標題: 10月17日競賽事件報告(柏威廉,韋健仕,都爾停賽) [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 17/10/2009 07:29 PM     標題: 10月17日競賽事件報告(柏威廉,韋健仕,都爾停賽)

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/raceReportFull.asp?date=10/17/2009[/iframe]
作者: dennis2299    時間: 17/10/2009 07:32 PM

雅雪真係心律不正:sss:
作者: 小野伸二    時間: 17/10/2009 07:34 PM

小組就柏寶於「富高勝」出閘後向司閘員作出的言論警告他:yyy:
作者: 週日寧靜    時間: 17/10/2009 08:38 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 17/10/09 07:34 PM 發表
小組就柏寶於「富高勝」出閘後向司閘員作出的言論警告他:yyy:

唔知講左d咩呢:fff:

會唔會係同司閘員講..''我想摸你patpat'':yyy: :yyy:
作者: lovexjapan08    時間: 17/10/2009 08:46 PM

至少有六個騎師下個禮拜無得跑
作者: 小野伸二    時間: 17/10/2009 09:00 PM

五、停賽  
第四場:柏威廉(「神機妙算」)於接近千一米處不小心策騎(十月二十六日開始停賽,十一月五日才可恢復出賽-兩個香港賽馬日)。
第六場:韋健仕(「緣耀光輝」)於接近千四米處不小心策騎(十月二十六日開始停賽,十一月五日才可恢復出賽-兩個香港賽馬日)。
第七場:都爾(「穿針引線」)於趨近千二米處在一段途程上不小心策騎(十月二十六日開始停賽,十一月五日才可恢復出賽-兩個香港賽馬日)。

三個minor騎師一齊停賽:ppp: :sss:

牌仔又係時候上位~~~

都爾唔怪之得贏馬啦,原來係用停賽等價交換:yyy:
作者: taxi2003    時間: 17/10/2009 09:56 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 17/10/2009 09:00 PM 發表
五、停賽  
第四場:柏威廉(「神機妙算」)於接近千一米處不小心策騎(十月二十六日開始停賽,十一月五日才可恢復出賽-兩個香港賽馬日)。
第六場:韋健仕(「緣耀光輝」)於接近千四米處不小心策騎(十月二 ...

佢同威廉都係:yyy: :yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0