標題: 天下寶,追到我怕怕 [打印本頁]

作者: mokin88    時間: 5/7/2009 04:29 PM     標題: 天下寶,追到我怕怕

真係服左奸仔達:yyy:

每次唔係拉出去衝就內欄跑一段算

奇在每次都有十幾二十倍飛.....追到我怕:funk::funk:

依個馬房...真多寶藏也:fff::fff:
作者: 小野伸二    時間: 5/7/2009 04:34 PM     標題: 回復 #1 mokin88 的帖子

之但係好似有兩三場係真係想去既時候...

even季尾四班上名個場...都唔見得有咁高戰鬥力..

怕只怕係大關刀之流也
作者: timothyhin    時間: 5/7/2009 04:39 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 5/7/2009 04:34 PM 發表
之但係好似有兩三場係真係想去既時候...

even季尾四班上名個場...都唔見得有咁高戰鬥力..

怕只怕係大關刀之流也

奸仔d冷馬出擊原則多數係有d好穩陣既大熱響到:ppp:
好多數一係一q:ppp:

一係咪大富之星果場經典咁:ggg:
作者: mokin88    時間: 5/7/2009 04:45 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 5/7/2009 04:39 PM 發表

奸仔d冷馬出擊原則多數係有d好穩陣既大熱響到:ppp:
好多數一係一q:ppp:

一係咪大富之星果場經典咁:ggg:

咁孫子奇兵都幾另外....:ooo:

唔少人都憂佢既"傑作"出現....幾冷都拖一拖:funk:
作者: timothyhin    時間: 5/7/2009 04:49 PM

QUOTE:
原帖由 mokin88 於 5/7/2009 04:45 PM 發表

咁孫子奇兵都幾另外....:ooo:

唔少人都憂佢既"傑作"出現....幾冷都拖一拖:funk:

呢隻都經典啦:ppp:
明明睇落輸左都影贏再出又按彊彈到甩哂:yyy:

結果咪又好分哂:llll:
作者: 列高力    時間: 5/7/2009 04:55 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 5/7/2009 04:49 PM 發表

呢隻都經典啦:ppp:
明明睇落輸左都影贏再出又按彊彈到甩哂:yyy:

結果咪又好分哂:llll:

我覺得隻馬如果一傷就變左冷食專家 :fff:
作者: timothyhin    時間: 5/7/2009 05:20 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 5/7/2009 04:55 PM 發表

我覺得係呢個馬房少明星馬:ppp:
搞到佢一撞到名氣馬就好分哂:ggg:
作者: mokin88    時間: 5/7/2009 05:22 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 5/7/2009 05:20 PM 發表

依種博冷馬迷至愛....

無視賽績..:fff:
作者: 神鷹    時間: 5/7/2009 08:05 PM

呢隻真係...上次六環彩尾關斷佢...:ppp:
無記錯個場係蔡明紹騎,睇得出想去馬,不過直路飛到有月球咁外黎衝
結果比到你睇衝一段追返差少少第三... 但同時都睇得出呢隻馬真係無想像中咁好..之後就放棄唔追佢:sss:
作者: Running    時間: 5/7/2009 08:16 PM

追杏仁冷馬,真係少o的耐性都唔得,呢隻都唔例外。:ppp:

上季追過兩三次,要追到季尾入Q一役,先至追返之前輸返o個o的錢。:ppp:

我覺得追呢個馬房o既馬,要睇之前馬匹走勢、該場形勢配合、配備轉換、以及臨場飛數。
作者: taxi2003    時間: 5/7/2009 08:18 PM

QUOTE:
原帖由 Running 於 5/7/2009 08:16 PM 發表
追杏仁冷馬,真係少o的耐性都唔得,呢隻都唔例外。:ppp:

上季追過兩三次,要追到季尾入Q一役,先至追返之前輸返o個o的錢。:ppp:

我覺得追呢個馬房o既馬,要睇之前馬匹走勢、該場形勢配合、配備轉換、以 ...

呢隻都算渣.....杏仁馬落班+落哂早飛都食唔應:ppp: :ppp:

睇番酒勝果d要殺既邊有甩拖:ppp: :ppp:
作者: kewell    時間: 5/7/2009 08:18 PM

QUOTE:
原帖由 神鷹 於 5/7/2009 08:05 PM 發表
呢隻真係...上次六環彩尾關斷佢...:ppp:
無記錯個場係蔡明紹騎,睇得出想去馬,不過直路飛到有月球咁外黎衝
結果比到你睇衝一段追返差少少第三... 但同時都睇得出呢隻馬真係無想像中咁好..之後就放棄唔追佢:sss:

一排馬衝個場:ggg:
作者: 小野伸二    時間: 5/7/2009 08:19 PM     標題: 回復 #11 taxi2003 的帖子

完全同意

杏仁唔算古惑架啦,係你地睇少佢d馬姐:ppp:

雄心馬主4W同酒勝3W都係差唔多形式之嘛:yyy:

之不過酒勝中間係咁轉路程配備減分:yyy:
作者: yuricylau    時間: 5/7/2009 08:19 PM

QUOTE:
原帖由 timothyhin 於 5/7/2009 05:20 PM 發表

開心多多:iiiii: :iiiii:
作者: Running    時間: 5/7/2009 08:20 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 5/7/2009 08:18 PM 發表

呢隻都算渣.....杏仁馬落班+落哂早飛都食唔應:ppp: :ppp:

我自己覺得呢隻馬未完全適應香港環境:ppp:

佢本身o係維省跑開左轉,預o左要o的時間適應右轉環境,呢類馬照計下季適應晒,谷草中班中長途賽事要執一兩Win唔難。
作者: DrEAm    時間: 5/7/2009 08:20 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 5/7/2009 08:18 PM 發表

呢個馬房贏果時會贏到你無得跑架:iiiii:
作者: jintinc    時間: 5/7/2009 08:21 PM

QUOTE:
原帖由 列高力 於 5/7/2009 04:55 PM 發表

兄弟齊心:llll: :llll:
作者: Running    時間: 5/7/2009 08:21 PM

除o左天下寶,呢個馬房仲有隻實在好,又係一個鬥耐性o既例子。
作者: kitchai1228    時間: 5/7/2009 11:53 PM

QUOTE:
原帖由 mokin88 於 5/7/2009 04:29 PM 發表
真係服左奸仔達:yyy:

每次唔係拉出去衝就內欄跑一段算

奇在每次都有十幾二十倍飛.....追到我怕:funk::funk:

依個馬房...真多寶藏也:fff::fff:

次次都有飛
但次次都:ooo:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0