標題: 呢o的係乜o野標題o黎架? [打印本頁]

作者: Running    時間: 8/6/2009 12:14 PM     標題: 呢o的係乜o野標題o黎架?

叻百利再流鼻血

方嘉柏處理流鼻血馬特別耍家,繼「力奇駿馬」早前重敲勝鼓之後,昨日又有「叻百利」久休復出即捧走獅威啤酒挑戰盃。「力奇駿馬」和「叻百利」先後各流鼻血兩次,馬會修例後才逃過硬性退役厄運,成為新例的受惠者;可惜前駒昨午賽後又流鼻血,由於累積至第三次,真的要退出在港競賽生涯了。

方嘉柏說:「馬會修改馬匹第二次流鼻血即硬性退役條例,我喼兩駒的確得益不小。其實馬匹流鼻血,對健康影響程度輕重有別,假如馬兒健康實在太差,獸醫也不會批准讓牠留下服役。『力奇駿馬』和『叻百利』正是尚有可為的一類,後駒得以保留並建功,對馬主及我均屬好事。」

「我一向鍾愛『叻百利』,此駒質素甚高,只是健康問題才影響前景,但只要有足夠時間休息,此類馬便可發揮應有水準。」練者續說。

乜「叻百利」昨日再流鼻血咩?:ccc:

寫o個條友對眼去o左邊?:rrr:

作者: 李澤楷    時間: 8/6/2009 12:42 PM

方嘉柏處理流鼻血馬特別耍家

係耍家就唔會跑多幾次就88啦:iiiii:
作者: 直布羅山    時間: 8/6/2009 12:57 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/6/2009 12:42 PM 發表

贏到場byebye >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>完全好返但一場都贏唔到
作者: 李澤楷    時間: 8/6/2009 01:00 PM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 8/6/2009 12:57 PM 發表

贏到場byebye >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ...

咁講都岩既.
不過我覺得方仔絕對唔係鍚馬果種.
作者: 魚仔餅    時間: 8/6/2009 01:33 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/6/2009 01:00 PM 發表

咁講都岩既.
不過我覺得方仔絕對唔係鍚馬果種.

用得就用:zzz:

救到跑唔返最後又咪退役
作者: 小野伸二    時間: 8/6/2009 07:12 PM     標題: 回復 #4 李澤楷 的帖子

錫隻馬咪好似安爺咁囉:yyy:

隻馬好健康然後一場都贏唔到退役:yyy:
作者: 木奇異    時間: 8/6/2009 07:17 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/6/2009 12:42 PM 發表

佢都算好好啦, 起碼跑返水準
幾多馬爆過之後一滴都冇 :qqqq:
作者: kitchai1228    時間: 8/6/2009 07:56 PM

QUOTE:

我諗佢意思羸到都算唔錯
作者: kitchai1228    時間: 8/6/2009 07:57 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 8/6/2009 12:14 PM 發表
叻百利再流鼻血

方嘉柏處理流鼻血馬特別耍家,繼「力奇駿馬」早前重敲勝鼓之後,昨日又有「叻百利」久休復出即捧走獅威啤酒挑戰盃。「力奇駿馬」和「叻百利」先後各流鼻血兩次,馬會修例後才逃過硬性退役厄運 ...

我到嚇一嚇:kkk:
作者: hwwong0319    時間: 8/6/2009 08:39 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 8/6/2009 12:14 PM 發表
叻百利再流鼻血

方嘉柏處理流鼻血馬特別耍家,繼「力奇駿馬」早前重敲勝鼓之後,昨日又有「叻百利」久休復出即捧走獅威啤酒挑戰盃。「力奇駿馬」和「叻百利」先後各流鼻血兩次,馬會修例後才逃過硬性退役厄運 ...

報紙個度仲有...係話叻百利再流鼻血...復出即贏

其實佢係想講馬會改左例3次先要退役~本身兩次就要退役...如果唔係都贏唔到呢場
作者: 冼馬田    時間: 8/6/2009 11:04 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 8/6/2009 07:12 PM 發表
錫隻馬咪好似安爺咁囉:yyy:

隻馬好健康然後一場都贏唔到退役:yyy:

其實錫馬同急進可唔可以並全?﹗
作者: 李澤楷    時間: 8/6/2009 11:16 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 8/6/2009 11:04 PM 發表

其實錫馬同急進可唔可以並全?﹗

正如美貎同智慧可唔可以並全
作者: 冼馬田    時間: 8/6/2009 11:58 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 8/6/2009 11:16 PM 發表

正如美貎同智慧可唔可以並全

都唔係架,有0的女真係「又靚又叻」架,不過佢地識利用自己0既身體去達成比較偉大的目的,冇我地份而已
作者: 李澤楷    時間: 9/6/2009 12:12 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 8/6/2009 11:58 PM 發表

都唔係架,有0的女真係「又靚又叻」架,不過佢地識利用自己0既身體去達成比較偉大的目的,冇我地份而已

就算有我地份都唔好意思:ppp:
作者: 冼馬田    時間: 9/6/2009 12:15 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 9/6/2009 12:12 AM 發表

就算有我地份都唔好意思:ppp:

呀,補充一點,仲好多唔係好靚但有心計0既女仔都係會不斷想向上爬,唔知點解會有麻甩佬肯食﹗
作者: taxi2003    時間: 9/6/2009 12:29 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 8/6/2009 11:58 PM 發表

我話一定有:tttt: :tttt:
作者: 冼馬田    時間: 9/6/2009 12:33 AM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 9/6/2009 12:29 AM 發表

我話一定有:tttt: :tttt:

呀,係0既,我失言了,只是冇我份而已:eee:
作者: taxi2003    時間: 9/6/2009 12:35 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 9/6/2009 12:33 AM 發表

呀,係0既,我失言了,只是冇我份而已:eee:

我都冇份....:ppp: :ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0