標題: 君子一言 [打印本頁]

作者: kitchai1228    時間: 12/10/2009 09:47 PM     標題: 君子一言

之前退出後都叫出番下黎踱
但呢幾日又停哂操
睇黎傷勢真係唔輕:ooo:
作者: EternitY    時間: 12/10/2009 09:55 PM

10月者 ... 總好過2 , 3 月先停操 :ppp:
作者: S.WEEK    時間: 12/10/2009 09:55 PM

根本不用急,12月前出到賽就冇問題
作者: yuricylau    時間: 12/10/2009 09:58 PM

嗰時福頭都好似好趕就跑Classic Mile...:jjj:
知唔知操左幾耐??:jjj:
作者: kitchai1228    時間: 12/10/2009 10:07 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 12/10/2009 09:58 PM 發表
嗰時福頭都好似好趕就跑Classic Mile...:jjj:

福頭:aaaa:
作者: 新水星    時間: 12/10/2009 10:08 PM

肯停返陣其實係好事。
作者: 神鷹    時間: 12/10/2009 10:35 PM

QUOTE:
原帖由 yuricylau 於 12/10/2009 09:58 PM 發表

四個月左右
如果是喜蓮福星既話
作者: 馬俠    時間: 12/10/2009 11:37 PM

依家停下咪仲好...早早操去搏夾硬整壞馬
作者: 冼馬田    時間: 13/10/2009 12:24 AM

跑唔跑得番都係未知數啦。有0的人鍾意一年前就講定下屆打比睇好乜馬,真係唔駛駁佢,佢自己自然會奶野,跟住下屆一定唔敢再亂嗡。

我當年試過三個月前話「祝福」有機會贏打比,三個月咋,都一樣奶野,更何況一年:loveliness:

所以君子一言呢0的係唔係真係咁有前境?我~~~~我真係唔敢講呀:eee: :eee:
作者: timothyhin    時間: 13/10/2009 12:45 AM

佢個分又未駛太擔心:ppp:
作者: asiadragon    時間: 13/10/2009 12:56 AM

君子一言..個評分都算高..仲有時間畀牠休養足夠..
作者: 阿仙奴    時間: 13/10/2009 01:06 AM

工作格言:得閒抖一抖..:gggg:
作者: jl312    時間: 13/10/2009 02:10 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 13/10/2009 12:24 AM 發表
跑唔跑得番都係未知數啦。有0的人鍾意一年前就講定下屆打比睇好乜馬,真係唔駛駁佢,佢自己自然會奶野,跟住下屆一定唔敢再亂嗡。

我當年試過三個月前話「祝福」有機會贏打比,三個月咋,都一樣奶野,更何況 ...

no big deal 有時吹吓水都無傷大雅

大家見到隻至勇威龍輸到咁都會即刻懷疑佢嘅能力la,不過,跑馬唔係跑一場

如果我可以養到一隻跑到打吡嘅馬都好滿足:loveliness: :loveliness: :loveliness:
作者: 細B    時間: 13/10/2009 08:45 AM

其實君子一言上次傷左....個馬主都有d心急想快d好返係今個月復出....未能如願之如隻馬可能傷上加傷....傷過既馬下次出賽大家都係睇定d先算....睇下至勇威龍??....我對君子一言早已失去期望

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0