標題: 早兩日去左應總個blog 留言... [打印本頁]

作者: lonesometravel    時間: 7/11/2009 02:44 AM     標題: 早兩日去左應總個blog 留言...

我留言話依家馬會提供的海外馬匹資料唔夠,問佢點解國際賽時海外馬賽績有十程,但轉播賽事點解得四程...
對馬迷唔係太方便,希望佢可以增加轉播賽事的馬匹資料

今日收到佢電郵回覆

QUOTE:
親愛的 Mr. Chan:

我們多謝閣下抽出寶貴時間透過行政總裁網誌,就越洋轉播賽事資料事宜提出意見,我們已將閣下之意見轉達至有關部門。我們衷心多謝閣下對本會海外賽事之關注及支持。

多謝閣下對本會之關注及支持。

祝好運。

顧客服務部

顧客事務經理

李向明 謹啟

希望佢唔係打發我,真係會有改進
作者: wksstephen    時間: 7/11/2009 04:36 AM

我諗佢有排都唔會改~~

我個人意見,
如果佢真係出10程的話~~
海外轉播既投注額會有一定程度既上升~~
"起碼有績睇下, 阿伯都會買下":eee:
作者: 木奇異    時間: 7/11/2009 07:18 AM     標題: 回復 #1 lonesometravel 的帖子

個REPLY好官腔WOR :abcde: :abcde:
作者: Kris    時間: 7/11/2009 09:06 AM

QUOTE:
原帖由 木奇異 於 7/11/2009 07:18 AM 發表
個REPLY好官腔WOR :abcde: :abcde:

預左ga啦, 以前見過有人擺明玩野問馬會做乜唔學人出窩輪牛熊證呢D賭具, 都話會幫你反映俾有關部門知, 最後緊係冇下文:yyy:
作者: 直布羅山    時間: 7/11/2009 09:14 AM

呢個係公式回應來架~~~
作者: 莫問我是誰    時間: 7/11/2009 09:41 AM

馬會d資料始終係"二手料"...應該要習慣自己上網搵料,唔好太依賴馬會~:aaa:

而家互聯網咁發達你都咁偷懶,我地以前賭外地馬咪仲慘?:fff:
作者: kewell    時間: 7/11/2009 10:31 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/11/2009 09:41 AM 發表
馬會d資料始終係"二手料"...應該要習慣自己上網搵料,唔好太依賴馬會~:aaa:

而家互聯網咁發達你都咁偷懶,我地以前賭外地馬咪仲慘?:fff:

但係好多主要既客仔都係唔識上互聯網搵呢D資料, 仲要係英文添
作者: 莫問我是誰    時間: 7/11/2009 10:37 AM

QUOTE:
原帖由 kewell 於 7/11/2009 10:31 AM 發表

但係好多主要既客仔都係唔識上互聯網搵呢D資料, 仲要係英文添

唔會掛...我諗d大戶多數識自己搵料~~

靠馬經,馬會網頁都係散戶居多~

馬會對d散戶多數唔多照顧~:zzz:

好似今次育馬者盃賽日個四程資料,其中有泥地一哩個超連結係錯左....錯到今日,馬會都未修正,我呢d識少少網頁o既野就會識改返,唔識o個d人真係完全無計~~

我地又睇下,會唔會因為呢個錯誤,泥地一哩o個場o既投注額反而會最少啦~:fff:
作者: 自由雨滇行    時間: 7/11/2009 10:56 AM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 7/11/2009 10:37 AM 發表

唔會掛...我諗d大戶多數識自己搵料~~

靠馬經,馬會網頁都係散戶居多~

馬會對d散戶多數唔多照顧~:zzz:

好似今次育馬者盃賽日個四程資料,其中有泥地一哩個超連結係錯左....錯到今日,馬會都未修正 ...

叫馬會改返時間先啦
睇下陣間第一場會唔有又係S1果場個時間:fff:
作者: 莫問我是誰    時間: 7/11/2009 11:18 AM

QUOTE:
原帖由 自由雨滇行 於 7/11/2009 10:56 AM 發表

叫馬會改返時間先啦
睇下陣間第一場會唔有又係S1果場個時間:fff:

一定會....唔知會唔會到日本盃時都仲未攪掂呢?:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0