標題: 章明真係好一條.... [打印本頁]

作者: 西人堅    時間: 25/10/2009 08:44 PM     標題: 章明真係好一條....

硬狗

阿方駿輝話化工之星有第4 佢中f4就正
佢即時話, 好似 個騎師未盡力 wor :gggg: :gggg: :gggg: :iiii:
真係狗到 :yyy:
作者: 魔術師    時間: 25/10/2009 08:46 PM

:ppp: 自從佢幫有線做左一PART叫賽後你點睇, 其實已有些許進步了 :ddd:
作者: 春田花花幼稚園    時間: 25/10/2009 08:48 PM

佢地互相掩護:iiiii: :iiiii:
作者: 西人堅    時間: 25/10/2009 08:50 PM

QUOTE:
原帖由 魔術師 於 25/10/2009 08:46 PM 發表
:ppp: 自從佢幫有線做左一PART叫賽後你點睇, 其實已有些許進步了 :ddd:

睇左方駿輝都唔短日子
真係咁o岩得o岩橋 由阿章明黎左之後 就日賴夜賴
作者: 李澤楷    時間: 25/10/2009 09:28 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 25/10/2009 08:50 PM 發表

睇左方駿輝都唔短日子
真係咁o岩得o岩橋 由阿章明黎左之後 就日賴夜賴

經典金句:

聲東擊西:gggg:
作者: 冼馬田    時間: 26/10/2009 01:35 AM

QUOTE:
原帖由 魔術師 於 25/10/2009 08:46 PM 發表

你係唔係講上仗跑成點呀,今年佢冇得講上仗跑成點啦?

喂講開又講我今日又係買左化工之昇0番,仲係幾大注架,不過跑到第五就唔關事啦﹗
作者: 贏馬人    時間: 26/10/2009 01:48 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 25/10/2009 09:28 PM 發表
經典金句:
聲東擊西:gggg:

貼士唔準就鬧騎師,呢D叫做卸膊:rrr: :rrr:
搞到D輸錢馬迷怨氣咁大,罪魁禍首就係呢D7頭評馬人而唔係騎師:uuu: :uuu:
作者: 冼馬田    時間: 26/10/2009 01:50 AM

喂,我而家睇賽後結果,方駿暉自己買左都收貨0番,係章名自己多鳩餘咋0番﹗條友真係奶sea food唔好奶得咁明顯啦﹗
作者: 贏馬人    時間: 26/10/2009 01:56 AM

QUOTE:
原帖由 冼馬田 於 26/10/2009 01:50 AM 發表
喂,我而家睇賽後結果,方駿暉自己買左都收貨0番,係章名自己多鳩餘咋0番﹗條友真係奶sea food唔好奶得咁明顯啦﹗

上馬會網睇好過啦......費事聽佢哋9 up:zzz: :zzz:
聽得多真係令自己都退步埋:fff: :fff:
作者: 真誇張!嵩哥    時間: 26/10/2009 02:04 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 26/10/2009 01:48 AM 發表

搞到D輸錢馬迷怨氣咁大,罪魁禍首就係呢D7頭評馬人而唔係騎師:uuu: :uuu:  

佢地講到似層層 輸左就起勢x9個騎師:gggg:
作者: 李澤楷    時間: 26/10/2009 11:37 AM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 26/10/2009 01:48 AM 發表

貼士唔準或者表現不連貫係唔係可以警告:fff:
作者: 金威    時間: 26/10/2009 11:53 AM

其實中唔中都唔緊要啦
跑馬邊有得你控制
但唔中都無得賴架喇
你要中起上黎僉埋眼買落去都會中
作者: pakkilo    時間: 26/10/2009 04:10 PM

不過尋日白生騎隻閒話...真係好核突  
6檔出閘唔錯居然無意識埋入面等跑3疊..除非佢應該係電子麒麟蝕得起啦~~
轉彎又西到無雷公咁遠....番到黎輸唔遠隻馬真係跑得唔錯

不過跑馬真係有一句:一子錯,滿門皆落索 ~~
出閘後有小小失機的話..就算隻馬有幾高都會輸~
作者: 贏馬人    時間: 26/10/2009 04:30 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 26/10/2009 11:37 AM 發表
貼士唔準或者表現不連貫係唔係可以警告:fff:

同騎師一樣要罰停賽:zzz: :zzz:
不得在任何媒介上出現,包括報紙、電視、電台:fff: :fff:
作者: 李澤楷    時間: 26/10/2009 05:44 PM

QUOTE:
原帖由 贏馬人 於 26/10/2009 04:30 PM 發表

同騎師一樣要罰停賽:zzz: :zzz:
不得在任何媒介上出現,包括報紙、電視、電台:fff: :fff:  

仲有要公佈投注紀錄:fff: ,要睇下言論同投注上有冇利益衝突:lll:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0