表

好似奇泓小子西哥比佢地鬧完 韋達騎上去之後輸 佢地就會話隻馬上場錯過左黃金機會 依場梗係差D

六六精英 民哥個個第4 就住就住 下一次贏就X民哥點解上次吾肉緊D ...
...

咩聲東擊西,忍一下,點解仲係度等:fff:
作者: 君子    時間: 12/3/2009 12:52 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/3/2009 12:50 發表

咩聲東擊西,忍一下,點解仲係度等:fff:

明: 我地個同學又出黎啦
作者: 贏馬人    時間: 12/3/2009 01:11 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 12/3/2009 12:48 PM 發表

六六精英 初跑1400第4 就住就住 下一次贏就X民哥點解上次吾肉緊D ...
...

方塊龜老婆對方塊龜講:「點解上次你做到呢個動作,今次就做唔到?」
:fff: :fff: :fff:
作者: 君子    時間: 12/3/2009 01:24 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 12/3/2009 13:11 發表

方塊龜老婆對方塊龜講:「點解上次你做到呢個動作,今次就做唔到?」

老婆 我今次要回一回呀麻 我又吾係機器 點可能永遠一樣呀 :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 12/3/2009 04:53 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 12/3/2009 01:11 PM 發表

點解內欄有位唔上要_出去衝:fff:
作者: sw    時間: 12/3/2009 05:04 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 12/3/2009 04:53 PM 發表

點解出面有位唔入去射:fff:

咁先啱:fff:
作者: thankheavens    時間: 12/3/2009 05:57 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 12/3/2009 12:37 PM 發表

劉華講過:

我最愛的電影

賭博電影或賭俠系列中...個人認為是最好的一套

洗唔洗屎忽都俾埋你呀! 拿拿臨 買d 野 去後行 wu wu wu wu 咁隊喇!
作者: 畢菲特    時間: 12/3/2009 06:04 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 12/3/2009 12:43 PM 發表

而且 永世難忘.....:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0