標題: 11月份國泰航空國際賽事預賽接受海外馬匹參賽 [打印本頁]

作者: derossi16    時間: 22/9/2009 05:05 PM     標題: 11月份國泰航空國際賽事預賽接受海外馬匹參賽

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009092222824.htm[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 22/9/2009 05:08 PM

提高該賽事的認受性...:tttt:

熱爆景點想爭埋獎金:yyy:
作者: iamjack    時間: 22/9/2009 05:22 PM

不知道外隊入位會否得到國際賽優先權?

如果有 , 或可以級引國際評分較低 , 但有意挑戰國際賽的代表來港試刀

:jjjj:
作者: 新水星    時間: 22/9/2009 05:25 PM

我等緊主席錦標和短途錦標開放既一日。:zzz:
作者: 西人堅    時間: 22/9/2009 05:34 PM

好 ah, 個個都有2站 香港得1站....入埋 global spirit series 就正 :yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 22/9/2009 09:33 PM

固然係好事,但係就忽略左香港瓶的預賽,係唔係因為香港無馬主肯入大長途馬就歧視唔搞

呢排好多馬主引入打比旗子,如果有呢場預賽可以俾佢地小試一下水土都無問題
作者: 馬俠    時間: 22/9/2009 09:49 PM

終於開放啦  可以睇多d外隊馬:eee:
作者: iamjack    時間: 22/9/2009 09:52 PM

澳門既 爆料 同 百事盈 ... 其實都可以試下黎挑戰短途預賽 :eee:
作者: 您睇我唔到    時間: 22/9/2009 10:32 PM

還記得我之前成日問,可唔可以開放俾外國馬跑幾場g2做預備
今日終於都可以啦:eee: 對馬迷黎講,絕對可以增加娛樂性,哩幾場g2終於唔洗咁悶:eee:
我都一樣等埋短三開場1200同長三開場2400俾外國馬黎:eee:
有競爭先有進步:iiii:
作者: 飛神    時間: 22/9/2009 10:35 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 22/9/2009 10:32 PM 發表
還記得我之前成日問,可唔可以開放俾外國馬跑幾場g2做預備
今日終於都可以啦:eee: 對馬迷黎講,絕對可以增加娛樂性,哩幾場g2終於唔洗咁悶:eee:
我都一樣等埋短三開場1200同長三開場2400俾外國馬黎:eee:
有競 ...

i remember:fff:
作者: 飛神    時間: 22/9/2009 10:35 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 22/9/2009 09:52 PM 發表
澳門既 爆料 同 百事盈 ... 其實都可以試下黎挑戰短途預賽 :eee:

爭好遠呀? :jjjj:
作者: 飛神    時間: 22/9/2009 10:36 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 22/9/2009 05:22 PM 發表
不知道外隊入位會否得到國際賽優先權?

如果有 , 或可以級引國際評分較低 , 但有意挑戰國際賽的代表來港試刀

:jjjj:

i think so
作者: 費蘭度托利斯    時間: 22/9/2009 10:42 PM

熱爆景點係咪scenic blast?
作者: asiadragon    時間: 22/9/2009 10:44 PM

QUOTE:
原帖由 費蘭度托利斯 於 22/9/2009 10:42 PM 發表
熱爆景點係咪scenic blast?

正確:tttt::tttt:
作者: 君子    時間: 22/9/2009 10:47 PM

正呀 :fff: :fff:
作者: Akechi_Yau    時間: 22/9/2009 11:02 PM

QUOTE:
原帖由 iamjack 於 22/9/2009 09:52 PM 發表

我諗起皇室寶...:eee:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0