標題: 國泰航空香港短途錦標預賽 - 獲選參賽馬匹名單 [打印本頁]

作者: derossi16    時間: 13/11/2009 05:49 PM     標題: 國泰航空香港短途錦標預賽 - 獲選參賽馬匹名單

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009111323430.htm[/iframe]
作者: 小野伸二    時間: 13/11/2009 05:50 PM

黃鑽石贏左呢場佢啦:yyy: :fff:
作者: ztan    時間: 13/11/2009 06:21 PM

QUOTE:
原帖由 小野伸二 於 13/11/2009 05:50 PM 發表
黃鑽石贏左呢場佢啦:yyy: :fff:

如果係伊神講,我即刻_很佢:bbb:
作者: asiadragon    時間: 13/11/2009 07:15 PM

開心歡笑又係後備:ppp: :ppp:
大摩四隻:yyy:
作者: 帶來吉利    時間: 14/11/2009 09:24 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 13/11/2009 19:15 發表
開心歡笑又係後備:ppp: :ppp:
大摩四隻:yyy:

108分最低分

111分果幾隻 都好危

今年冇116分 都唔洗跑國際賽
作者: asiadragon    時間: 14/11/2009 09:27 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 14/11/2009 09:24 AM 發表

108分最低分

111分果幾隻 都好危

今年冇116分 都唔洗跑國際賽

你無講錯..因為今年有唔少外隊馬有意參戰
澳洲應該有三隻..Scenic Blast,All Silent 加埋隻貓..
歐洲至少有兩隻或以上表明有意跑
仲有美國:ddd:,同埋日本果隻

今年本地入場券唔易拿:ppp:
作者: 帶來吉利    時間: 14/11/2009 09:29 AM

QUOTE:
原帖由 asiadragon 於 14/11/2009 09:27 發表

你無講錯..因為今年有唔少外隊馬有意參戰
澳洲應該有三隻..Scenic Blast,All Silent 加埋隻貓..
歐洲至少有兩隻或以上表明有意跑
仲有美國:ddd:,同埋日本果隻

今年本地入場券唔易拿:ppp:

時尚風采.好利威
跑1600重好啦

隻點心又成日咁高分 頂哂d馬:zzz:
作者: 木奇異    時間: 14/11/2009 09:37 AM

QUOTE:
原帖由 帶來吉利 於 14/11/2009 09:29 AM 發表

時尚風采.好利威
跑1600重好啦

隻點心又成日咁高分 頂哂d馬:zzz:

好利威應該退役添啦
隻馬係當年既一半都冇 :ppp:
作者: dennis2299    時間: 14/11/2009 09:49 AM

時尚風采搞咩:ppp:

大告唔係以為自己隻好爸爸嬴到一哩掛:ccc:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0