標題: 哈,今年皇太后盃0的馬都唔算太差0番﹗ [打印本頁]

作者: 冼馬田    時間: 28/4/2009 06:57 PM     標題: 哈,今年皇太后盃0的馬都唔算太差0番﹗

有0的打比馬0係度,又有爆炸,叫group3都勉強ok0既﹗

我初步睇就頭馬一係就爆炸一係就好先生了,基本上冇第三隻,頂多要防就防埋隻怡勝。爆炸而家好明顯架勒,年紀大左,已經跑唔倒香港獨有0既長期「好似快地」(注意唔係好至快地,而係好似係快地0既地﹗),星期日場大賽場地稍為淋番0的,即刻已經有番0的野畀你睇。

好先生唔需要多講啦,打比第三,上次走勢不算失望,只不過大家捧得佢太熱0者,今次跑到二千四好多澳紐馬根本唔到,坐位望贏格局。

反而奇怪隻羅馬睇到自己咁高咯,點解唔跑呢場呢,一或真係睇到自己好鬼死高,遮打盃先同閒話一句包裝大師死過呢,係0既話我~~~我真係冇野好講﹗
作者: 帶來吉利    時間: 30/4/2009 12:05 AM

爆炸 今場要留意
級際高哂 又長力十足

不過同場有隻馬 更加值得留意 就係 今年先服哂水土
長跑長有 利好
隻馬次次都後上接近 多次有威脅
今場2400 有怡勝咩飛 真係底出冇走雞:gggg:
作者: 小野伸二    時間: 30/4/2009 12:05 AM     標題: 回復 #2 帶來吉利 的帖子

唔好支持利好啦:zzzzzzzzz:
作者: 自由雨滇行    時間: 30/4/2009 12:06 AM

卓爾不凡
大摩最鍾意玩底出
用滇仔就係想分多2蚊:loveliness:
作者: 小野伸二    時間: 30/4/2009 12:13 AM     標題: 回復 #4 自由雨滇行 的帖子

無人造到磅先用佢姐:yyy:
作者: jl312    時間: 1/5/2009 10:13 AM

好先生如無意外應該穩入三甲,黎海榮兩騎都入Q,英愛馬咁快有表現,除快適應外,隻馬鬥心超好:loveliness:

QT拖好知已、零距離、喜威寶:gggg:
作者: PrettyIvy    時間: 1/5/2009 06:44 PM

竟然有兩隻一齊做電兔,
唔駛又玩慢步速!:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0