標題: <開台-賽馬WQT>10月21日跑馬地賽馬日賽前預測(主持:河馬仔,楊駿,魔術師) [打印本頁]

作者: 河馬仔    時間: 21/10/2009 12:08 AM     標題: <開台-賽馬WQT>10月21日跑馬地賽馬日賽前預測(主持:河馬仔,楊駿,魔術師)

第二百六十集

(主持:河馬仔,楊駿,魔術師)

(看板娘:馬場樂子)

今集楊駿支咪再度故障,河馬仔同魔術師繼續發聲,楊駿隔空發功挑戰第四五六場三T賽事,究竟冇多寶之情況下係唔係出現無厘頭賽果之時?多位騎師停賽又係唔係巫巫發威之時?

<賽馬自助Q&A>會講下以下馬匹:
- 智勇雙全
- 大進
- 博利好
- 南陽望族
- 威力高
- 鼓浪旋風

http://overseas.openradiohk.com/media/download.php?gid=20&epino=260

在此支持一下報章之專欄<楊駿手記>,祝願楊駿之專欄聲望日隆,妙筆生花,大筆如椽,筆翰如流

如各位想在<賽馬自助Q&A>環節中問我們下次出賽馬匹之看法,請留言給我們.我們會盡力在節目中解答.(每位可以問兩匹,日賽集數最多講十匹,夜賽最多講七匹,請在排位日夜晚
九時前寫下.)

作者: biofather    時間: 21/10/2009 09:26 PM

兵奇臨 同  鉅業光輝
作者: 河馬仔    時間: 21/10/2009 10:44 PM

是日<賽馬WQT>主持之心水選擇及賽果由看板娘---馬場樂子為大家報導:

第四場:

楊駿:9再來旺財-2帝豪龍駒-8魯班精神-10認真好
(唔中)

魔術師:2帝豪龍駒-11得運寶-10認真好-4全勝福星
(中位置Q派$84.0)

賽果:6-2-11-5

第五場:

楊駿:2福勝滿載-9好德煌-5眾威旺-6衝勁寶
(唔中)

魔術師:3威馬加鞭-2福勝滿載-9好德煌-6衝勁寶
(中位置Q派$43.5)

賽果:2-11-3-6

第六場:

楊駿:4海之宏-1孖寶神駒-6鑽石精英-7應變計劃
(唔中)

魔術師:5鼓浪旋風-4海之宏-1孖寶神駒-6鑽石精英
(唔中)

賽果:5-2-12-4

作者: 莫問我是誰    時間: 21/10/2009 10:45 PM

可唔可以搵次貼唔中,馬場樂子就要除一件衫,貼唔中兩場就除兩件,如此類推~:wwww:
作者: 河馬仔    時間: 22/10/2009 08:57 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 21/10/2009 10:45 PM 發表
可唔可以搵次貼唔中,馬場樂子就要除一件衫,貼唔中兩場就除兩件,如此類推~:wwww:

:fff::fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0