標題: 9月5日開季試閘名單 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 4/9/2009 12:59 PM     標題: 9月5日開季試閘名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/mcs01_xml_barriertrial.asp?SelType=BTRI&selfile=20090905_000000_S_BTRI.xml[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 4/9/2009 01:01 PM

好爸爸暫時都係杜利萊:tttt:
喜蓮福星,好先生,時尚風采,勇將軍,八運寶,至勇飛龍:iiii: ..好睇:jjjj:
作者: 您睇我唔到    時間: 4/9/2009 01:30 PM

杜利萊:每次睇到好爸爸贏,我都好酸
杜利萊:我以後都唔會騎哩個馬主o既馬

:yyy:
作者: 西人堅    時間: 4/9/2009 02:43 PM

.....睇錯你 la 萊哥....:yyy:
作者: Man    時間: 4/9/2009 05:23 PM

第一組最好睇..
作者: jintinc    時間: 4/9/2009 11:32 PM

前 香 港 馬 王 「 好 爸 爸 」 上 月 轉 投 告 達 理 馬 房 後 ,

便 由 告 達 理 一 手 一 腳 操 練 , 今 日 將 參 加 嘉 年 華 試 閘 ,

並 且 復 由 杜 利 萊 主 轡 , 據 悉 杜 利 萊 一 直 對 上 季 突 然 失 去 此 駒 帥 權 感 到 失 望 , 早 前 與 馬 主 袁 仕 傑 會 面 ,

獲 承 諾 可 以 全 季 策 騎 上 陣 , 期 間 不 會 再 被 「 飛 起 」 , 才 答 允 重 掌 此 駒 帥 權 。

此 駒 今 季 首 戰 將 是 10 月 25 日 舉 行 的 1600 米 三 級 賽 沙 田 錦 標 。 杜 利 萊 昨 晚 在 星 洲 作 告 別 戰 ,

今 日 趕 返 港 參 加 嘉 年 華 試 閘 之 餘 , 還 會 參 加 騎 師 競 跑 比 賽 。

from : Apple
作者: 帶來吉利    時間: 5/9/2009 12:58 AM

隻魔力勁 又話柏寶好重視 又話次次摸到實
咪又係換人騎 :fff:
作者: 小野伸二    時間: 5/9/2009 02:37 AM     標題: 回復 #7 帶來吉利 的帖子

齊歡唱柏寶都摸得好實架:ppp:
作者: joekwan    時間: 5/9/2009 03:49 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 4/9/2009 11:32 PM 發表
前 香 港 馬 王 「 好 爸 爸 」 上 月 轉 投 告 達 理 馬 房 後 ,

便 由 告 達 理 一 手 一 腳 操 練 , 今 日 將 參 加 嘉 年 華 試 閘 ,

並 且 復 由 杜 利 萊 主 轡 , 據 悉 杜 利 萊 一 直 對 ...

佢吹d野仲信...:ccc:
杜生真係天真:yyy:
作者: 週日寧靜    時間: 5/9/2009 09:11 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 4/9/09 11:32 PM 發表

並 且 復 由 杜 利 萊 主 轡 , 據 悉 杜 利 萊 一 直 對 ...

杜利萊真係天真..袁生講o既o野咁都信:yyy: :yyy:

即管睇下點:yyy:

仲好野o既係..馬主搵佢騎好爸爸..仲要講數咁款:yyy: :rrr:
作者: 木奇異    時間: 5/9/2009 09:52 AM

QUOTE:
原帖由 jintinc 於 4/9/2009 11:32 PM 發表

e個馬主都好信既 :yyy:

俾我就唔係唔得, 不過一定要寫哂CONTRACT LOR :yyy::yyy:

作者: 您睇我唔到    時間: 5/9/2009 11:26 AM

獲 承 諾 可 以 全 季 策 騎 上 陣 , 期 間 不 會 再 被 「 飛 起 」 , 才 答 允 重 掌 此 駒 帥 權 。

好可憐o既小朋友:zzzzzzzzz:

作者: Kris    時間: 5/9/2009 11:58 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 5/9/2009 09:52 AM 發表

e個馬主都好信既 :yyy:

俾我就唔係唔得, 不過一定要寫哂CONTRACT LOR :yyy::yyy:

口頭承諾都有法律效力嘅, 不過最好叫埋律師做見證囉:yyy:
作者: 木奇異    時間: 5/9/2009 12:02 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 5/9/2009 11:58 AM 發表

口頭承諾都有法律效力嘅, 不過最好叫埋律師做見證囉:yyy:

我估杜杜唔止contract冇, 連律師見證都冇 :yyy:
到時真係睇下佢點dum春 :yyy:
作者: Kris    時間: 5/9/2009 12:04 PM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 5/9/2009 12:02 PM 發表

我估杜杜唔止contract冇, 連律師見證都冇 :yyy:
到時真係睇下佢點dum春 :yyy:

可能大告都聽到嘅, 只係佢可能都自身難保:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 5/9/2009 12:07 PM

好爸爸係燙手山芋,踏入8歲之齡,退化機會甚大~~

黑仔杜小心因小失大,為左好爸爸無左騎其他質新馬機會,話唔定神仙隻再豐裕,首飾奇寶再進步~:zzz:
作者: Running    時間: 5/9/2009 12:12 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 5/9/2009 12:07 PM 發表

黑仔杜小心因小失大,為左好爸爸無左騎其他質新馬機會,話唔定神仙隻再豐裕,首飾奇寶再進步~:zzz:

再豐裕頭半季肯定唔駛跑:fff:
作者: 木奇異    時間: 5/9/2009 12:42 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 5/9/2009 12:07 PM 發表

再豐裕重傷 唔好再求有咩野進步 :ppp:
作者: dennis2299    時間: 5/9/2009 12:59 PM

QUOTE:

首飾奇寶上季好似見盡:ppp:
作者: iamjack    時間: 5/9/2009 01:06 PM

來季蔡廐 ... 我認為 勝眼光 值得注意

且看 安田 一役沿途外疊 , 最後仍所負不遠 , 似乎在去季中後段 , 牠仍有進步

:eee:

另外 , 喜蓮福星 近期健康似乎改善了 , 希望牠今季的表現可以改善吧 ... 今日的試閘可以留意一下

:jjjj:
作者: 櫻花    時間: 5/9/2009 10:59 PM

好爸爸  跑第6, 雖然好似係尾段禁住,但身為馬王級隻馬愈跑愈後,我就覺得試得一般.
作者: asiadragon    時間: 5/9/2009 11:01 PM

QUOTE:
原帖由 櫻花 於 5/9/2009 10:59 PM 發表
好爸爸  跑第6, 雖然好似係尾段禁住,但身為馬王級隻馬愈跑愈後,我就覺得試得一般.

都係季初..相信仲有時間谷啩:hhh:

反而喜蓮福星就真係:ooo::ooo:
作者: 好爸爸    時間: 6/9/2009 10:54 AM

QUOTE:

都唔知加個H做乜:llll:
作者: uidiot    時間: 6/9/2009 04:25 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 5/9/2009 11:01 PM 發表

都係季初..相信仲有時間谷啩:hhh:

反而喜蓮福星就真係:ooo::ooo:

I think you also have to take into account of the time...I think it is 56.6....it is extremely fast for a barrier trial...
作者: 翼    時間: 6/9/2009 08:42 PM

QUOTE:

個樣似足係安爺果時,跑5返機會大:ooo: :ooo:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0