標題: 蘇銘倫落實策雙「好」 [打印本頁]

作者: 馬俠    時間: 15/4/2009 09:08 AM     標題: 蘇銘倫落實策雙「好」

備受本地馬迷愛戴的蘇銘倫,已鐵定在本月廿六日返港客串一天,出席當日兩項國際一級賽冠軍一哩賽及女皇盃。

昨朝薛達志透露蘇銘倫已落實策騎「好爸爸」角逐月底的冠軍一哩賽,力圖}冕錦標;

騎者同時答允為應屆打{大賽亞軍「自由好」執韁,出爭重頭戲女皇盃。

另外,兩匹南非代表馬「雕塑家」及「歌功頌德」,已於昨日由杜拜飛抵香港,至於以澳洲代表身份重臨的前蔡L馬「大腦」,則定於今午到耤C

作者: ユюユ    時間: 15/4/2009 09:30 AM

好爸爸更加冇輸鼤z由:gggg:
自由好係時候正式接爆冷捧了:eee:
作者: 馬俠    時間: 15/4/2009 09:42 AM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 15/4/2009 09:30 AM 發表

救命呀:iiiii: :iiiii: :bbb: :bbb:
作者: neeDu    時間: 15/4/2009 09:46 AM

自由好近排加眼罩操練,可能想谷恆佢...
作者: 木奇異    時間: 15/4/2009 09:51 AM

QUOTE:
原帖由 イルイ 於 15/4/2009 09:30 AM 發表
好爸爸更加冇輸鮋理由:gggg:

你咪玩啦 :kkkk::kkkk:
作者: taxi2003    時間: 15/4/2009 12:58 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 15/4/2009 09:51 AM 發表

你咪玩啦 :kkkk::kkkk:

我又同佢同路啦:zzzzzzzzz: :zzzzzzzzz:
作者: 魚仔餅    時間: 15/4/2009 01:34 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 15/4/2009 09:30 AM 發表

又輸多次:yyy:
作者: kewell    時間: 15/4/2009 02:32 PM

QUOTE:

你唔好再玩自由好 得唔得.....:sss:
作者: collection    時間: 15/4/2009 04:01 PM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 15/4/2009 02:32 PM 發表

你唔好再玩自由好 得唔得.....:sss:

唔玩自由好,唔通玩我咩 :eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0