標題: 受薪董事小組週三(1/7)召見柏寶及馬偉昌 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 29/6/2009 05:57 PM     標題: 受薪董事小組週三(1/7)召見柏寶及馬偉昌

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009062922450.htm[/iframe]
作者: jintinc    時間: 29/6/2009 05:58 PM

受薪董事小組將於7月1日沙田第一場賽事開跑前召見騎師柏寶,

查詢有關他今晨在沙田馬場策騎「順利多」進行操練時的行為。:fff: :fff:
作者: 小武士    時間: 29/6/2009 05:59 PM     標題: 回復 #2 jintinc 的帖子

佢做過咩黎...冼少上身定點...:fff:
作者: 李澤楷    時間: 29/6/2009 06:00 PM

QUOTE:
原帖由 小武士 於 29/6/2009 05:59 PM 發表
佢做過咩黎...冼少上身定點...:fff:

冼少同寶少真係孖寶兄弟:fff:
作者: asiadragon    時間: 30/6/2009 06:57 AM

昨日晨課照例有馬匹在千八米起步點彈閘,而一眾攝影記者亦如常在該處拍攝情況。但當柏寶為「順利多」考驗過後,竟以粗言「問候」在場的攝影記者,及後一眾攝影記者向當值受薪董事郭前投訴。受薪董事亦將會於明日第一場賽前召見柏寶,再作處理。

:tttt:
作者: 007    時間: 30/6/2009 11:44 AM

學左大少:eee:
作者: 木奇異    時間: 30/6/2009 07:19 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 30/6/2009 06:57 AM 發表
昨日晨課照例有馬匹在千八米起步點彈閘,而一眾攝影記者亦如常在該處拍攝情況。但當柏寶為「順利多」考驗過後,竟以粗言「問候」在場的攝影記者,及後一眾攝影記者向當值受薪董事郭前投訴。受薪董事亦將會於明日 ...

早咩野? 4WIN都仲唔HAPPY? :yyy::yyy:
作者: sw    時間: 30/6/2009 07:25 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 30/6/2009 07:19 PM 發表

早咩野? 4WIN都仲唔HAPPY? :yyy::yyy:

會唔會有人用閃光燈呀......咁柏寶就_得有理啦.....
作者: siufly    時間: 30/6/2009 10:30 PM

馬場老鼠:eee:
鬧得好:eee: :eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0