標題: 01/11/2009 賽事報告 [打印本頁]

作者: 精梳王    時間: 1/11/2009 06:03 PM     標題: 01/11/2009 賽事報告

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/racing/RaceReportFull.asp[/iframe]
作者: asiadragon    時間: 1/11/2009 06:33 PM

蘇狄雄,湯智傑停賽..:ppp:

作者: jintinc    時間: 1/11/2009 09:47 PM

賽後獸醫檢查「好計劃」,發現該駒流鼻血。:sss: :sss:
作者: 西人堅    時間: 1/11/2009 09:52 PM

攪咁多野做乜.....on9 ge
香港賭馬唔識 摩法幻影 係佢自己問題 la
又唔係未試過上次又係贏完就冇 :yyy:
作者: Kris    時間: 1/11/2009 09:56 PM

QUOTE:
原帖由 西人堅 於 1/11/2009 09:52 PM 發表
攪咁多野做乜.....on9 ge
香港賭馬唔識 摩法幻影 係佢自己問題 la
又唔係未試過上次又係贏完就冇 :yyy:

咪就係囉, 上次包尾今次贏都有啦, 上次贏今次唔包尾咪算係咁囉:yyy:
作者: 西人堅    時間: 1/11/2009 10:24 PM

QUOTE:
原帖由 Kris 於 1/11/2009 09:56 PM 發表

咪就係囉, 上次包尾今次贏都有啦, 上次贏今次唔包尾咪算係咁囉:yyy:

吹咩.....佢轉左路程 問來把撚咩......應該問果 d又唔問
例如上次 魅力漢子 :rrr:
作者: 小武士    時間: 1/11/2009 10:48 PM

卓利報告,接近八百米處,「精彩」窒步,嚴重失去平衡,令他覺得坐騎可能跛腳。他說,然而坐騎在一段短途程後重拾平衡,繼而開始交出走勢。他說,接近五百米處,「精彩」的動作再次嚴重失去平衡,由於他擔心「精彩」的走勢,他將坐騎收停。賽後獸醫檢查「精彩」,發現該駒左前蹄球節有一處割傷。考慮了有關情況,小組決定「精彩」必須在轉彎途程上試閘及格,並且通過獸醫檢驗後,才可再次出賽。:ppp:

割傷左:ppp:
作者: 莫問我是誰    時間: 1/11/2009 11:08 PM

秋天一到,鼻血馬又陸續出現,仲有隻馬必醒都氣管有血,相信未來2個月仲會愈來愈多~~:aaa:

愛將停賽~~:zzzzzzzzz:

好計劃果然係繼旺國手之後另一隻高班衰馬,可以正式打入黑名單~:tttt:
作者: 自由雨滇行    時間: 1/11/2009 11:19 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 1/11/2009 11:08 PM 發表
秋天一到,鼻血馬又陸續出現,仲有隻馬必醒都氣管有血,相信未來2個月仲會愈來愈多~~:aaa:

愛將停賽~~:zzzzzzzzz:

好計劃果然係繼旺國手之後另一隻高班衰馬,可以正式打入黑名單~:tttt:

夠國中之星衰?
作者: 莫問我是誰    時間: 1/11/2009 11:35 PM     標題: 回復 #9 自由雨滇行 的帖子

算啦....看化...看來呢個父系同belong to me有得揮,一樣係極低上名,勝出率~:sss: 加上今場黑仔杜又跑錯
作者: joekwan    時間: 2/11/2009 04:53 AM

小組告誡巫斯義,小組認為他在早段的騎法缺乏以其級數的騎師應具有的判斷力,他應時刻注意坐騎的步速。

佢既級數會唔會聽小組告誡:yyy:
都唔知講黎做乜!
作者: 小武士    時間: 2/11/2009 07:34 AM

原來成場第8場都係講老巫:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0