標題: 白德民上訴被駁回 [打印本頁]

作者: willandgrace    時間: 5/6/2009 05:56 PM     標題: 白德民上訴被駁回

停賽罰則將於六月八日生效,直至六月十四日,他方可恢復策騎出賽。保證金同時被沒收及撥入賽事基金。

佢星期日應該心中馬。:fff: :fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 5/6/2009 06:16 PM

無得騎鳥語花香爭季內最後一場級際大賽~:zzz:
作者: 臨場    時間: 5/6/2009 07:21 PM

我開如懷疑白神父玩埋今季就返澳洲, 大摩改簽馬偉昌.
作者: 小野伸二    時間: 5/6/2009 08:02 PM     標題: 回復 #3 臨場 的帖子

鬼咩...卡樂B三日唔埋兩日就係報紙度到係咁寫..

都唔知係咪前世同佢有仇咁..

今日又黎一篇十七吋+左手殘廢既文章...

自己買左功力勁輸錢就係度吠:ooo:
作者: Kris    時間: 5/6/2009 08:05 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 5/6/2009 08:02 PM 發表

賭馬輸錢多數人都唔會賴自己冇眼光ga啦...

佢以前成日話萬成左右長短手ga啦...
作者: 西人堅    時間: 5/6/2009 08:08 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 5/6/2009 08:02 PM 發表

鬼咩...佢貼親阿摩 d 馬, 阿摩成日都出 摩法幻影玩 9 佢 :yyy:
摩法幻影 le 4 個字 咪又係佢諗出黎 (阿摩 d 馬的確係好神奇又真)
佢貼其他馬房 d 成績正正常常 ga

但佢偏偏自己成日中個頭埋去, 好似香港得阿摩一個馬房咁 :yyy:
越唔中就越要追, 追唔到咁賴屎賴屁 :yyy:
作者: Running    時間: 5/6/2009 08:40 PM     標題: 回復 #6 西人堅 的帖子

呢o的就係自大狂:yyy:

自大狂o既最大特徵,就係自以為可以乜都玩晒。:fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0