標題: 方駿輝成個師奶咁好鬼煩 [打印本頁]

作者: 櫻花    時間: 28/3/2009 02:38 PM     標題: 方駿輝成個師奶咁好鬼煩

成日係到鬼叫咁 話自己差啲中"夠信心"條Q.
唔好話你唔中,就算真係中講幾次就夠啦,唔使已經過左幾個星期,仲次次賽事轉播又講賽馬結果又提,仲煩過啲師奶:bbb:
作者: 君子    時間: 28/3/2009 02:39 PM

有資格都講左好多年啦......
作者: 春田花花幼稚園    時間: 28/3/2009 02:41 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 28/3/2009 02:38 PM 發表
成日係到鬼叫咁 話自己差啲中"夠信心"條Q.
唔好話你唔中,就算真係中講幾次就夠啦,唔使已經過左幾個星期,仲次次賽事轉播又講賽馬結果又提,仲煩過啲師奶:bbb:

佢已經冇晒 point 了:kkkkk: :kkkkk:
作者: 西人堅    時間: 28/3/2009 02:44 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 28/3/2009 02:39 PM 發表
有資格都講左好多年啦......

王志偉一有咩跑錯就 新勝利新勝利新勝利 :yyy: :yyy:
作者: 櫻花    時間: 28/3/2009 02:44 PM

其實佢認叻係好,証明佢貼馬仲有heart有啖火,但唔好成日提住呀大佬,好鬼煩呀:bbb:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 28/3/2009 02:45 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 28/3/2009 02:44 PM 發表
其實佢認叻係好,証明佢貼馬仲有heart有啖火,但唔好成日提住呀大佬,好鬼煩呀:bbb:

趕客絕招:iiiii: :iiiii:
作者: 櫻花    時間: 28/3/2009 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/3/2009 02:44 PM 發表

王志偉一有咩跑錯就 新勝利新勝利新勝利 :yyy: :yyy:

佢真係煩過我  死鬼阿媽,男人老狗衰過女人.
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 03:14 PM

QUOTE:
原帖由 春田花花幼稚園 於 28/3/2009 02:45 PM 發表

趕客絕招:iiiii: :iiiii:

冇計,只有18台播足咁多場:ppp: :ppp:
焗9住聽佢把hi聲:bbbbb: :bbbbb:
作者: 李澤楷    時間: 28/3/2009 03:14 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 03:14 PM 發表

ATV高清:fff:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 03:16 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 03:14 PM 發表
ATV高清:fff:

睇AV高清好D:fff:
作者: 君子    時間: 28/3/2009 03:17 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 15:14 發表

我吾係wor ~~
我其實好鍾意睇佢 一路睇一路鬧 香港人既特性 :fff:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 03:20 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 28/3/2009 03:17 PM 發表
我吾係wor ~~
我其實好鍾意睇佢 一路睇一路鬧 香港人既特性 :fff:

即係有D人鬧韋達,又要買韋達?:fff: :fff:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 28/3/2009 06:15 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 03:20 PM 發表

即係有D人鬧韋達,又要買韋達?:fff: :fff:  

o個頭鬧 o個頭幾廿萬:fff:
作者: 西人堅    時間: 28/3/2009 07:47 PM

哈哈...被馬會 warn 完依家愛的世界兜得幾快 :yyy:
作者: yuricylau    時間: 28/3/2009 07:50 PM

「野蠻」真係記憶猶新:yyy:
作者: 金威    時間: 28/3/2009 07:52 PM

今日跑完馬
有個人打上去讚佢
話中左佢條華忠寶q 同尾場q
搞到佢鬼死咁開心
作者: 西人堅    時間: 28/3/2009 08:23 PM

哈哈, 成日話咩核心唔核心馬迷
永遠冇話 星期日都有核心馬迷 個wor:kkkk:

佢 ge logic 就係
支持跑 星期 6 ge 就係核心馬迷
支持 星期日 ge 就係邊緣馬迷 哈哈哈 :yyy: :gggg: :gggg:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 08:29 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 28/3/2009 07:52 PM 發表
今日跑完馬
有個人打上去讚佢
搞到佢鬼死咁開心

做媒:rrr: :rrr:
作者: 李澤楷    時間: 28/3/2009 08:29 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/3/2009 08:23 PM 發表

支持 星期日 ge 就係邊緣馬迷 哈哈哈 :yyy: :gggg: :gggg:

仲有佢地成日話馬會跑咩11場,而家香港地仲有朝九晚六咩?
加多1場半場係工作範圍WO,乜有員工可以話俾老細聽唔加班咩?
作者: 李澤楷    時間: 28/3/2009 08:30 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:29 PM 發表

做媒:rrr: :rrr:  

如果我打上去實鬧到佢體無完膚:zzz:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 08:31 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 28/3/2009 08:23 PM 發表

我最憎跑禮拜6:yyyy: :yyyy:
有工作時,硬係心不在焉:kkkk: :kkkk:
作者: 李澤楷    時間: 28/3/2009 08:32 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:31 PM 發表

咪就係,而家咁多核心馬迷返星期一至六全日:fff:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 08:34 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:30 PM 發表

咁你今個禮拜3打上去囉......:fff: :fff:
我擔定凳仔聽住:zzz: :zzz:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 08:35 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:32 PM 發表

邊有人好似佢咁游手好閒:fff: :fff:
作者: yuricylau    時間: 28/3/2009 08:36 PM

QUOTE:
原帖由 金威 於 28/3/2009 07:52 PM 發表
今日跑完馬
有個人打上去讚佢
搞到佢鬼死咁開心

細路哥都中到啦:jjjj: :zzz:  
不過係QP之嘛:zzz: :yyy:
作者: 西人堅    時間: 28/3/2009 08:40 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:31 PM 發表

我今日做野效率極低 :yyy:
作者: 贏馬人    時間: 28/3/2009 08:48 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 28/3/2009 08:36 PM 發表
細路哥都中到啦:jjjj: :zzz:  
不過係QP之嘛:zzz: :yyy:

我今日真係小兒科,差過D細路哥:rrr: :rrr: :rrr:
:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 櫻花    時間: 28/3/2009 09:09 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:32 PM 發表

其實從來核心馬迷都係嗰啲,由朝做到晚星期一做到星期六無乜娛樂嗰批人.
又話家庭日又朝九晚五嗰班有閒階級,大把娛樂真係遇到10個呢啲人,7個唔賭馬.:ppp:
你詁班地盤佬賭得大,定寫字樓青年才俊賭得大 吓啦?

作者: 李澤楷    時間: 28/3/2009 09:10 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 28/3/2009 08:35 PM 發表

邊有人好似佢咁游手好閒:fff: :fff:  

佢以前教書,應該幫人補習:fff:
作者: thankheavens    時間: 29/3/2009 01:01 AM

QUOTE:

公就我贏

字就你輸

知無?
作者: 李澤楷    時間: 29/3/2009 01:02 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 28/3/2009 09:09 PM 發表

其實從來核心馬迷都係,由朝做到晚星期一做到星期六無乜娛樂鶚憭H.
又話家庭日又朝九晚五鶦Z有閒階級,大把娛樂真係遇到10個呢齯H,7個唔賭馬.:ppp:
你詁班地盤佬賭得 ...

同意,白領果D炒股,賭波仲多過賭馬.又何來返1-5係核心馬迷.
跟本就係利用賭民黎實現佢地既私慾:rrr:
作者: 冼馬田    時間: 29/3/2009 01:17 PM

坦白講,我都係喜歡跑星期六的,同埋我都贊同一日跑少0的場數,但我認為馬可以全年跑﹗不過我一定唔會打上去18台支持佢囉,嘻嘻
作者: 櫻花    時間: 29/3/2009 01:31 PM

前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去? 家庭日呢啲嘢,係現在啲人富裕左,絕對係現在式,傳統佢個頭咩:ppp:
作者: thankheavens    時間: 29/3/2009 01:33 PM

最簡單的一個point 反擊他所謂的 星期六戲碼差 的 投注額低理論

"反星期日" 的學者經常指出 ..... 星期六的戲碼低所以投注額低, 不代表星期六跑大賽會投注額低, 應該跑多些星期六

其實....星期日好多時的戲碼都好弱....但平均都超過9千萬一場......比起星期六的戲碼低賽事總是高 5-10%

此個現象..又點解釋?
作者: 西人堅    時間: 29/3/2009 01:35 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2009 01:31 PM 發表
前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去 ...

on9, 完全 Y 曲
.....係有星期日 同老人家飲茶 ge 習慣 ge 人
都係朝早飲 ge, 飲完 下畫就跑馬 lor

唔係咩叫 飲 早 茶.......

作者: thankheavens    時間: 29/3/2009 01:35 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 29/3/2009 01:31 PM 發表
前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去 ...

從來沒有法例規定....賽馬日不可以去飲茶
人可以選擇去賭馬或飲茶..

只有公司的守則規定....作為一個賽馬主持..必須於賽馬日上班....所以無時間在賽日與家人飲茶
作者: 西人堅    時間: 29/3/2009 01:38 PM

話時話 我地果個 廢王之王卡洛斯 貼文區沉左 ge....:zzz:
作者: thankheavens    時間: 29/3/2009 01:44 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 01:35 PM 發表

on9, 完全 Y 曲
.....係有星期日 同老人家飲茶 ge 習慣 ge 人
都係朝早飲 ge, 飲完 下畫就跑馬 lor

唔係咩叫 飲 早 茶.......

定係好似古惑仔某段劇情

年三十由早飲到晚....要阿李sir 來才番屋企?
作者: taxi2003    時間: 29/3/2009 01:50 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 01:38 PM 發表
話時話 我地果個 廢王之王卡洛斯 貼文區沉左 ge....:zzz:

卡生.....撇開佢寫陰謀論果D,有D其實寫得幾O岩既...

但老雞就長期派膠:yyy: :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 29/3/2009 01:52 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/3/2009 01:50 PM 發表

卡生.....撇開佢寫陰謀論果D,有D其實寫得幾O岩既...

plastic chicken:fff:
作者: 西人堅    時間: 29/3/2009 01:53 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/3/2009 01:50 PM 發表

卞洛斯最重要係衰 比大摩玩左咁多年
都仲唔識醒目....之後就發脾4 :yyy: :yyy:
成日話摩法幻影 自己又 on99 去貼 :yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 29/3/2009 01:55 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 01:53 PM 發表

卞洛斯最重要係衰 比大摩玩左咁多年
都仲唔識醒目....之後就發脾4 :yyy: :yyy:
成日話摩法幻影 自己又 on99 去貼 :yyy: :yyy:

咪陰謀論玩死佢LOR:yyy: :yyy:
作者: 西人堅    時間: 29/3/2009 02:00 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 29/3/2009 01:55 PM 發表

咪陰謀論玩死佢LOR:yyy: :yyy:

見到 紀利威龍可以守位果個位一步都冇......le d 人 要兜就唯有陰謀論 :yyy: :yyy:
作者: 李澤楷    時間: 29/3/2009 02:01 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 02:00 PM 發表

見到 紀利威龍可以守位果個位一步都冇......le d 人 要兜就唯有陰謀論 :yyy: :yyy:

作者: 西人堅    時間: 29/3/2009 02:06 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 29/3/2009 02:01 PM 發表

唔通 佢響報紙咁寫咩 :yyy:
對手又唔係山高 :yyy:
作者: Running    時間: 29/3/2009 02:09 PM

QUOTE:
前幾日睇西方 見"卡樂B" 篇文仲離譜,佢話家庭日星期日一家出去飲茶係傳統,馬會星期日跑馬破壞左傳承. 你問下d 30歲打上係公屋長大,有幾多個老豆老母有閒有錢星期日時常家庭日帶佢去飲茶和呢到去個到去? 家庭日呢啲嘢,係現在啲人富裕左,絕對係現在式,傳統佢個頭咩

呢個又係一個「公器私用」例子:zzz:

我要Family Day的話,朝早咪搞掂晒囉!:zzz:

仲有,下晝跑完馬,夜晚都可以陪家人食飯睇戲,Family Day係咪一定要全日進行?

講到底,係薯片星期日要返工,冇時間做自己o野先o係度嘈住晒o者!:rrr:
作者: 李澤楷    時間: 29/3/2009 02:13 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 29/3/2009 02:06 PM 發表

唔通 佢響報紙咁寫咩 :yyy:
對手又唔係山高 :yyy:

我意思係雙重加持,別無他意:fff:
作者: PrettyIvy    時間: 29/3/2009 02:15 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 28/3/2009 08:30 PM 發表

一唔啱聽、唔夠講,
仲唔 cut 你線咩!:loveliness:
作者: 李澤楷    時間: 29/3/2009 02:18 PM

QUOTE:
原帖由 PrettyIvy 於 29/3/2009 02:15 PM 發表

一唔硠央B唔夠講,
仲唔 cut 你線咩!:loveliness:

好,多謝你既電話,我地會跟進:fff:
作者: PrettyIvy    時間: 29/3/2009 02:19 PM

QUOTE:

其實我有時轉貼老雞 D 膠噏上嚟,
真係唔係好想放在賽馬討論區,
可唔可以開一個笑話區?:yyy:
作者: 李澤楷    時間: 29/3/2009 02:21 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 29/3/2009 02:09 PM 發表

呢個又係一個「公器私用」例子:zzz:

我要Family Day的話,朝早咪搞掂晒囉!:zzz:

仲有,下晝跑完馬,夜晚都可以陪家人食飯睇戲,Family Day係咪一定要全日進行?

講到底,係薯片星期日要返工, ...

會唔會佢地當左自己係藝人,有特權可以通行無阻:fff:
作者: Running    時間: 29/3/2009 06:26 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 29/3/2009 02:21 PM 發表

會唔會佢地當左自己係藝人,有特權可以通行無阻:fff:

收皮啦!:rrr:

茄哩啡o係度扮上菜,佢地有乜X o野資格要特權?:zzz:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0