標題: 馬 圈 動 態 : 雅 士 谷 賽 期 亞 軍 運 港 [打印本頁]

作者: 君子    時間: 14/7/2009 11:04 PM     標題: 馬 圈 動 態 : 雅 士 谷 賽 期 亞 軍 運 港

【 本 報 訊 】 英 國 有 傳 媒 報 導 , 皇 家 雅 士 谷 賽 期 1400 米 三 級 賽 澤 西 錦 標 ( Jersey Stakes) 亞 軍 Deposer 將 會 運 港 服 役 。 此 匹 三 歲 馬 現 時 由 練 馬 師 John Best 訓 練 , 馬 主 是 Kent Bloodstock 馬 販 公 司 , 日 前 John Best 證 實 此 駒 下 周 將 離 開 馬 房 , 據 知 買 家 是 一 位 香 港 練 馬 師 , 並 會 把 此 馬 運 港 服 役 。

Deposer 在 歐 洲 馬 圈 頗 有 名 氣 , 在 英 國 跑 了 11 場 , 獲 一 冠 四 位 , 取 勝 路 程 為 1200 米 , 上 仗 出 爭 三 級 賽 1400 米 澤 西 錦 標 , 以 半 個 馬 位 負 於 頭 馬 Ouqba 得 亞 軍 , Kent Bloodstock 發 言 人 表 示 , 由 於 香 港 買 家 願 意 出 高 價 購 入 , 因 此 割 愛 。

另 外 , 由 包 貝 義 訓 練 的 三 歲 馬 Sariska 繼 上 月 勝 出 英 國 葉 森 橡 樹 大 賽 後 , 剛 過 去 的 周 日 勝 出 愛 爾 蘭 橡 樹 大 賽 , 包 貝 義 已 表 明 , 此 馬 下 仗 不 會 出 爭 英 皇 錦 標 , 反 而 留 力 下 月 20 日 舉 行 的 約 克 郡 橡 樹 大 賽 。

在英國皇家雅士谷賽期澤西錦標跑第二的Deposer(後),將運港服役。
作者: ユюユ    時間: 14/7/2009 11:12 PM

肯定名大於實
有表現至奇:eee:
作者: taxi2003    時間: 14/7/2009 11:13 PM

未來馬王:loveliness: :loveliness:
作者: 阿仙奴    時間: 14/7/2009 11:46 PM

邊個買呢......:aaaa:
作者: sw    時間: 14/7/2009 11:48 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 14/7/2009 11:12 PM 發表
肯定名大於實
有表現至奇:eee:

原本係1勝馬都好有戒心 你講完就:gggg: :gggg: :gggg:
作者: 小野伸二    時間: 15/7/2009 01:45 AM     標題: 回復 #5 sw 的帖子

擺係安爺度都唔驚?:fff:
作者: taxi2003    時間: 15/7/2009 01:59 AM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 15/7/2009 01:45 AM 發表
擺係安爺度都唔驚?:fff:

要相信神:uuu: :uuu: :iiiii: :iiiii:
作者: 您睇我唔到    時間: 15/7/2009 02:01 AM

香討放左新聞,係去大摩度:ppp:
大摩會唔會起"水"回生:ppp:
作者: 列高力    時間: 15/7/2009 05:01 AM

QUOTE:
原帖由 sw 於 14/7/2009 11:48 PM 發表

原本係1勝馬都好有戒心 你講完就:gggg: :gggg: :gggg:

我都係覺得係水貨 :zzz:
作者: willandgrace    時間: 15/7/2009 11:00 AM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 15/7/2009 02:01 AM 發表
香討放左新聞,係去大摩度:ppp:
大摩會唔會起"水"回生:ppp:

好多人估係大摩,但亦都有人話唔係,係何良至真。:aaaa:
作者: 您睇我唔到    時間: 15/7/2009 11:02 AM

QUOTE:
原帖由 willandgrace 於 15/7/2009 11:00 AM 發表

好多人估係大摩,但亦都有人話唔係,係何良至真。:aaaa:

因為賽績太水,我唔想係大摩,所以估第個:ppp:
作者: dennis2299    時間: 15/7/2009 11:03 AM

唔通會擺係大神到:zzz:
作者: 阿源    時間: 15/7/2009 03:20 PM

我估應該真係大摩,大摩有牙力D,可以請馬主高價收購.
作者: dennis2299    時間: 15/7/2009 03:32 PM

在 英 國 跑 了 11 場 , 獲 一 冠 四 位
咁都有人買:zzz: 唔通係第2個朝東系馬主:yyy:
作者: 天之馬王    時間: 15/7/2009 04:48 PM

分明係水馬.
尊登谷盡一場,之後搵水魚:ppp:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0