標題: 新馬名字 17/4/2009 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 17/4/2009 05:59 PM     標題: 新馬名字 17/4/2009

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_newhorse.asp?SelType=NONH&selfile=20090417_000000_S_NONH.xml[/iframe]
作者: 翼    時間: 17/4/2009 06:01 PM

我隻馬:yyy: :yyy: :yyy:   被山高會叫 我隻馬第一 我隻馬第一:yyy:
作者: Running    時間: 17/4/2009 06:03 PM

君子一言

西人馬主都識中國成語:jjjj:
作者: 翼    時間: 17/4/2009 06:08 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 17/4/2009 06:03 PM 發表
君子一言

:jjjj: :jjjj: 隻馬係幸運愉快 馬主團體其中一員,係hk人  好似大腦k s lee一樣
作者: taxi2003    時間: 17/4/2009 06:12 PM

QUOTE:
原帖由 於 17/4/2009 06:01 PM 發表
我隻馬:yyy: :yyy: :yyy:   被山高會叫 我隻馬第一 我隻馬第一:yyy:

一起步果陣呀,我隻馬相當之快......:yyy: :yyy:
我隻馬帶離4-5個馬位睇黎可以贏馬啦....:yyy: :yyy:
作者: 魚仔餅    時間: 17/4/2009 06:15 PM

QUOTE:

又一隻經典馬名:fff:

作者: 翼    時間: 17/4/2009 06:15 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 17/4/2009 06:12 PM 發表

一起步果陣呀,我隻馬相當之快......:yyy: :yyy:
我隻馬帶離4-5個馬位睇黎可以贏馬啦....:yyy: :yyy:

:fff: 之後講句 我............................隻......................馬.................已經贏得
作者: 魚仔餅    時間: 17/4/2009 06:16 PM

睡眠科技:yyy:
作者: 長毛    時間: 17/4/2009 06:17 PM

睡眠科技 ?? :ppp: :ppp:
無敵鷹王 .... :fff: :fff:
我隻馬 ..... :sss: :sss:
作者: 木奇異    時間: 17/4/2009 06:22 PM

點解最近D新馬名越來越無厘頭......:ppp:
文家良練Van Nistelrooy D馬 :fff: :fff: :fff:
作者: yuricylau    時間: 17/4/2009 06:31 PM

SEXY BABY:vvvv: :vvvv:
作者: ryhme1    時間: 17/4/2009 06:41 PM

QUOTE:

個名超正......

call 馬佬 又可以用黎玩野= =
作者: jl312    時間: 17/4/2009 06:58 PM

山高兄CALL馬:一出閘嘅時候,「我隻馬」出得相當快、跟住就係.......包尾係「富有心得」.......入直路時候,「我隻馬」重有兩個馬位優勢....「富有心得」後上如飛,兩隻馬叮噹馬頭,「我隻馬」重壓住我隻馬,似乎我隻馬過終點先.....哈哈,「我隻馬」睇嚟影相第二,我隻馬又贏一場。:ddd: :ddd: :ddd:
作者: 小武士    時間: 17/4/2009 07:13 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 17/4/2009 06:03 PM 發表
君子一言

死馬難追:tttt:
作者: 小武士    時間: 17/4/2009 07:15 PM

SEXY BABY
下隻叫ANGELABABY
再下隻叫E CUP BABY:fff:
作者: ryhme1    時間: 17/4/2009 07:29 PM

QUOTE:
原帖由 小武士 於 17/4/2009 07:13 PM 發表

死馬難追:tttt:

快馬加鞭...
作者: taxi2003    時間: 17/4/2009 07:59 PM

QUOTE:
原帖由 jl312 於 17/4/2009 06:58 PM 發表
山高兄CALL馬:一出閘嘅時候,「我隻馬」出得相當快、跟住就係.......包尾係「富有心得」.......入直路時候,「我隻馬」重有兩個馬位優勢....「富有心得」後上如飛,兩隻馬叮噹馬頭,「我隻馬」重壓住我隻 ...

佢o岩o岩有隻確有心得,2隻馬唔係冇機會同場呢:fff: :fff:
作者: Running    時間: 17/4/2009 08:00 PM

QUOTE:
原帖由 小武士 於 17/4/2009 07:15 PM 發表
SEXY BABY
下隻叫ANGELABABY
再下隻叫E CUP BABY:fff:

最後當然係Come on Baby:fff:
作者: 小野伸二    時間: 18/4/2009 02:23 AM

無敵鷹王...我鍾意:loveliness:
作者: taxi2003    時間: 18/4/2009 02:51 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 18/4/2009 02:23 AM 發表
無敵鷹王...我鍾意:loveliness:

無敵鷹王...小柏高:yyy: :yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 18/4/2009 09:54 AM

我隻馬 個名真係夠哂過引:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0