標題: 育馬者盃日越洋轉播賽事 - 最後宣佈出賽馬匹名單及排位 [打印本頁]

作者: yuricylau    時間: 4/11/2009 06:46 PM     標題: 育馬者盃日越洋轉播賽事 - 最後宣佈出賽馬匹名單及排位

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009110423315.htm[/iframe]
作者: 您睇我唔到    時間: 4/11/2009 07:09 PM

:llll: Mastercraftsman 跑泥一哩,怕左隻金剛威?
信雅達係咪真係咁勁就睇哩場啦:llll:
神勇鬥士最近邊場令佢值123分呢?:llll:

作者: asiadragon    時間: 4/11/2009 07:14 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 4/11/2009 07:09 PM 發表
:llll: Mastercraftsman 跑泥一哩,怕左隻金剛威?

神勇鬥士???果場杜拜免稅店 lo:ddd::ddd::ddd:

Mastercraftsman 練馬師原本想隻馬跑 BC Classic..不過認為泥一哩會較合發揮..於是就選擇該場
作者: 您睇我唔到    時間: 4/11/2009 07:41 PM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 4/11/2009 07:14 PM 發表

神勇鬥士???果場杜拜免稅店 lo:ddd::ddd::ddd:

Mastercraftsman 練馬師原本想隻馬跑 BC Classic..不過認為泥一哩會較合發揮..於是就選擇該場

果場127嘛,但佢而家講近期o既評分,歐洲幾場冇場似樣喔:llll:
作者: 直布羅山    時間: 4/11/2009 08:23 PM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 4/11/2009 07:09 PM 發表

岳伯仁同古摩近年想贏BC泥地賽想到痴線咁滯....

一場維托里奧卡普阿錦標都夠佢加返幾分了
作者: asiadragon    時間: 5/11/2009 09:41 AM

QUOTE:
原帖由 您睇我唔到 於 4/11/2009 07:41 PM 發表

果場127嘛,但佢而家講近期o既評分,歐洲幾場冇場似樣喔:llll:

所以減番到123 lo:jjj:
作者: 李澤楷    時間: 5/11/2009 10:06 AM

QUOTE:
原帖由 直布羅山 於 4/11/2009 08:23 PM 發表

岳伯仁同古摩近年想贏BC泥地賽想到痴線咁滯....

一場維托里奧卡普阿錦標都夠佢加返幾分了

想一步登天,但始終都係唔得:fff:
作者: sw    時間: 5/11/2009 11:28 AM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 5/11/2009 10:06 AM 發表

想一步登天,但始終都係唔得:fff:

發下夢好喇 李柏大夢傷腳:yyy:
作者: 李澤楷    時間: 5/11/2009 11:54 AM

QUOTE:
原帖由 sw 於 5/11/2009 11:28 AM 發表

發下夢好喇 李柏大夢傷腳:yyy:

想做馬王,你發大夢....改壞名了:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 5/11/2009 12:41 PM

其實我想知岳伯仁近年d馬響膠地成績如何呢??:aaaa:

今次係膠地,同泥地有多少唔同~:zzz:
作者: 李澤楷    時間: 5/11/2009 12:51 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 5/11/2009 12:41 PM 發表
其實我想知岳伯仁近年d馬響膠地成績如何呢??:aaaa:

今次係膠地,同泥地有多少唔同~:zzz:

上年派2隻底出跑第2,輸俾飛雲渡.
作者: 莫問我是誰    時間: 5/11/2009 12:56 PM

QUOTE:
原帖由 李澤楷 於 5/11/2009 12:51 PM 發表

上年派2隻底出跑第2,輸俾飛雲渡.

上年就係呢場,泥地馬王機靈三甲不入,膠地同泥地可以差好多...要小心小心~:ppp:
作者: ユюユ    時間: 5/11/2009 03:20 PM

Rachel Alexandra唔跑經典簡直浪費哂:sss:
明贏硬ga嗎:sss:

算,隻Summer Bird冇哂對手,贏硬冇得輸:eee: :eee: :eee:

另外一哩麚鶧金剛威點跑都贏:zzz:
單w唔駛補p:lll:
剩番兩場要度下先:jjjj:

作者: taxi2003    時間: 5/11/2009 03:20 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 5/11/2009 03:20 PM 發表
Rachel Alexandra唔跑經典簡直浪費哂:sss:

算,隻Summer Bird冇哂對手,贏硬冇得輸:eee: :eee: :eee:

多謝:iiiii: :iiiii:
作者: taxi2003    時間: 5/11/2009 03:35 PM

QUOTE:
原帖由 ユюユ 於 5/11/2009 03:20 PM 發表

另外一哩麚鶧扛鱄隢舊I跑都贏:zzz:
單w唔駛補p:lll:
剩番兩場要度下 ...

度完單聲:tttt: :tttt:

goldikova遇上一生最大考驗:fff: :fff:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0