標題: 蔡約翰~黃汝安~徐雨石 [打印本頁]

作者: 飛神    時間: 27/9/2009 11:54 PM     標題: 蔡約翰~黃汝安~徐雨石

大家覺得佢地會幾時開齋:fff:

可以估下開齋馬:fff: :fff:
作者: taxi2003    時間: 27/9/2009 11:56 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 27/9/2009 11:54 PM 發表
大家覺得佢地會幾時開齋:fff:

可以估下開齋馬:fff: :fff:

安爺9成係舊有班底開齋:fff: :fff:
作者: 飛神    時間: 27/9/2009 11:57 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/9/2009 11:56 PM 發表

萬里駒似似地樣?:fff: :fff:
作者: taxi2003    時間: 27/9/2009 11:57 PM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 27/9/2009 11:57 PM 發表

萬里駒似似地樣?:fff: :fff:

比個下馬威何敬森ma:yyy: :yyy:
作者: jintinc    時間: 27/9/2009 11:59 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 27/9/2009 11:56 PM 發表

駕世鞍:lll: :lll:
作者: 飛神    時間: 28/9/2009 12:03 AM

首飾奇寶? 陽明德得都唔得...
作者: taxi2003    時間: 28/9/2009 12:04 AM

QUOTE:
原帖由 飛神 於 28/9/2009 12:03 AM 發表
首飾奇寶? 陽明德得都唔得...

我估唔會等到佢...應該活威小子/巴貝利已經開左:zzz: :zzz:
作者: iamjack    時間: 28/9/2009 12:06 AM

http://www.hkjc.com/chinese/raci ... =1400&section=1

睇下安爺把唔把握到 ... :jjjj:
作者: 贏馬人    時間: 28/9/2009 01:33 AM

安+徐石=好雙乳:zzz: :zzz:
再+蔡約=看雙乳:fff: :fff:
作者: 木奇異    時間: 28/9/2009 03:52 AM

QUOTE:

佢新黎果班唔知點解冇隻跑得好 :jjjjj:
龍船旺都大敗返黎 :jjjjj:
作者: 週日寧靜    時間: 28/9/2009 10:04 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 28/9/09 03:52 AM 發表

佢新黎果班唔知點解冇隻跑得好 :jjjjj:
龍船旺都大敗返黎 :jjjjj:

安爺新o既操練手法真係利害.馬冇錯係多...不過轉倉過去果d馬愈跑愈差:fff:

遲下果d舊王底都唔知會搞成點:yyy: :yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 28/9/2009 11:09 AM

我當左石哥開齋啦~再反覆睇自家威,都唔明點解會輸得比隻高智慧~~

安哥,石哥,入錯行三個貴為簡sir高足,三個都係玩寓賽於操架啦,石哥就已經成個馬房差不多3分2馬都熱哂身,安哥都無佢咁多~

所以石哥應該會快過安哥~~

神仙今季變左上季季初o既告仔...嘆慢板~~不過呢個馬房初到香港都係用呢招~~國慶日佢第一批熱身部隊登場,話唔定就此

開齋呢~所以都係睇好神仙係三個中最快~
作者: ngcheongk    時間: 28/9/2009 12:26 PM

QUOTE:
原帖由 taxi2003 於 28/9/2009 12:04 AM 發表

我估唔會等到佢...應該活威小子/巴貝利已經開左:zzz: :zzz:

同意!:loveliness:
作者: 細B    時間: 28/9/2009 12:35 PM

蔡約翰應該今個星期4贏返場喇掛:lll:
作者: kitchai1228    時間: 28/9/2009 03:31 PM

石哥應該會快開D:loveliness:
作者: jl312    時間: 28/9/2009 03:55 PM

QUOTE:
原帖由 週日寧靜 於 28/9/2009 10:04 AM 發表

安爺新o既操練手法真係利害.馬冇錯係多...不過轉倉過去果d馬愈跑愈差:fff:

遲下果d舊王底都唔知會搞成點:yyy: :yyy:

:ccccc: :ccccc: :ccccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0