標題: 締造美麗 [打印本頁]

作者: 細B    時間: 16/10/2009 12:12 PM     標題: 締造美麗

蔡仔呢期傷左真係錯過好多場頭馬:xxx: ....唔知今星期締造美麗轉手柏寶騎....:bbbb:
唔知個馬主會唔會順手將個主帥位置比埋柏寶呢:ooo:
真係想見到締造美麗拍蔡明紹兩個超新星一齊進軍GI:sss:

作者: antony_fai    時間: 16/10/2009 12:46 PM

柏寶贏唔贏到都難講:uuu:
作者: 您睇我唔到    時間: 16/10/2009 12:49 PM

如果跑國際賽,g1咁我估大概會用柏寶ga啦:wwww:
作者: 細B    時間: 16/10/2009 02:13 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 16/10/2009 12:49 PM 發表
如果跑國際賽,g1咁我估大概會用柏寶ga啦:wwww:

其實蔡仔咁淡定...佢同梁家俊真係可以放眼國際賽....如果有D好馬比佢地騎真係會有D驚喜都未定....到時再領風騷唔知會卜返志叔返黎騎定係落係蔡仔手中呢...:loveliness:
作者: antony_fai    時間: 16/10/2009 02:16 PM

國際賽 自由身騎師及見習騎師將不獲減磅
蔡仔有告仔射住都有d機

家俊就難講d
作者: 自由雨滇行    時間: 16/10/2009 02:35 PM

QUOTE:
原帖由 antony_fai 於 16/10/2009 02:16 PM 發表
國際賽 自由身騎師及見習騎師將不獲減磅
蔡仔有告仔射住都有d機

家俊就難講d

用家俊我不如用海榮,小賴/滇仔......
作者: 莫問我是誰    時間: 16/10/2009 02:41 PM

咁快諗到g1??:yyy: 嬴左星期六場一班先再講~~

競駿精英都o岩o岩輸左一場一班,佢張國際賽入場劵都未穩,下場就要面對自由好,閒話一句,爆冷等,跑香港盃預賽~~

競駿都未必有入場劵,何況係美麗呢~:fff:
作者: S.WEEK    時間: 16/10/2009 02:47 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 16/10/2009 02:41 PM 發表

競駿精英都o岩o岩輸左一場一班,佢張國際賽入場劵都未穩,下場就要面對自由好,閒話一句,爆冷等,跑香港盃預賽~~

同感,目標不在國際賽

終極目標在4歲大賽,我唔信佢趕上去跑國際賽

佢同幸運馬主完全唔同

作者: 您睇我唔到    時間: 16/10/2009 03:02 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 16/10/2009 02:41 PM 發表

唔快ga啦,假若加到百零分
下季就實有份跑g1,有份唔=爭標份子嘛:tttt:
作者: kitchai1228    時間: 17/10/2009 01:19 AM

聽日個12檔阻力幾大
作者: 帶來吉利    時間: 17/10/2009 01:38 AM

e場 2隻有機贏到佢

1隻 奇寶  一路都覺得佢唔岩帶罩 熱身後 用返韋達落班 係出擊時:lll:
另1隻 就係進步到暈 今季更加成長 大有利
作者: 細B    時間: 17/10/2009 11:58 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 17/10/2009 01:38 AM 發表
e場 2隻有機贏到佢

1隻 奇寶  一路都覺得佢唔岩帶罩 熱身後 用返韋達落班 係出擊時:lll:
另1隻 就係進步到暈 今季更加成長 大有利

咁就要睇過喇....柏寶今日手風順d就難講lo-.-...死都騎返生:zzz:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0