標題: 天澤試閘骨折之研訊 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 5/6/2009 07:54 PM     標題: 天澤試閘骨折之研訊

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009060522273.htm[/iframe]
作者: 小野伸二    時間: 5/6/2009 07:59 PM

即係點:ppp:

有人要負責任?
作者: 西人堅    時間: 5/6/2009 08:01 PM

不如問下賀賢 :zzz:
作者: hkcmlawrence    時間: 5/6/2009 08:02 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 5/6/2009 08:01 PM 發表
不如問下賀賢 :zzz:

轉倉阿嘛,咪操到你內傷先走囉:zzz:
作者: 西人堅    時間: 5/6/2009 08:11 PM

QUOTE:
原帖由 hkcmlawrence 於 5/6/2009 08:02 PM 發表

轉倉阿嘛,咪操到你內傷先走囉:zzz:

個馬主仲要成系咁轉 :lll: 反面 ah 拿 :zzz:
作者: 櫻花    時間: 5/6/2009 08:21 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 5/6/2009 08:11 PM 發表

個馬主仲要成系咁轉 :lll: 反面 ah 拿 :zzz:

好聽唔聽 聽個評馬佬 講:ppp:
個馬主 年紀唔細啦 應該明白有啲嘢 就算係岩唔等於要做  零容忍 ? 唔好傻啦:ppp:
作者: 西人堅    時間: 5/6/2009 08:32 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 5/6/2009 08:21 PM 發表

好聽唔聽 聽個評馬佬 講:ppp:
個馬主 年紀唔細啦 應該明白有 就算係岩唔等於要做  零容忍 ? 唔好傻啦:ppp:

所以香港賽馬形象越來越衰真係多得 le d 劣質賽馬傳媒唔少 :zzz:
日日鬧, 鬧完自己冇責任,
馬會信左佢攪 fun 組, 冇人買又係佢帶頭鬧 :gggg:
作者: 馬俠    時間: 5/6/2009 08:42 PM

隻馬腳底....咁差:zzzzzzzzz:
作者: 櫻花    時間: 5/6/2009 08:48 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 5/6/2009 08:32 PM 發表

所以香港賽馬形象越來越衰真係多得 le d 劣質賽馬傳媒唔少 :zzz:
日日鬧, 鬧完自己冇責任,
馬會信左佢攪 fun 組, 冇人買又係佢帶頭鬧 :gggg:

話時話我絕少見班 評馬人鬧 澳門馬,就算前友網討論區都絕少(包括 那個 老x), 難道 澳門個邊真係咁清廉,講真我就打死都唔信:ppp:
作者: Running    時間: 5/6/2009 08:57 PM     標題: 回復 #9 櫻花 的帖子

邊個話:zzz:

話說我有個世叔伯朋友,佢好多FD o係澳門養馬,

o個度不知幾多暗黑o野。:zzz:

特別係o個o的幾廿倍收埋食,就更加係圍內夾掂晒!:zzz:

萬基大叔等人咁鐘意澳門,話唔定佢地都收埋收埋好多圍內料賺大錢!
作者: 木奇異    時間: 5/6/2009 09:06 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 5/6/2009 08:48 PM 發表

話時話我絕少見班 評馬人鬧 澳門馬,就算前友網討論區都絕少(包括 那個 老x), 難道 澳門個邊真係咁清廉,講真我就打死都唔信:ppp:

澳門仲黑暗呀 :ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 5/6/2009 09:07 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 5/6/2009 08:48 PM 發表

老輝叔好似做左澳門團體馬馬主~:aaa:
作者: 櫻花    時間: 5/6/2009 09:09 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 5/6/2009 08:57 PM 發表
邊個話:zzz:

話說我有個世叔伯朋友,佢好多FD o係澳門養馬,

o個度不知幾多暗黑o野。:zzz:

特別係o個o的幾廿倍收埋食,就更加係圍內夾掂晒!:zzz:

萬基大叔等人咁鐘意澳門,話唔定佢地都收埋收埋 ...

但我就真係未見過佢地鬧 澳門馬 咩左右手 咩亂咁跑 咩走外疊蝕位,個老x 仲係前友網 大力煲緊 澳門馬.:ppp:
我只信  天下烏鴉一樣黑,包括 個別評馬人,一有利益就一言不發:ppp:

作者: Running    時間: 5/6/2009 09:17 PM     標題: 回復 #13 櫻花 的帖子

睇到莫問兄個reply,你就明點解啦。:zzz:
作者: 西人堅    時間: 5/6/2009 11:40 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 5/6/2009 09:17 PM 發表
睇到莫問兄個reply,你就明點解啦。:zzz:

自己有份響澳門幕後控制,
梗係坤多 d 水腳過去 等自己搵多 d la :lll:

果面個 pool 咁細....落重小小飛 就冇肉食, 梗係引多 d 人去落飛 :yyy:
作者: DrEAm    時間: 5/6/2009 11:41 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 5/6/2009 09:06 PM 發表

澳門仲黑暗呀 :ppp:

閘後飛多到乜咁:cccc:
作者: 君子    時間: 6/6/2009 08:16 AM

天澤個時轉倉既原因係乜野   ?!
作者: 西人堅    時間: 6/6/2009 02:54 PM

o岩o岩睇完香討有 d 人 discuss 澳門....真係好中

成個澳門由黑幫控制, d 黑幫打橫行 明刀明槍咁話事 ge
大佬上面又有 d 大黑頭, d 競賽小組全部自己人
咁都可以話 乾淨過香港

剩係一日到黑有 d 香港馬圈 ge 失敗者 捧澳門捧到上天 :eee: :kkkk:
作者: 李澤楷    時間: 6/6/2009 03:14 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 6/6/2009 02:54 PM 發表
o岩o岩睇完香討有 d 人 discuss 澳門....真係好中

成個澳門由黑幫控制, d 黑幫打橫行 明刀明槍咁話事 ge
大佬上面又有 d 大黑頭, d 競賽小組全部自己人
咁都可以話 乾淨過香港

剩係一日到黑有 d 香港馬 ...

明造馬=無造.
所以好乾淨:fff:
作者: PrettyIvy    時間: 6/6/2009 06:31 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 5/6/2009 11:40 PM 發表

自己有份響澳門幕後控制,
梗係坤多 d 水腳過去 等自己搵多 d la :lll:

果面個 pool 咁細....落重小小飛 就冇肉食, 梗係引多 d 人去落飛 :yyy:

老雞早一輪先叫班傻仔過去見證三冠王的誕生 !!! :yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0