標題: 「閒話一句」贏國泰航空香港盃預賽 香港賽馬會125週年盃「精彩生輝」 「 [打印本頁]

作者: asiadragon    時間: 15/11/2009 08:05 PM     標題: 「閒話一句」贏國泰航空香港盃預賽 香港賽馬會125週年盃「精彩生輝」 「

[iframe]http://www.hkjc.com/chinese/corporate/racing_news_item.asp?in_file=/chinese/news/news_2009111523454.htm[/iframe]
作者: collection    時間: 15/11/2009 08:21 PM

馬蟻昌話我得8成狀態咋,咁正 :loveliness:
作者: taxi2003    時間: 15/11/2009 08:48 PM

QUOTE:
原帖由 collection 於 15/11/2009 08:21 PM 發表
馬蟻昌話我得8成狀態咋,咁正 :loveliness:

"我":loveliness: :loveliness: :iiii: :iiii:
作者: 莫問我是誰    時間: 15/11/2009 10:34 PM

你第一次騎,你又知佢十成o既時候係幾多??昌哥...唔好狗up喎:yyy:

今日賽前報紙,大摩夠話爆冷已經有97%狀態啦~...一切都係大話~:zzz:
作者: 自由雨滇行    時間: 15/11/2009 10:37 PM

QUOTE:
原帖由 莫問我是誰 於 15/11/2009 10:34 PM 發表
你第一次騎,你又知佢十成o既時候係幾多??昌哥...唔好狗up喎:yyy:

今日賽前報紙,大摩夠話爆冷已經有97%狀態啦~...一切都係大話~:zzz:

咪姐係=D人去食野話好似食緊擦膠咁
佢地都無食過擦膠又知擦膠乜味同口感係點?:yyy:
作者: 莫問我是誰    時間: 15/11/2009 10:41 PM     標題: 回復 #5 自由雨滇行 的帖子

所以睇美女廚房,我聽到鄭中基話:好似食屎一樣~~立即覺得佢好慘~

原來鄭中基呢d富家仔咁身酸,食過屎~~

我就未食過,唔知屎味係點呢~:yyy:

歡迎光臨 賽馬世界 (http://racingworld.no-ip.org/) Powered by Discuz! 5.0.0