標題: 年度最佳笑話 [打印本頁]

作者: lovexjapan08    時間: 5/7/2009 06:45 PM     標題: 年度最佳笑話

1,郭爾達第一次騎過終點就以為贏左馬
2,馬偉昌騎足頭三個月剩係得隻競駿精英俾佢贏
3,有場唔知賠率突然跌得好應,點知包尾
作者: 喜蓮福星    時間: 5/7/2009 07:21 PM

QUOTE:
原帖由 lovexjapan08 於 5/7/2009 06:45 PM 發表
1,郭爾達第一次騎過終點就以為贏左馬
2,馬偉昌騎足頭三個月剩係得隻競駿精英俾佢贏

都唔覺係笑話

第一次係香港騎e為自已贏左...整興祝手細唔出奇

姚本輝比左好多勁馬比佢騎佢贏唔到.....

落fly唔一定贏跑第尾唔出奇丫
作者: 何良    時間: 5/7/2009 08:01 PM

係咪自由徑??呢隻馬初出十幾倍打到落大熱,,點知...
作者: neeDu    時間: 5/7/2009 08:13 PM

QUOTE:
原帖由 何良 於 5/7/2009 08:01 PM 發表

http://racingworld.no-ip.org/viewthread.php?tid=67947&extra=page%3D3
睇睇第1篇:ooo:
作者: 您睇我唔到    時間: 5/7/2009 08:14 PM

QUOTE:
原帖由 何良 於 5/7/2009 08:01 PM 發表

大概是港澳盃
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 5/7/2009 08:21 PM

1.係邊場??:fff:
作者: 小野伸二    時間: 5/7/2009 08:23 PM

賠率跌得好應代表d乜??

完全不明

一場馬開邊隻都係有人贏錢囉,總有隻馬俾人大注架啦

你咪當隻大熱門輸左咁解之嘛,無特別
作者: 李澤楷    時間: 5/7/2009 09:03 PM

冼大少同魯柏軒事件都無?:fff:
冼毅力同柏寶事件都無?:fff:
作者: jintinc    時間: 5/7/2009 09:06 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 5/7/2009 09:03 PM 發表
冼大少同魯柏軒事件都無?:fff:
冼毅力同柏寶事件都無?:fff:

2個1齊冇牌:llll: :llll:
作者: 李澤楷    時間: 5/7/2009 09:06 PM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 5/7/2009 09:06 PM 發表

2個1齊冇牌:llll: :llll:

推到無牌:fff:
作者: 贏馬人    時間: 5/7/2009 09:25 PM

:kkkk: :kkkk: 都唔好笑
作者: 君子    時間: 5/7/2009 11:00 PM

1. 北半球既意思唔係隻馬既出生日期在1月至5月就叫北半球馬咩

:yyy: :yyy: :yyy: :yyy: :yyy:
作者: 木奇異    時間: 5/7/2009 11:08 PM

QUOTE:
原帖由 君子 於 5/7/2009 11:00 PM 發表
1. 北半球既意思唔係隻馬既出生日期在1月至5月就叫北半球馬咩

:yyy: :yyy: :yyy: :yyy: :yyy:

嘩....咁係香港7-12月生日既都變左南半球人LOR:abcde::iiiii:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0