標題: 英國代表「百威勝」揚威愛彼錶女皇盃 [打印本頁]

作者: 光仔    時間: 26/4/2009 11:39 PM     標題: 英國代表「百威勝」揚威愛彼錶女皇盃

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009042621887.htm[/iframe]
作者: 光仔    時間: 26/4/2009 11:40 PM

約翰摩亞說:「『爆冷』跑得好,但有對手跑得更好。有時你不能不向較年輕的對手低頭。」他顯然是指五歲的「百威勝」,而「爆冷」已經七歲。

大摩都明e點:loveliness: :ccccc: ,,但有位人兄呢?:zzz: :rrr:
作者: 小野伸二    時間: 26/4/2009 11:41 PM

香港盃:fff: :fff:
作者: ユюユ    時間: 26/4/2009 11:42 PM

以今場走勢計香港盃百威勝點跑都贏:eee:
不過我相信到時自由好會更進一步:gggg:
下年精彩可期:fff:

作者: 您睇我唔到    時間: 26/4/2009 11:44 PM

如果爆冷下季仲跑,希望佢報2400啦
起碼戲碼一定比較弱,而百威勝又會再黎,無謂同自己鬥氣阿
2000俾閒話上
作者: timothyhin    時間: 27/4/2009 12:15 AM

練馬師古萬尼在過去十八個月裡先後在澳洲、香港、杜拜合共獲得五場一級賽亞軍:yyy:
換番似樣既騎師就即贏:yyy: :yyy:
作者: taxi2003    時間: 27/4/2009 12:16 AM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 26/4/2009 11:44 PM 發表
如果爆冷下季仲跑,希望佢報2400啦
起碼戲碼一定比較弱,而百威勝又會再黎,無謂同自己鬥氣阿
2000俾閒話上

講姐,成大半年咩都可以發生:fff: :fff:
作者: Kris    時間: 27/4/2009 12:20 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/4/2009 12:16 AM 發表

不過閹馬唔跑都冇咩用
作者: 您睇我唔到    時間: 27/4/2009 01:34 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/4/2009 12:16 AM 發表

但睇練馬師應該放眼亞洲大賽
杜拜免稅->女皇盃->新航->休息->試下整場天皇賞:ppp: ->香港盃,就一季,唔算太winning post呱:ooo:
作者: 李澤楷    時間: 27/4/2009 10:21 AM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 27/4/2009 12:15 AM 發表
練馬師古萬尼在過去十八個月裡先後在澳洲、香港、杜拜合共獲得五場一級賽亞軍:yyy:
換番似樣既騎師就即贏:yyy: :yyy:

莫雅點都勁過史賓沙:zzz:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0