標題: 駛鬼公佈策騎指示咩? [打印本頁]

作者: 贏馬人    時間: 11/10/2009 06:15 PM     標題: 駛鬼公佈策騎指示咩?

有D賊頭馬迷打上實拍枱B lee 巴啦:rrr: :rrr:
以前公佈果陣又唔見你中好很多?:yyyy: :yyyy:
作者: 李澤楷    時間: 11/10/2009 06:17 PM

咁使唔使公佈你地買左第幾場第幾隻馬:fff:
作者: 櫻花    時間: 11/10/2009 06:18 PM

八籠餃子  明做步速 比隻 "特綵" 馬迷你吹咩:yyy:
但都搏贏:yyy:

作者: 贏馬人    時間: 11/10/2009 06:20 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/10/2009 06:17 PM 發表
咁使唔使公佈你地買左第幾場第幾隻馬:fff:

所以話呢D人幾按夠:zzz: :zzz:
作者: Kris    時間: 11/10/2009 06:25 PM

公佈左但做唔到你地咪又係煮蝦拆蟹開汽水:rrr:
作者: 李澤楷    時間: 11/10/2009 06:26 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 11/10/2009 06:25 PM 發表
公佈左但做唔到你地咪又係煮蝦拆蟹開汽水:rrr:

公佈左唔滿意照做一樣開汽水:fff:
作者: Kris    時間: 11/10/2009 06:34 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 11/10/2009 06:26 PM 發表

公佈左唔滿意照做一樣開汽水:fff:

簡單講就係同自己駛唔駛輸錢有關係囉:rrr:
作者: poiuy    時間: 11/10/2009 06:50 PM

d燈越落越準,,唔多唔少同公佈得越多野有關係:yyy:
作者: 神鷹    時間: 11/10/2009 07:00 PM

我過關差八逢九紫位置輸左都算:ggg:
又唔覺佢放頭完全錯得晒,老實講我反而仲想佢擺前跑:yyy:
係估唔到放到中間21秒2 :kkk::sss:
作者: 冼馬田    時間: 11/10/2009 07:07 PM

一隻馬輸咁多次,改跑法好正路。跑馬一定有偶然,就算唔造馬都可能會次次唔同賽果。道理咁簡單,但一樣大撚把人亂哭馬喪
作者: 小武士    時間: 11/10/2009 07:35 PM

被查詢有關「八逢九紫」是日被置於前列競跑時,練馬師李易達說,他指示見習騎師楊明綸盡量佔取前四位。他說,他之所以得出此決定,是由於他相信是日跑道對居於前列競跑的馬匹有利,而且該駒排在第十三檔,假如被置於後列,將會落後太遠,在是日賽事中將不夠競爭力,但他對「八逢九紫」能夠交出足夠前速帶頭感到詫異。小組告訴李易達,他的解釋會被載入報告。:yyy:

練馬師都感到詫異 果d馬迷仲嘈d乜:yyy:

作者: 李澤楷    時間: 11/10/2009 07:39 PM

QUOTE:
原帖由 poiuy 於 11/10/2009 06:50 PM 發表
d燈越落越準,,唔多唔少同公佈得越多野有關係:yyy:

18台做的好事:fff:
作者: yuricylau    時間: 11/10/2009 07:46 PM     標題: 回復 #11 小武士 的帖子

咁叫有足夠前速??:yyy:
推好耐先埋到黎喎:ppp: :zzz:
小楊唔放咪又係全程外疊...克服個檔有咩問題:kkkk:
作者: 莫問我是誰    時間: 11/10/2009 10:31 PM

對於喜歡玩過關o既馬迷,臨場先至公佈o既策騎指示,根本無用處~~
作者: taxi2003    時間: 11/10/2009 10:43 PM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 11/10/2009 07:07 PM 發表
一隻馬輸咁多次,改跑法好正路。跑馬一定有偶然,就算唔造馬都可能會次次唔同賽果。道理咁簡單,但一樣大撚把人亂哭馬喪

呢隻野後上次次近引下你,估唔到今場放番黎又引到人下次跟:ooo: :ooo:
作者: 君子    時間: 12/10/2009 12:04 AM

最好笑既係佢地話公佈左之後 如果有人針對你既跑法 可以罰對方

而章明話有人話指示係保密 咁晨操都係啦 又比大家睇 :yyy: :yyy:

咁多地方既賽馬 有無邊度真係會隻隻公佈跑法呀

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0